Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata la toata lumea!

zambetmic, ca ultima postare e a ta....eu nu vreau sa te sperii, dar cred ca mai bine iei no-spa la cea mai mica durere.

Eu am fost ieri la eco...bebe e bine, in grafic....ba chiar putin peste...are aproape 11 cm, 162 de grame si totul e cum trebuie, inclusiv femurul de care imi faceam griji la ultima eco....mai putin colul....care a ajuns la 27 de mm.

Asa ca repaus...si no-spa la cea mai mica durere...cand vin de la serviciu ma bag in pat, la orizontala cu perna sub fund. Trebuia sa plecam in concediu sapt viitoare si dr a fost foarte sigura ca da, e foarte bine sa mergem si sa ne relaxam, chiar e indicat....dar cand am intrebat si care sunt recomandarile a zis o ora jumate plimbare, 3 in pat....si maxim 4 ore jumate plimbare pe zi....asa ca decat sa vedem Austria in conditiile astea, mai bine pauza

Asa ca de cum ajung acasa trebuie sa ma bag in pat....si asa am si facut...pe la 3 dimineata cautam (din pat, logic, postarile Ancai ..si de cum a inceput povestea ei cu stattul in pat continuu...si nu vreau sa ajung acolo...asa ca o sa incerc sa imi reduc programul la 6 ore si restul in pat....

Pana acum nu am simtit contractii sau altceva...fie ele dureroase sau nedureroase....doar mici "dureri" pe care le-am pus pe seama intinderii ligamentelor...doar ca acum imi dau seama ca mai bine luam no-spa fie si preventiv....decat acum cand o sa il iau ca tratament.

Macar sa vad la urmatorul control ca totul e bine!

15+

Mergi la inceput

Revin...am schimbat semnatura si sa va spun ca pare ....baietel..desi dr nu a putut spune sigur, asa pare.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Buna tuturor burticilor,

e adevarat ca nu am mai intrat de multicel pe forum insa v-am urmarit indeaproape si ma bucur tare mult pentru cele care deja au aflat ce sex are bebelusul, sa fie sanatosi, puternici si sa dea Domnu sa aveti o sarcina cat mai usoara in continuare si o nastere fireasca fara complicatii

Eva, la mine linea negra aproape ca nu se vede insa exista si persoane care imi sopun ca e accentuata :) ceea ce dupa parerea unora inseamna ca o sa am baiat. Cu toate astea la ultima eco 2d de la medicul meu curant mi s-a zis ca e posibil sa fie fata, insa astept cu nerabdare ecografia de morfologie de joi la Iosup -la Fortis care sper sa imi spuna cu siguranta ce este.
Eu nu tin neaparat sa fie baiat sau fata vreau doar sa fie sanatos si normal dezvoltat, insa tati ar cam vrea baiat.

July, si eu am carcei si doar magneziu mi-a dat voie sa iau, deoarece calciu mi-a zis ca nu e indicat din trim. 2 de sarcina.

Maria multe multe multe felicitari pentru cel mai sanatos bebe din lume - sper sa spun si eu acelasi lucru joi dupa eco.

Piolica - la mine libidoul e la fel ca la tine insa nu am voie momentan sa fac sex deoarece am avut un pic de sangerare acum 2 saptamani si de atunci stau ca si Andreea la pat, ceea ce nu e o fericire dar sper sa suportam situatia amandoi cu stoicism.

Ramonzca79 la mine am simtit lovituri ca de picior la 18 s si 1 zi insa nu sunt constante loviturile si mi s-a zis ca e normal pt 19 s asa ca sper sa fie bine bb.

Andreea imi pare rau sa aud ca iar ai sangerat, stiu pe propria piele cum te simti si sper din tot sufletul sa treaca repede si sa te faci bine.

va pup si merg sa beau si eu o cafea si sa mai trimit diverse situatii la birou pe email ca de daca stau acasa nu sunt scutita de responsabilitati.

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

tzitziri, ai si tu partea ta de dreptate
eu inainte de sarcina, daca ma durea ceva, nu stateam sa ma chinui, luam medicamente fara problema
dar acum ma gandesc ca orice medicament influenteaza si mogaldeata, asa ca prefer sa iau doar cand este necesar
adica incerc sa pastrez linia aia de mijloc, nici sa sta fara, dar nici la prima impunsatura de junghi sa ma reped in no-spa... poate sunt doar ligamentele ce se intind
iar tu, sa stai cumintica sa fie bine flacaul, ca acum asta e cel mai important, Austria poate fi vazuta si data viitoare
si noi vroiam de Paste sa plecam la bunici in Moldova, dar am renuntat la idee pt ca e prea lung drumul iar acolo casa batraneasca nu este asa comoda ca acasa, si nu vreau sa risc nimic

15+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Si eu eram la fel cu medicamentele inainte de sarcina...renuntasem la singurul medicament care imi lua migrenele tocmai sa ma obisnuiesc cu ideea pentru ca stiam ca in sarcina nu il mai puteam lua.

Dar mi-am dat seama la eco de ieri ca, poate fiind si prima sarcina, habar nu am sa identific ce e durere "periculoasa" si care nu....si uite ca am suportat cu stoicism (desi repet, nu m-a durut nimic decat niste mici junghiuri/intepaturi) si se pare ca eu aveam niste contractii care scurteaza colul.

Ieri cand steam eu asa cuminte la orizontala (unde ma intorc iar azi dupa program) incepusem sa ma pipai pe burtica...si pare tare..nu cred totusi ca mai tare ca de obicei...dar eu nu simt nimic...sau nu imi dau seama??

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Tzitziri, bine ca e bebe bine. Tu daca stai cumintica, nu ai de ce sa iti faci probleme! Ai grija!

16+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

tzitziri... nu stiu ce sa zic daca sa iei ca si tratament nospa, eu sunt in situatia ta si am luat nospa si scobutil dar doar 0 saptama ca si tratament pana s-a oprit sangerarea si nu au mai fost contractii, si acum iau doar daca doare ceva. Insa poate medicul tau stie mai bine de ce ti-a dat asa. Sanatate multa iti doresc si eu zic sa mergi in concediu si sa stai linistita chiar daca nu o sa vizitezi prea multe, o sa vii mult mai relaxata de acolo.
Si noi plecam pe 28 in Creta si mi s-a recomandat sa stau pe sejlong sub umbrela sa daca vreau sa vizitez eva sa meg cu masina pana acolo, sa fac cateva poze sa ma plimb putin si apoi la hotel. Dar chiar si asa tot vreau sa merg.

A si mi-am schimbat si eu semnatura ca ramasesem cu cea veche :)

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Codrutza eu la prima sarcina am inceput sa il simt pe Alexei constant din sapt 19. Acum desi am simtit cum misca tot la aceiasi varsta de sarcina (16 sapt) il simt de atunci constant. Nu este insa o regula. Am o prietena care a simtit copilul miscand la 24 de saptamani. Depinde de fiecare

Sunt si eu curioasa daca un medic va prescrie niste medicamente care sa va ajute sa duceti o sarcina cu bine la capat, spunandu-va ca nu pune riscuri pentru copil, de ce mai faceti experimente? Adica daca iti da sa iei no spa la cea mai mica durere, de ce sa mai astepti? Inteleg daca era vreun antibiotic sau ceva controversat gen algocalmin dar asa?

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Tzitziri si eu m-am pricopsit cu o veste de genul "uter contractat" la ultima ecografie. Mie mi-a dat sa iau Gynipral cateva zile pana se linisteste iar apoi daca doare . Si bineinteles fara efort.
Am luat medicamentul asta si la inceputul sarcinii cand aveam dureri si la mine functiona.
Imi pare rau ca trebuie sa stai la pat

16+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

'Neata

Tinem pumni la echo pt Felicic si Alinusca , asteptam vestile bune.

Eu incerc sa ma trezesc

Codruta27, la Inisa am inceput sa simt pe la 18-19 sapt la bbelica pe la 16 sapt si acum la 19+ simt zilnic de cateva ori pe zi.Chiar a seara facea gogosele mici si se plimba ba in dreapta ba in stanga

tzitziri, felictari pt baietel si stai cumintica.

Luati fetelor medicatia cum il da nenea doctorul, ei au experienta si stiu ce fac.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput