Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
_irina_ spune:
Salutare burtici si mamici.
Hop si eu pe forum. E destul e greu sa recuperezi cate 10 pagini pe seara dar e si interesant. De exemplu azi de dimineata am experimentat si eu faza cu gugloiul pe dreapta. Eu dorm tot pe partea dreapta, nu stiu de ce, pe burta nu mai pot de prin primele 2 luni din cauza sanilor cupa D care acum nici nu vreau sa stiu la ce dimensiuni au ajuns.
Eva, eu am demult linia aia neagra, dar inca imi mai caut burtica. In fiecare dimineata am cel putin 2 arbitri care delibereaza daca arata a burtica de graviduta sau de grasana. Raspunsul pana acum e ca nu se vede burtica, dar parca m-am mai ingrasat.
July, eu aveam si inainte carcei si tot cu magneziu sau cu calciu scapam de ei. Acum la recomandarea medicului iau 3 magneziu si B6 si am cam scapat de carcei.
Maria, felicitari pentru cel mai sanatos bebe din lume.
Piolica - eu mi-am pierdut libidoul candva prin luna a 2-a, a 3-a si acum cred ca il declar nul. Ma asteptam sa reapara in al doilea trimetru de sarcina, odata cu disparitia greturilor, dar nimic.
Delphinas in mare analizele mele arata ca ale tale si concluzia a 2 medici a fost ca numai nu am imunitate la toxo, nu am boala. Chiar iau ceva tratament, dar numai preventiv ca am pisica acasa si nu vreau sa risc. Acum cine ii mai intelege si pe doctori. Important e sa nu ai boala in timpul sarcinii.
Ramonzca79 eu primesc cam 2-3 pocnituri pe zi, dar inca stau sa ma dumiresc daca e bb sau nu. E destul de slaba lovitura si abia de vineri, inca mai astept ceva clar si bine definit.
Dyanira eu merg la Budau, imi place ca iti explica cu calm totul si toate amanuntele si asteapta intrebarile tale, ce sa mai, profesional e super. Din pacate e foarte foarte aglomerat si nu prea retine numele. Acum ca am intrat in randul pacientelor lui sper sa ma retina mai bine.
A propos de medici si tatici. Voi intrati cu taticii la eco? Aici unde merg eu nu am vazut nici un tatic intrand, al meu nu a intrat inca nici in cabinet, sta in fata si asteapta, dar parca sunt curioasa sa stiu cum e la voi?
Chestia cu vorbitul cu bb e interesanta, poate de aia nu imi da al meu nici un sut, ca nu ii vorbesc?
17+ inca 
felicic76 spune:
mna seara burtici!
Nu am cu cine sa impartasesc paranoia de maine, al meu sot mi-a spus clar ca nu este absolut nimic in neregula cu bebe, ca eu ma simt bine, ca nu l-am stresat cu absolut nimic(nici macar cu pofte de indeplinit la miezul noptii), asa ca nu are ce sa fie rau maine! Nu crede in defecte genetice, in DT sau TT, doar daca eu vreau amnio(el ca nu comenteaza, adica nu vrea) el oricum este alaturi de mine! Zice ca se uita la mine si vede ca si bebe este bine, si ca acum eu ma "prostesc"!ce m-as face fara cele care imi inteleg paranoia
( ptr. ca al meu sot cu cununie, in mom in care am vrut sa-i explic de pliu nucal, a zis sa nu-i incarc memoria degeaba, ca va fi bine
) Si va trebui sa impartim canapeaua in seara asta , ptr ca , dormitorul l-am evacuat dicolo!Insensibilul, acum nu-i vorbesc iar el se uita la mine cu fata aia de atotstiutor, ca imi voi inghiti vorbele maine! Maine fac 1000 de penitente daca-i bine, promit, parol!
alinushca: si eu, pe cuvantul meu de onoare ca-l va chema Vasile!
irina: al meu libido este mai mult decat prezent, ma gandesc ca poate arat nashpa cu burtoi, da" nu-mi pasa![]()
12+
aluna
foto
felicic76 spune:
p.s: dupa 10 zile din 14 am incalcat interdictia de sex, dar nu-i vina mea,m-au impins aceeasi hormoni care m-au facut sa ma bat pe strada![]()
12+
aluna
foto
Aty06 spune:
buna fetelor sunt si eu noua pe aiki si as vrea sa ma inscriu si eu printre mamicile de septembrie si nu stiu cum ma ajutati si pe mine.? myltumiri multe sarcini usoare si bebei sanatosi pupiki si sanatatte multa
onutzu81 spune:
`Neata fetelor !
He he , sunt prima pe azi ? 
Atunci imi dati voie sa servesc eu azi
cafeluta, ceiut , laptic sau ce va pofteste burtica 
O zi frumoasa va doresc si bafta fetelor care merg la eco sau dupa rezultate! Le tin pumnii si eu !!!
16+
atat mai avem
creste minunica
poze
zambetmic spune:
'neata burtici, ma delectez cu un ceai cald de portocale rosii
cine doreste, servesc cu drag
ieri desi am avut iar niste junghiuri au trecut fara sa fie nevoie de no-spa, ceea ce ma bucura nespus
inca nu am apucat sa-mi fac programare pt consult cu rezultatul de la Iosup ... cred ca o voi lasa dupa Paste/1 Mai, si atunci poate ma lipesc si de o eco
ca altfel urmatoarea e abia in iunie
la cate sapt e bine de facut morfo de sem II? (asa se cheama aia de in jur de 20 sapt, nu?)
o serie de agitate pt fetel ce merg azi la eco, asteptam vestile bune

ieri am luat primele hainute pt mogaldeata, si desi cica e fitita, am luat un body albastru si unul in dungulite roz, bleo si galben, pentru ca la alea mi-a placut imprimeul ... la cele roz nu mi-a placut ![]()
15+ cu
fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
anca81 spune:
'Neata burtici! Ce mai faceti? M-am trezit cu o durere nasoala de cap, cred ca din cauza presiunii de afara. Ieri au fost 28 de grade la noi iar azi noapte a plouat cu galeata si s-a racit rau de tot. Nu mai inteleg deloc vremea asta, e tare capricioasa si se cam joaca cu nervii mei ![]()
Andreea_and, ai grija de tine. Stiu ca e frustrant sa stai in pat, te inteleg perfect, si eu am iesit ieri afara pentru ca n-am mai rezistat. Pe cand am ajuns acasa aveam deja dureri de burtica, au trecut insa dupa ce m-am intins. Ai mare grija de tine si de puiut
Alinushca: 

Te asteptam cu vesti bune si cu "dilema" rezolvata!
Felicic: 

Sunt sigura ca totul va fi bine cu pliul nucal si cu bebe, stai linistita. Tinem pumnii!
Cu ocazia "expeditiei" din oras de ieri mi-am cumparat niste hainute, am intrat in primul magazin care mi-a iesit in cale - Kenvelo. Sunt cam carpicele dar asta e, pentru stat in casa sunt bune. Mi-am luat si o pereche de jeansi mai larguti, nu sunt cu elastic sus dar merg, macar nu ma strang.
Eu pentru bebe nu am cumparat nimic inca, e o chestie tare ciudata aici. N-am fost niciodata superstitioasa (chiar niciodata) dar acum parca nu-mi vine sa iau nimic pana in luna a 9-a. Am intrat in magazinase de copii si am vazut lucrusoare dragute, inclusiv patut, salteluta si lenjerie cu ursuleti (preferata mea). Am preferat sa pun insa banutii deoparte intr-un sarterel si sa astept cumintica ultima luna.
Nushulica, Denisa - ce mai faceti? Nu mai avem nici o veste din partea voastra 
toate burticile si va doresc o zi minunata!
Poze noi cu burtica
20+
Carla Alexandra 
Codruta27 spune:
Neata burtici,
Fetelor de Teomaria, de Claudinna, de Oanasm, mai stiti ceva? Cam rarut pe la noi dragutele mele!
Mamici cu burtici mai mari, voi pe la cate saptamani ati inceput sa il simtiti pe bebe in mod constant, adica in fiecare zi, in repetate randuri?
Va pup pe toate ssi va doresc o zi exceptionala!
16+
Vlad
Bebe mic