Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
andreea_and spune:
Maria, felicitari pentru cel mai sanatos bebe din lume!! Astea da vesti, ma bucur foarte mult pentru tine!!
Eva, miercuri
sa vii si tu cu aceleasi vesti!
Aurorra, rain lover bine ati venit printre noi!
Irina multumesc de incurajari. Stiu ca as putea sa fac o multime de lucruri stand in pat, am si facut la inceput insa la un moment dat te apuca asa o stare cand nu mai ai chef de nimic, nici de citit, tv, samd.
Felicitari Joy pentru printesa Sofia!
delphinas ma bucur sa te vad pe la noi! 

alinushca, felicic incep si eu galeria pentru voi 
, bafta multa maine!
mami de alexa frumoasa burtica si poze!
Anca ce frumos se vede burticutza! Sper ca stai cumintica, da?
Eva si mamica si burtica sunt frumoase foc si da se vede putin liniuta! Si eu tot cu Amy W. il invat pe bebe.
LA MULTI ANI Danucu si Kllemi!!!
Eu ieri m-am incumetat sa ies din casa ca era prea frumos, am fost in parc si la un restaurant, a fost super! Iar seara s-a intamplat ceva minunat...ma tot plangeam eu ca nu il simt pe bebe si tati a pus mana pe burtica si a inceput sa vorbeasca cu el si dintr-o data am simtit clar 3 lovituri una dupa alta ca si cum bebe dadea cu piciorul sau cu pumnul 
. Ne-a topit pe amandoi!
Din pacate azi mi-a mai trecut bucuria cand mi-au aparut iar niste cheaguri de sange si o chestie gelatinoasa pe hartie...nu mai am puterea sa ma duc sa stau iar pe la spital, vad daca continua, sper sa nu...Ma enervez ca nu am mai sangerat de mai mult de o saptamana si credeam ca am scapat...

19+ 
Poze
Aty06 spune:
buna fetelor eu sunt noua pe aiki nu prea am avut curajul sa scriu pana acum dpn ul meu e pe 20 septembrie ce imi puteti spune si mie despre spitalul cfr2 si dr mihalache pupiki la toate gravidutele

EvaF spune:
Andreea_and, te pup
si iti multumesc. Tu esti una dn fetele de la odisee pe care le simt cel mai aproape, si asta pentru ca simt ca esti tot timpul atenta la ceea ce spun si esti foarte darnica cu incurajarile si complimentele!
Iti intorc si eu complimentele si iti spun ca esti o viitoare mamica foarte frumoasa si...
sexy!
Ma gandesc si eu la tine sa iti fie mai bine, sa treaca sangerarile si ...offfffff, cred ca bebicii vor doar sa ne ne dea ceva emotii pentru ca apoi sa ii asteptam si sa ii iubim si mai mult!
Doamne ajuta sa vin miercuri de la morfofetala cu aceleasi vesti minunate cu care am venit de la fiecare eco!!!
Tu ai grija de tine si ai sa vezi ca va fff bine!!!
Edit: si asculta in continuare Amy Winehouse, o sa ii faca bine lui bebe, iti spun eu!
19+
Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
Muuh spune:
piolica nu vad nimic in neregula la a vorbi cu burta. Eu nu pot sa o fac. Dar eu de exemplu nici nu m-am indragostit la prima vedere de Alexei, cred ca depinde foarte tare de firea si personalitatea fiecareia.
Boo www.mokisz.ro/html/gabi.html" target="_blank">mobila eu am comoda tip B, patutul tip C si dulapul de colt.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
piolica spune:
o seara frumoasa va doresc. 
ma duc sa vorbesc cu burta
hihihi!!!
19+
minunea
burtica
Tunisia_2008
dyanira spune:
Am intrat si eu sa va spun ca sunt tare necajita....nu am mai ajuns sa imi iau analizele, am avut tare mult de lucru si cand am ajuns la cabinet nu mai era nimeni
.O sa merg maine de dimineata.
Ma bucur pentru vestile bune de azi ale fetelor care au fost la echo si astept si eu cu mariiii emotiiiiiii echo de miercuri!!!
Irina parca tu m-ai intrebat la ce medic merg daca nu ma inseala singurul meu neuron functional
Eu merg la dr. Bacila si pana acum sunt multumita de el.Tu la cine mergi?
Diana
20+ sper la un 
alinushca spune:

felicic

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+ 
MJ_mj spune:
Buna fetelor! Nu am mai fost de mult pe forum.
Eu voi avea un BAIETEL! Nu m-am mirat deloc cand dr. a zis ca e baiat. Eu simteam deja ca este baietel din momentul cand am aflat ca sunt insarcinata. Taticul este foarte fericit...si nu numai el...
alinushca spune:
Andreea Imi pare rau. Imi imaginez ca e tare frustrant sa vezi asa ceva cand mergi la
. Sper sa nu fie nevoie sa ajungi pe la spital. Mai ales ca bebe e bine sanatoasa si loveste multumita
Mai stai un pic linistita in pat si o sa iti treaca pana la urma si o sa te poti bucura si tu de vara!
Eva tu o faci pe aia de trimestru 2,nu? Mult succes! O sa fie bine! 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+ 
alinushca spune:
quote:
Originally posted by MJ_mj
Buna fetelor! Nu am mai fost de mult pe forum.
Eu voi avea un BAIETEL! Nu m-am mirat deloc cand dr. a zis ca e baiat. Eu simteam deja ca este baietel din momentul cand am aflat ca sunt insarcinata. Taticul este foarte fericit...si nu numai el...
Bravo! Felicitari! Sper ca si ce simt eu sa fie adevarat!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
13+