Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
JulyMorning spune:
Neatza si de la mine!!
Galerie pentru alinush ca si felicia pentru eco de azi !

Noi azi am intrat in 21 de saptamani! Aplauze, va rog 
Ieri am luat analiza la anticorpi antifosfolipidici si a iesit in limite normale, asa ca dr mea a zis sa nu ma mai duc la Fundeni! Am scapat de o grija.
zambetmic daca vrei la herghelegiu,s-ar putea sa gasesti ceva mai liber la clinica dr. mihaela frunza (202.63.86 asta cred ca e nr - daca nu e bun, il am acasa). In rest, la Medsana, Sanador si Euroclinic e nebunie de ne-descris. Ca sa gasesc liber pe 5 mai, mi-am facut programare la sfarsitul lui ianuarie, inceputul lui februarie, cam asa.
Muuh voi unde mergeti la mare, ca io uitai sa te intreb ieri... 
_
Our future determines our past
Fasolica
de S21+
EvaF spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Noi azi am intrat in 21 de saptamani! Aplauze, va rog
Ooooooooooo, July,

19+
LucaPOZE
SUFLETEL
Never say never!
musettepink spune:
Neata la pranz si de la mine!
July apluze!!!!!!Felicitari pt analize dar neuronu' meu a uitat unde le-ai facut pe astea,inteleg ca nu te-ai mai dus la Fundeni?
Astazi nici eu nu l-am simtit pe bebe deloc,dar vad ca si la unele dintre voi nu misca zilnic asa ca mai stau nu intru inca in paranoia!
.
Pupici!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+

andreea_and spune:
Eva
si merci de gandurile frumoase. Am fetele
pregatite pentru maine. 

Bun venit Aty06, o sarcina usoara iti doresc!
Dyanira bafta si tie maine la eco!
Alinushca
da, e al naibii de frustrant ca tocmai ma gandeam ca gata, am scapat, dar asta e...bebe ne tine mereu in priza sa fim pregatiti pt mai tarziu.
Anca81
si tu ai grija. Macar daca a plouat nu te mai tenteaza sa iesi..la noi inca e soare si tare frumos. Ciudat, si pe mine m-a luat durerea de cap si la noi nu e presiune..
Codruta eu am simtit prima oara acum 2 zile, adica in saptamana 19 si de atunci tot da semne frumoasa lu mama.
Tzitziri imi pare bine sa aud ca bebe e bine si ai grija cu colul scurtat..join the club si stai cumintica in pat ca iti tinem companie Anca si cu mine, orice numai sa stea bebe acolo bine pana la termen. Si felicitari pentru posibil baietel, si la noi a zis la fel, posibil fetita, da mie imi place caruciorul roz si m-am asortat deja.
Clau geo iti tin pumnii de acum sa fie totul bine joi la eco. 
Alinushca

Felicic
Haideti cu vestile bune, va asteptam!
La mine s-a mai oprit sangerarea dar m-a chinuit toata noaptea o durere in partea dreapta..habar n-am de la ce o fi...e cam in zona apendicelui dar sunt operata si n-a trecut durerea nici cu no-spa..N-am putut deloc sa dorm ca nu puteam sta pe nici o parte..o fi din cauza ca am mancat cam multe fructe seara? Sper sa nu fie altceva ca am si-asa destule griji.
19+ 
Poze
JulyMorning spune:
multam, fetele !! 
musette pai le-am facut la medsana, ca acolo am fost la consult la dr mea. Si din cabinetul ei am sarit direct la recoltare
.Am zis sa nu mai astept pana ajung la Fundeni, m-as fi dus direct cu rezultatul daca era cazul. Mai ales ca Fundeni-ul e ffffff departe de mine.
_
Fasolica
de S21+
Codruta27 spune:
July, aplauze la scena deschisa!!!!
Multumesc pentru raspunsuri fetelor. Si eu cred ca il simt pe bebe, dar nusunt foarte sigura! De aceea intrebam asa de iscoditor!
Tinem pumnii fetelor care merg azi la echo! Haideti mamici cu vesti bune!
16+
Vlad
Bebe mic
andreea_and spune:
July felicitari pentru cele 21 saptamani! Sunteti maricele, ce mai! La mai mare!
19+ 
Poze
JulyMorning spune:
Codrutza sarumanaaaa!
Sa stii ca eu am ajuns la o concluzie: daca avem vreo senzatie ciudata/nedefinita/noua atunci clar e bebe ![]()
Asa am fost si eu, Toma necredinciosul.. si inca sunt. Uneori ma intreb daca nu cumva confund loviturile lu' bebe cu ceva gaze la burta. Da' eu deja am aceste senzatii zilnic, in unele zile mai mult, in altele mai putin... la mine nu prea seamana cu fluturasi, ci mai degraba ca niste bule de aer/apa si ca niste valuri uneori.
_
Fasolica
de S21+
musettepink spune:
Andreea and si pe mine ma doare uneori operatia de apendicita dar eu cred ca este de la ligamente.Grav nu cred ca e ca i-am spus dr si nu a parut prea stresat.
Plus ca si in cartea de gravide exact la luna asta la care suntem no9i zice ca o sa avem dureri de ligamanete.Pupici si sper sa nu mai ai sangerari deloc pana la nastere!
July dar analizele astea le-ai facut asa preventiv sau aveai tu sau dr tau o banuiala de ceva.Le-as face si eu dar nu stiu daca e necesar de asta te intreb.
Oricum bine ca au iesit f bune!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+

EvaF spune:
Da, July, si eu la fel, nu sunt sigura. Va spuneam ca duminica am simtit prima oara ceva, de atunci in fiecare zi. La mine nu sunt nici bule, nici gaze. A fost ca si cum un muschi se contracta si apoi se dilata, ca un spasm, o crampa. Asa din senin, am simtim mult mai jos de zona ombilicului un "poc", ca o crampa musculara in interior. Eu cred ca e bebe, astept sa capete mai mult curaj.
Am observat ca daca eu sunt agitata, nervoasa (psihic vorbind, nu daca ma agit prin casa) dar stau linistita pe scaun, atunci il simt. Si nu simt niciodata cand sunt intinsa in pat, simt numai ziua pe scaun, cand fac ceva.
Cin' sa fie? Cin' sa fie? :)))))
19+
Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!