Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am o intrebare la voi: pe mine de ceva vreme ma cam doare acolo jos cand imi vine pipi. Adica nu mai simt ca un om normal ca imi vine, ci pur si simplu ma doare burta si ma duc sa fac. Si nu fac foarte mult. Si noaptea tot de asta am remarcat ca ma trezesc. Ca ma doare burta, nu ca simt ca fac pe mine
e normal ? voi simtiti asa ceva ?
Azi ma gandeam sa ma duc sa-mi fac si un sumar de urina si o urocultura, poate m-am pricopsit cu ceva

Muuh nu ma uita cu site-ul ala de mobila te rog.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Vad ca a revenit optimismul general la mamicile norocoase! Bravo!

Maria, felicitari pentru bebe perfect! Apai daca asa a zis nenea Iosup, planta sau animal ce-o fi, asa e sigur, ai scapat de griji!

Muuh, asa, fa baieti pentru fetele mele! Tb sa existe un echilibru in colectia mamicilor sanatoase. ups, mai e si Anis cu fetite, astept cu interes sa vad ce ascunde si ea prin burtica!

Delphinas, bine ca ti-a revenit optimismul. Eu zic sa iti schimbi medicul ca vad ca zice cam multe prostii...Adica noi niste ignorante intr-ale medicinii (dar care au mai citit pe net una alta) ne dam seama din prima ca nu ai nici o toxoplasmoza, el cum poate sa iti spuna asa ceva??? Scrie alb pe negru acolo pe foaie ca la o valoare mai mica de 10 este negativ Igm-ul...si doar Igm-ul arata daca ai in prezent infectia. Igg-ul arata daca ai avut-o in trecut. Si nu, nu recidiveaza, ai avut toxo, nu mai faci! Gata! Capul sus si mergi inainte!

Si eu am burtica "stramba", mai tot timpul. In dreapta e mai umflata burtica si in stanga e mai jos...e de la funduletul lui bebe, am vazut la ecografie ca sta cu funduletul si cu picioarele stranse in partea dreapta si e mai mare in acea parte a corpului. Cand se strange ghem intr-una dintre parti e si mai mare diferenta dintre jumatatile de burtica! E tare haios. Mai incolo nu o sa il mai vedem asa pentru ca va creste si nu va mai avea loc sa se ghemuiasca intr-una dintre parti. De simtit am inceput sa il simt si eu pe la 17 saptamani si un pic, destul de tarziu pentru a doua sarcina. Pe zi ce trece insa prinde puteri si incepe sa loveasca mai tare!

De vorbit cu burtica nu prea vorbesc nici eu, mai mult tati mai vorbeste cu bebelica, ii povesteste diverse seara...oricum bebe stie vocile noastre indiferent daca ii vorbim direct sau nu, le aude, si cand ne va vedea isi va aminti vocea! pe toate! Succes la ecografii!
Si eu merg pe 9 mai (22 sapt) la Herghelegiu si pe 13 mai (deja 23 de sapt) la Iosup...asa, sa fie. Data trecuta am fost la Pop si la Iosup la 20 de saptamani, ca sa ii "verific"

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Da, Delphinas, fetele au dreptate. IGG indica anticorpi in organism (o boala mai veche) si IgM o infectie acuta prezenta in organism.
Si eu sunt imuna la toxo, CMV si rubeola, ramane sa fiu atenta la lysteria ca aici nu dobandim imunitate. Mi-a iesit negativ lysteria la ultimul test.
Chlamydia si herpes mie mi-au iesit negative, aici, Delphinas, nu mai e vorba de imunitate, le ai sau nu le ai si le poti face.

19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

da laureta, l-am facut si nu mi-a iesit nimik. De data asta am scapat!! culmea ca nimeni din tot biroul nostru de 15 oameni nu a mai contactat boala. Am avut noroc cu totii!!!! PUP

17+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nocom supeeeer

Boo, eu ma gandesc la cistita, dar numai doctorul si analiza de pipi hotaraste, bafta.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Laureta, acum am vazut eu aproape toate pozele tale (sunt multe si nu le poate vedea omu' pe toate) si vad ca te pozasi cu alde Andra, Buzdugan...Cu ce ocazie, daca nu sunt indiscreta...Esti impresar? :)))

19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello fetili, missed me?

IO de azi am luat-o de la capat cu munca

maria bravo pentru bebele perfect , ma bucur muuuuuuuuult ca e bine

eva, sigur si al tau este tot perfect

delphinash, pupe mama pe ea de fata curajoasa si optimista. Ma bucur sa te vad

kklemi si danucu, sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce-i mai bun, un bebel sanatos si la termen

boo, si pe mine ma doare vezica (cred) cateodata cand fac shushu, dar am inteles ca e din cauza ca preseaza bebe. Eu am facut urocultura de curand si nu am nimic. DAr mai bine fa-o si tu pentru linistea ta.

Fetele, ziceati saptamana trecuta (nu mai tin minte cine) ca mergeti in mall-ul din Baneasa ca e un magazin nou de gravidutze. M-am plimbat sambata 4-5 ore prin el si n-am gasit nimik . Ca sa nu mai zic ca am facut 2 ore pe drum pana acolo

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Monica

19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelor!!!!

boo astea sunt simptome de cistita...si eu am avut si inca mai am ....am fost la dr si mi-a dat amoxicilina pt o saptamana...e pe trecute acum...

feteleeeee...nu mi-ati spus cat de des ma misca bebe...ei ieri nu l-am simtit deloc si intrasem in panica...azi a miscat doar o data dar au fost zile cand a miscat mult mai mult si mai des....la voi cum e????

POZE...POZULICI

19+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ramo, si la mine e la fel. Ieri a avut bambilici si azi nu a dat nici un semn. Si asa este mereu, o zi da una ba sau foarte putin.
DAr de acum in colo din ce in ce o sa fie si mai mult.

Mai io mai mult simt o apasare pe vezica atunci cand fac shushu si nu mereu. Si chiar am facut recent urocultura si nu mi-a iesit nimic, acum ma speriati

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
18+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput