Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

LA MULTI ANI Danucu si Kllemi!

Bafta fetele care merg la echo

Am vazut burtici de burtici

Eu sunt in faza de arsuri gastrice din cand in cand. Si bbelica a inceput sa suteze tare mai ales noaptea si dim dupa aia cred ca doarme
De abia astept concediul asta de pasti, cred ca imi iau zborul spre tari calde impreuna cu Inisu

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Gata, am venit de la echo!!!
Dupa o saptamana grea si plina de suspiciuni, domnul Iosup a reusit sa-mi readuca zambetul si speranta de bine in suflet. Dupa mai mult de jumatate de ora de masurari si dupa ce l-a intors pe toate partile, concluzia a fost:"Domna, aveti cel mai sanatos baietel din lume". Deci fericirea mea nu se mai poate descrie in cuvinte.
Va pup pe toate si va multumesc din suflet pentru sustinere si galerii...sunteti incredibile
Danucu si KllemiLA MULTI, MULTI ANI!!!!numai bucurii si bebeii sanatosi si mancaciosi sa va dea Dumnezeu
Ancafelicitari pentru burtica frumoasa
Alinabafta maine la eco..tinem pumnii stransi si te asteptam cu vesti
Evamii de pupici si miercuri suntem numai cu gandul la tine
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag

+18+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Marie ce ma bucur, felicitari pt vestile bune iuhuuuu

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc andy_galro

Poze noi cu burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

maria: bravo, felicitari pentru cel mai sanatos baietel din lume!

12+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Maria, vestile sunt extraordinare!!!
Pup mult
Acum urmez eu la morfologica!!!

19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

maria felicitari, sa-ti traiasca cel mai sanatos baietel din lume!! Cum il cheama ?

Am uitat sa va zic. Se pare ca ramane Maia Teodora. Asta in cazul in care, asa cum zice al meu, nu ne loveste vreo inspiratie divina si gasim altceva. Ne pastram optiunile deschise! Bine, domnul meu, daca asa vrei tu! Si toate familiile sunt incantate de nume, ceea ce nu ar fi fost nici o problema, dar macar asa am mai scapat de un subiect de discutie.

_
Our future determines our past
Fasolica de S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Maria, ce mult ma bucur pentru tine, ai vazut ca totul e bine!!! Felicitari pentru "cel mai sanatos baietel din lume"

Laureta, unde mergeti in concediu? Offff, ce-mi lipseste si mie "libertatea de miscare"

Poze noi cu burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

maria2004 Eram sigura ca ai un bebe perfect!
FELICITARI!!!

20s3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Maria, felicitari pentru cel mai sanatos bebe din lume. Bravo! acum o sa stai linistita.
Eva, miercuri o sa vii si tu cu aceleasi vesti.
Danucu si Kllemi LA MULTI, MULTI ANI!!!! sa fiti sanatoase si iubite.
Anca, ai o burtica foarte sexi.
Alinusca, cum adica ai lesinat? de la ce? ai avut o cadere de calciu? sau erai foarte obosita?

am si eu niste intrebari... unele mai indiscrete. voua vi s-au urcat hormonii asa de tare la cap, mai bine zis vi s-au dus intre picioare, incit sa aveti vise erotice si sa vreti / faceti cit mai mult sex? sotul meu e in al noualea cer!!!!
plus de asta am senzatia ca am devenit exibitionista, ma plimb goala prin casa la greu... am si o gramada de oglinzi, asa ca-mi admir burtica in toate.

asta nu este de rusine ---voi ati inceput sa cititi cu glas tare pt bebelus? eu am printat niste povesti de pe internet, iar acum citesc in fiecare seara cite o poveste - doua. plus ca discutam la greu, mai ales dimineata si seara cind sint in masina. vorbesc la greu cu bebele meu. voi?
abia astept sa merg in romania sa cumpar carticele cu povesti si cu cintecele.

acum ascultam muzica clasica, plus niste muzica franceza care-mi place mie.

cind e ceva nasol la televizor, filme cu crime sau cu sex... imi pun mainile pe burtica (cica eu pun mainile la ochii bebelusului, plus ca-i astup si urechile) hihihi. hai veniti si voi cu minunatiile voastre....

19+

minunea

burtica

Tunisia_2008

Mergi la inceput