Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
musettepink spune:
Danucu si Kklemi
cate un bebe sanatos si cuminte!!!!!!!
Maria ma bucur din suflet sa aud ca e totul bine.

Deci chiar cum o sa-l cheme?
July e normal sa ai carcei si eu zic sa te obisnuiesti cu ei ca tot o sa ai,poate iti da dr magneB6 si te mai ajuta.
Tin pumnii la fetele care merg la eco sa vina cu carucioare.

va pup pe toate si fug la treaba ca am de recuperat o gramada!!!!
P.S eu nu simt guguloi in burta,dar azi dimineata m-am trezit la pisu si cred ca se trezise si domnisorul ca mi s-a parut ca ma atentiona dar slab,abia s-a simtit.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+

musettepink spune:
Eva sunt sigura ca miercuri iti va spune si tie Herghelegiu acelasi lucru ca Mariei.Tu tot nu-l simti pe bebe?si Luca al meu e mai mare decat ar trebui de la ultima menstruatie.Baieteii nostri se tin de mana...![]()
![]()

Muuh deci ce e bebe 2 pana la urma?daca ai spus scuze dar neuronu' gravid nu a retinut si nu am vazut la semnatura ta nici un carucior?????????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+

Codruta27 spune:
Maria, ce bine ca e bine!!!
Eva cand faci echografia? La cate saptamani?
Le tin si eu pumnii mamicilor care merg astazi la echo!!!
16+
Vlad
Bebe mic
andy_galro spune:
maria felicitari pentru baietelul sanatos!!!!
piolica si eu trec prin aceleasi senzatii ca si tine
....asa ca nu pot sa zic decat ca e o senzatie normala

Andreea
17+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
EvaF spune:
Musette, Piolica 
Codruta, conform ecografiilor, eu azi am 20 saptamani fix. Deci miercuri voi avea 20 si 2 zile la morfofetala.
Conform UM azi am 18 s si 4 zile, deci miercuri 18 si 6 zile.
Dar la fiecare eco bebe a fost cu 10 zile mai mare. Asa ca eu la ticker la semnatura am trecut o mediana, adica 19s, asta ca sa ma situez in timp si spatiu mai bine, ca sunt pierduta intre atatea saptamani.
19+
Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
maria2004 spune:
Va multumesc din suflet pentru gandurile frumoase...Doamne ajuta sa ajungem toate la 40 sapt si sa nastem bebei frumosi si sanatosi
Si apropos de nume..inca nu suntem hotarati 100%, oscilam intre Luca si Horia. Cand luam decizia finala va anunt![]()

+18
+puiutul Maria (23.12.2004)
andy.p spune:
Hey fetelor!
maria felicitari pentru baietel

.Mie Luca imi place cel mai mult.
danucu,kllemi

piolica la fel patesc si eu
.De citit eu citesc oricum seara povesti ptr.Andy.
toate fetele.Nu numesc ca mi-e frica sa nu uit pe cineva
18+
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
Piolica
Si eu vorbesc cu bebelina din burtica, o mangai si o dragalesc toata ziulica. Legat de chestia cu
, noi deocamdata stam cumintei ca nu ne lasa nenea doctoru' sa facem nimic.
Poze noi cu burtica
20+
Carla Alexandra 
Delphinas spune:
cum sa nu intru la voi cand aici m-am simtit cel mai bine si ma simt extraordinar cand va citesc? toate imi sunteti dragi si v-am zis in repetate randuri ca ma bucur pt vestile voastre bune.
si pt ca nu am alte prietene mai apropiate pe acest forum, apelez la voi, caci simt ca o sa ma sui pe pereti. eu una nu mai inteleg nimic din analizele alea? chalydia scrie ca e incert la IgG, iar IgM a iesit negativ. o sa repet analiza saptama asta.
la herpes IgG e pozitiv, iar intervalul de referinta e negativ; asta cert il am. IgM la herpes e negativ, iar intervalul de referinta e negativ. am anticorpi sau nu?????
dar nedumerirea mea cea mare e toxoplasmoza. IgG e 101,00 IU/ml, iar intervalul de referinta e asa: <7,2-negativ, 7,2-8,8-incert, >8,8 pozitiv. Iar IgM mi-a iesit 3,00 AU/ml iar intervalul de referinta e <10-negativ, >10 pozitiv. ASTA CUM MAI E CA SINCER CRED CA O SA AJUNG LA SPITALUL DE NEBUNI.
dr mi-a zis ca am toxo, voi care ati facut analizele astea cum v-au iesit???? Please help me!!!!
poze
piolica spune:
ce bine ma simt acum sa stiu ca mai sint si alte fete ca mine
, ca altfel m-as fi considerat o ciudata. am citit o gramada de chestii despre asta, stiam ca este normal, dar e altceva sa stiu ca si voi treceti prin asa ceva. hormonii astia! 
daca stiti site-uri cu cintecele, povesti pentru copii, spuneti-mi si mie.
19+
minunea
burtica
Tunisia_2008