Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Va multumesc mult pentru raspunsurile

Onutzu, din fericire nu stau toata ziua in pat...mi s-a dat voie sa merg 4 ore jumate pe zi sau sa stau pe scaun la serviciu 8 ore, dar dupa aia cand ajung acasa tot in pat ajung...dar sincer sa fi stat tot timpul cred ca ma urcam pe pereti. Tu stai mereu?

clau_geo, nu cred ca mai e o asa buna idee sa plecam acum...adica nu cred ca as putea sa ma relaxez suficient, mai ales ca drumul pana acolo e lung si il facem cu masina. Plus ca nu ma simt acum in starea sufleteasca disponibila si nu vreau sa vad doar asa , printre picaturi.

Codruta, si pentru mine a fost o relaxare sa stiu ca bebe e bine si sa il vad cum facea cu manuta...ce bine era daca nu aparea problema cu colul

Oricum sa fie bine la toata lumea si sa trecem cu toate peste eventualele mici probleme

EDIT: iau deja 3 no-spa pe zi...chiar daca eu nu simt nimic "ne-in regula"...dar pana acum prea mi se parea ca e totul bine si se pare ca nu era chiar asa, asa ca mai bine sa iau si sa fie bine!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by _irina_
A propos de medici si tatici. Voi intrati cu taticii la eco? Aici unde merg eu nu am vazut nici un tatic intrand, al meu nu a intrat inca nici in cabinet, sta in fata si asteapta, dar parca sunt curioasa sa stiu cum e la voi?

Buna dimineata fetelor,

Va urez o zi splendida si cu vesti excelente!!!

Irina, bineinteles ca taticii intra la ecografie. Sotul meu a intrat mereu cu mine sa vada comoara, chiar si doctorii insista sa intre. Sotul meu va asista si la nastere. Unde mergi tu la doctor, la ce cabinet? Ciudat ca nu intra taticii!!! De parca mamicile au facut singure bebeii... Eu zic sa intre si jumatatea ta, o sa ii placa enorm ce vede.

Alinushca, pt ca m-ai intrebat, eu fac morfofetala. Morfofetala e una singura, se face intre sapt 19-24, pentru ca atunci toate organele sunt formate. Eco de trimestrul 1 mai e numita si ea morfofetala, dar e o cvasimorfofetala, organele nu sunt formate inca, doctorul analizeaza in trimestrul 1 doar pliul nucal, inimioara, CRL, nu poate spune nimic despre femur, humerus, rinichi, ficat, vezica, organe in general. Deci eu merg miercuri (maine!!!) si stau cumintica sa il las pe dl Herghelegiu sa il analizeze pe puiul meu centimentru cu centimetru la o eco 3D/4D.

Anca si eu mi-am luat o pereche de pantaloni lejeri de vara de la Kenvelo, au siret sus si se modifica in functie de cum creste burtica. Sunt ok.

Vorbeati de miscarile lui bebe, eu ecografic sunt in saptamana 20+2Z, adica bebe este lungan si grasun, si nu simt cum misca, desi la eco e tare zbenguit. Doctorul spune ca din cauza faptului ca am muschii abdominali foarte tari, femeile ca mine simt mai tarziu. Mici fluturari parca am simtit si eu de duminica incoace, dar fff derutante, nu stiu sigur ce e.

pe toate!!!

19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Apropo de miscat bebelul....eu am convingerea ca daca nu am simtit contractiile care scurtau colul, cred ca nici pe bebe nu o sa il simt...adica nu o sa stiu ca a fost el decat daca o sa ma traga de maneca

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Nu, Tzitziri, nici eu din fericire nu stau in pat tot timpul . Dar nu mai fac efort. Asta pentru ca saptamana trecuta am facut ceva efort intrand in curatenie si probabil de aceea am si patit-o cu uterul contractat. Si nici eu nu am simtit absolut nimic decat niste intepaturi pe care le-am pus pe seama ligamentelor care se intind.
Acum stau cuminte; dr nu mi-a zis explicit repaus la pat.

16+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Si al meu sot intra la eco. Iar dr. il "culege" de pe hol daca se intampla sa nu poata intra din prima.
Se uita ca vrajit in ecran si are fata tot un zambet !

16+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi intram tot familionul la echo adica io (evident), tati si Inisa. Am intrat asa chiar si in primele sapt cand faceam echo vaginal, si de atunci Inisa zice ca doamna doctor l-a bagat pe bebelica in burtica lui mami

Ultima oara la echo la Iosup, domnul doctor a si zis "oooo ia uite vine toata familia sa il vada pe bb "

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

eva, unde mergi la Herghelegiu? la ce clinica, cat costa si ai si un nr de tel pt a face programare?
multumesc

16+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Zambetmic,
la intrebarea asta pot sa iti raspund si eu din propria experienta:eu cand am sunat pe 20 martie sa fac programare la Herghelegiu primele locuri disponibile la Euroclinic erau in noiembrie, la Medsana am gasit pe 13 iunie cel mai aproape iar la Sanador sau unde mai e (sper sa nu il incurc cu dr Pop aici)am gasit prin iulie....sau august..nu mai retin exact.
Deci daca nu renunta cineva sau daca nu ai vreo pila...nu stiu cand poti ajunge pe cale "oficiala" la el.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

deci pot sa-mi fac programare la el pt urmatoarea sarcina, ca la asta nu-l mai prind

16+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by zambetmic

eva, unde mergi la Herghelegiu? la ce clinica, cat costa si ai si un nr de tel pt a face programare?
multumesc

Merg in regim de urgenta si costa in jur de 4000 000 am inteles.
E adevarat ca il gasesti la Euroclinic si Sanador si e fff ocupat.
19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput