Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ramona si la mine e la fel. Are zile si zile. Nu misca mereu la fel de mult sau la fel de tare.
Ufff ma gandeam eu ca poate sa fie ceva gen cistita. Ma duc maine sa-mi fac analizele.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

AM uitat sa-mi schimb semnatura ca am facut 19 saptamani sambata Suntem mari , aproape la jumate

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

ramoncza nici bb meu nu misca la fel in fiecare zi.Am observat ca atunci cand am eu o zi mai agitata,de umblat etc..nu prea misca decat cand stau linistita.E ok.
boo ar trebui sa-ti faci o urocultura pentru linistea ta.

18+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

monica felicitari!!!
Urmam si noi maine poimane.
Si eu mai simt asa la shushu si atunci ma gandesc ca nu beau destula apa.Si incep sa beau,apoi parca e mai bine.

18+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eva de aia sughitam io ca te uitai tu la pozele mele
Nu sunt impresar. Am lucrat in marketing si publicitate si aveam colaborari pt promovarea firmei cu diversi artisti, tb sa tin leg cu ei. De aici si pozele. Buzdugan este absolut delicios

Monica bine ai revenit

ramonzca79, poate bebe se misca noaptea si tu faci nanitza. M am uitat si eu la pozele tale, super burtica . Lucrezi la Millenium? Eram si eu sa ajung si eu pe acolo dar in ianuarie cand tb sa dau un raspuns am aflat ca is cu bb la purtator asa ca am renuntat, n avea rost sa complic lumea

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nici eu nu-l simt la fel in fiecare zi pe bebe. La fel si eu, cand am o zi mai agitata, merg mai mult sau activitati ce ma solicita mai mult, nu prea il simt. Dar la birou, stand atat de mult pe scaun, da ceva mai multe semne bebelina.

Monic, eu nu stiu cum e cu baneasa mall, dar am primit un pliant cu un magazin nou deschis: www.fairedodo.com. Nu-mi amintesc acum unde in Bucuresti exact, dar daca te intereseaza (sau pe alte fete), ma uit acasa pe pliant si va zic.

_
Our future determines our past
Fasolica de S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

kklemi si danucu, LA MULTI ANI !!!!
Numai de zambete si fericire sa aveti parte in viata!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Am reusit sa trec de "zona crepusculara"
Acum imi apar mesajele in timp real

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

bravo rain_lover. vad ca esti o fericita.

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Dragutele Mosului,

Va pup pe toate fara exceptie! Sa aveti o seara frumoasa!

Pupici pe burtici!

16+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput