Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Delphinas, daca IgG e pozitiv inseamna ca ai avut boala si ai si anticorpi dar sunt boli care pot recidiva pe fondul imunitatii scazute. De ex. herpesul si CMV pot reaparea, rubeola nu.

La toxoplasmoza vad ca ai imunitate, exista o infectie veche insa in prezent eu inteleg din analiza ca nu o ai in organism. Nu stiu insa sa-ti spun daca toxo recidiveaza, poate stiu fetele.

Poze noi cu burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Piolica , sotul meu a luat pt bebe un CD cu lullabies clasice (Brahms, Mozart ets) dar nu l-am ascultat inca. Noi ascultam ff multa muzica, in fiecare zi si cam foarte tare, asa ca bebe va fi cu siguranta fan Amy Winehouse, printre multe altele.
De citit nu ii citesc povesti, nu ii cant nici cantece de leagan, am inteles ca ar trebui facut asta incepand din luna a opta, acum in luna a cincea de-abia a inceput sa auda.

Si eu mangai des burtica, uneori ma trezesc ca merg si pe strada cu mana pe burta. Doctorii spun ca nu e fff bine sa te atingi mereu, ca aceste mangaieri declanseaza contractii, dar asta incepand din luna a saptea incolo devine mai periculos; eu nu am probleme cu contractii.

La admiratul burticii si a celorlalte aspecte care arata incredibil mai bine in timpul sarcinii iti seman. Si eu stau semidezbracata prin casa iar pe strada nu port haine largi, ba dimpotriva.

Cat priveste , tu faci parte din categoria femeilor (normale!!!) care din luna a patra explodeaza in pofte sexuale!! Eu nu constat vreo schimbare drastica de "chef" fata de inainte, ba dimpotriva, incepe sa ma deranjeje f tare burtica in anumite miscari si este chinuitor chiar si sa dorm uneori.

19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare fetelor,

Hei nu am mai intrat de joia trecuta, caci nu am mai venit la servici, din cauza unui coleg ce are scarlatina, si ca sa nu o inhat si eu am stat acasa si m-am ferit... NU am reusit sa citesc tot din urma, dar cat am reusit.....ma bag si eu in seama...

danucu
klemi

joi ma bucur tare mult pt bebelina ta fetita. Sa fie sanatoasa!!!!!

maria 2004, pana am intrat eu sa iti tin pumnii pt azi la eco, tu deja ai venit cu rezultatele... dar si asa ma bucur ca sunteti OK, ca nu mai ai ganduri negre, si de fiecare data cand te va apuca paranoia sa te gandesti la un singur lucru: "doamna, aveti cel mai sanatos baietel din lume!" OK? PUP!!!!!

delphinas, draga, te sarut dulce, ma bucur ca ne esti aproape. Te imbratisez cu drag si te mai astept!!!

Mai citesc din urma si revin...

17+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

musette BB2 e baietel. Cred ca am zis la inceput de tot. Eu mi-am dorit, dupa ce am aflat ca sunt insarcinata cu Alexei 3 baieti. Al-2-lea este pe drum la al treilea ne mai gandim. La Alexei am aflat ce e in saptamana 30, dintr-o greseala, pentru ca noi nu vroiam sa stim.
piolica eu nu vorbesc cu BB. Nu am vorbit decat foarte rar cand il aveam pe Alexei in burta si asta cand il rugam sa nu mai joace tzontzoroiul pe ficatul meu. Cu BB2 nu am motive sa discut. Pe mine personal nu ma "impinge" nimic spre un dialog cu burta mea.
July cred ca si noi mergem la mare. Iti dau pe mail nr meu de mobil poate ne vedem. Unde mergeti voi?
Delphinas mai degraba ai avut toxo si acum e pe vindecate. Incearca sa vorbesti cu un infectionist daca poti, iti va da cu siguranta mai multe amanunte. Ai anticorpi la CMV. Toxo si CMV nu recidiveaza.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Muuh eu merg in Vama Veche. Plecam vineri dupa amiaza. Astept un semn pe mail. Credeam ca doar io-s singur nebuna care nu vorbeste cu fi'sa . Eu pana acu doar am rugat-o odata sa se dea jos de pe vezica mea si odata sa stea potolita ca mergeam pe strada si simteam ca si cum imi balanseaza burta dintr-o parte in alta.

_
Our future determines our past
Fasolica de S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Freshnana, merci pentru PM.
Eva, si noua ne place Amy Winehouse si Alicia Keys + ca eu ascult si pe dragutii nostri francezi - gen Benabar sau Raphael... sau Le Roi Soleil + niste Flamenco, ce frumos ar fi fost sa traiesc in Spania. Iar seara inainte de culcare ascultam muzica clasica. Iar cind sotul meu intra in pasa lui bretona, ascultam muzica celtica!!!!
Muuh, ai fost bestiala la faza ca nu ai nici un motiv sa vorbesti cu burta ta. Eu ma simt caraghioasa citeodata... dar in acelasi timp ma simt super bine. Da, sint o ciudata, recunosc!

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Muuh pai atunci e perfect daca vrei 3 baietei,nu mai ai decat unul de facut!!!!!!!Nu stiu cum ai rezistat la Alexei sa nu afli ce este ca eu la fiecare consultatie il intrebam pe dr ginecolog,acum se vede ce este?!Eram tare curioasa.Cred ca e frumos si sa ai surpriza la nastere dar trebuie sa nu fi f curios.

Delphinas
si eu stiu ca CMV nu recidiveaza iar cu toxoplasmoza stiu ca si daca infectia e veche in organism ea inca mai apare pe anliza si de aceea trebuie testari nu stiu cum,au ei o schema(Am citit o data mai de mult un pliant despre toxo si asa scria acolo dar nu mai retin exact amanuntele)Ideea e sa iei legatura cu un dr care se ocupa de chestii din astea si sa ai grija ca laboratorul unde faci analizele sa fie sigur ca am auzit atatea povesti naspa legate de analize....eu iti tin pumnii si te asteptam sa ne anunti cele 2 liniute!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am primit si eu acum rezultatele la analize, din cite am intels de la voi IgM iti spune dai ai virusul acum sau nu, iar IgG spune daca ai anticorpi. asa e ? ca daca e asa sint super bine, la HCMV este negativ pe IgM si pozitiv pe IgG, la fel si pentru Rubeola (pe asta stiam ca am avut-o cind am fost copil), insa Toxoplasmosa sint ambele negative, deci trebuie sa am foarte mare grija.

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

anca81: ti-am trimis un PM, please raspunde! Mercic!

12+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor voi ce papati azi?

Io nu vorbesc cu burta nici la Inisa n am vorbit. Doar o mangaiam din cand in cand.
Cu sexul noi suntem mai linistiti.Eram mai nebuna la Inisa si atunci aveam si contractii

Delphinas, eu zic ca sunt bune analizele

Anca, directia este Grecia, acolo am sora cu familionul ( cica ieri au fost 32 de grade iuhuuu)

piolica si eu la toxo si la Inisa si acum am negativ la anticorpi, tb sa avem grija(am avut si pisica)

Nocom cum e? Ai facut exudatul?

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput