Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
giani, mersi! si Mufa e prins de soare pe fata putin, din carucior! ii dau cu crema azi!
gata ma imbrac si plec cu el la plimbare!!:))
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
pentru randunicile care inca asteapta pe ametita de barza...le doresc asteptare cat mai scurta...sa isi tina repede puii in brate.
au dreptate fetele ce ziceau aici...ca e treaba serioasa cand vine copilul...nu mai ai vreme de tine etc...dar atat de frumoasa perioada asta...ca nu as da-o pe nimic in lumea asta...
ah...ba da...dau cu capul de pereti ca nu am facut-o mai demult.
tuchita spune:
salutare stol ciripitor! Am tot citit ce-ati scris de cand nu am mai intrat, multe griji, intrebari dar vad ca toata lumea si-a primit si raspunsurile intre timp asa ca nu mai bodoganesc si eu!
le urez bun venit mamicilor acasa cu puiutii !
Iar Olgutza mi-a luat vorbele din gura ca exact ca ea vroiam sa va zic si eu la toate! Si tot la Luny ma gandeam!
in grijile voastre ma vad pe mine cea de acum aproape 3 ani, cand eram cu primul copil si aveam atatea intrebari si prea putine raspunsuri!
Acum sunt mult mai relaxata desi sunt multe diferente intre baietei si fetite, mai ales cand vine vorba de pisu! la inceput am fost terminata ca facea pisu si caca la fiecare schimbare dar acum s-au dus si astea. ce inca nu s-a dus si mi-e greu si ma intreb daca nu ar trebui sa ma ingrijorez e faptul ca regurgiteaza si vomita foarte mult! Uneori imi da impresia ca vomita tot ce mananca!
Probabil are un pic de reflux gastroesofagian dar din pacate medicamente pentru asta nu exista la noi asa ca tre' sa ma resemnz si sa astept sa stea in fund si sa manance mancare solida!
In rest raportez bebe cumintel in weekend, plimbari in parc prin cartier, ieri o vizita la Baneasa Shopping city, foarte mare, frumos si aglomerat! atept cu nerabdare sa ma duc si sa si intru in magazine nu doar sa ma holbez la vitrine! am intrat doar la Zara Kids unde am constatat ca au preturi mai mici decat in Plaza si am achizitionat una bucat costum pt Sebi si o rochie pentru Ilinca!
nasol a fost ca in timp ce sotul statea la rand la casa cu amandoi copii si eu mai cautam ceva prin rafturi il intreaba un domn: vai, noi de-abia ne descurcam cu unul, dumneavoastra cum o sa va descurcati cu trei? 
asta credea ca burta mea slaninoasa mai adaposteste inca unul!
Mare noroc ca mi-a zis sotul asta doar acasa ca nu stiu ce ii ziceam domnului!
in concluzie m-am deprimat rau!

voi cum stati cu burtile?
Mai vroiam sa zic eu multe dar neuronul desi e de doctor sufera rau dupa doua nasteri!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
tuchita spune:
Mi-am amintit!
sa stiti ca frumos cu adevarat cu copii incepe sa fie pe la 8 luni! cand incep si ei sa zica un mama, un tata, cand deja au un program de masa si de somn si incep sa interactioneze altfel cu parintii! Pana atunci mai e insa cale lunga si multi nervi de consumati insa sa stiti ca merita tot efortul! cand Ilinca vine si imi sopteste la ureche "te iubesc" simt ca lumea toata e a mea!
cat despre distrugeri eu nu prea am avut parte cu Ilinca dar se pare ca baietii sunt altfel ( am un exemplu in familie, la sora mea care are 2 fete si un baiat!)
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
amira_roxana spune:
vrem si noi sa fim randunici...ne primiti?
va citesc de mult timp dar am zis sa nu scriu pt ca nu credeam ca o sa am ceva interesant de scris si nu vroiam sa plictisesc pe nimeni...am intrat intamplator pe forum...si apoi a inceput povestea cu final fericit a lui naty si printesei ei movalinda... asa ca trebuia sa intru in fiecare zi sa-mi confirm gandul pe care il aveam ca trebuie sa fie bine. eu oricum sunt o bomba lacrimogena, dar crede-ma naty ca plangeam ca un copil mic de fiecare data cand citeam prin ce treci! ma bucur f mult ca cum totul e ok.
si acum despre noi...ar fi trebuit sa fim zuze dar, ca multe alte fete, aici mi se pare mult mai calda atmosfera...si sincera sa fiu am vazut mai multe raspunsuri la intrebarile pe care le aveam....
asadar eu sunt roxana, mamica de randunica amira, si am fost colega cu luny de nascare, si ca loc (medlife) si ca dr ( Popa) si ca data de nastere a copiilor (16. 3.2008). eu l-am vazut pe mufa la acvariu si mi-am dat seama ca e puiul tau pt ca iti seamana perfect luny! apoi am citit ca exact asa era! randunica mea era elefantica de 4 kg paroasa, daca mai tii minte! iar eu eram cea care(poate ai auzit) am disperat pe toata lumea de acolo cu figurile mele....
ca nu imi convenea nimica....deh stresul
felicitari tuturor proaspetelor mamici de randunici si nasteri usoare celor care isi asteapta puii!
nu stiu daca a mai spus cineva, dar pt linistirea puiutilor incercati cu muzica, depreferat clasica (Mozart) la mine functioneaza! (chiar acum). si inca ceva pt fetele care au nascut de curand si selupta cu lapticul (mami_p)nu scoti aceeasi cantitate de lapte cu pompa ca atunci can suge de la san bebe! tu linisteste-te ca o sa fie bine!
va pupam!
mussara2000 spune:
Amira Roxana -- am crezut ca in 16.03 numai randunei sau nascut (Iulian, Matei Cristian, Sean Adam) dar uite ca avem si o randunica, sa fie sanatoasa.

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA !
IULIAN
http://good-times.webshots.com/album/563157641frXlWM
deeapui spune:
Giani, eu am mai scris dar probabil nu ai vazut mesajul. Am vorbit eu joi seara cu Ela, sunt ok acum, au avut ceva emotii cu cel mic cu un suflu sistoli la inimioara, dar s-a dovedit a fi alarma falsa. Ea a scapat de sangerari, are doar o maroneala de final acum. Insa este ft obosita, Mihai are niste colici nasoi de tot si ea nu are nici un ajutor.
Amira, bun venit printre randunici!!!
Am hranit printzul, am balotat si eu si acum ma duc sa mai bag o felie de tort si ma bag la nani cu Alex, ca suntem cam morti de somn amandoi. Inca ne refacem dupa ziua de ieri. Ne auzim mai pe seara. Pupici.
Deea
36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
soanso spune:
mesaj de la Cristina Goji...
Daria a venit la 12,30 are 3600g,54 cm,apgar9/10.am nascut repede si relativ usor,comparativ cu data trecuta.pupici.
FELICITARI CRISTINA!!!!!!!!!!!SA CREASCA MARE SI FRUMOASA DARIA!
SOSO (20 dec 2005)
Kya spune:
Tuchita si eu am aceeasi problemuta cu datul afara si vomatul. Mi-e si frica sa o mai ragai, ca da afara. Si mie mi se pare ca destul de mult.
Azi intreb pediatra ce si cum.
Si apropos - copilul poate sa dea aerul afara singur? Pentru ca a mea se chirceste si se contorsioneaza tare mult cand trebuie sa faca un partz sau kk, si cred ca reuseste sa ragaie singura. Bineinteles ca agitatia asta e insotita si de plansete...
Eu daca o tin pe umar, nu ragaie de fiecare data.
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Felicitari Cristinica si bun venit pe lume Daria!
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!