Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Dragutele mosului,

Va pup pe toate fara exceptie!! Ce faceti, cum sunteti?

La Multi si Fericiti Ani pentru toate sarbatoritele de ieri! Bun venit noilor mamici!

Fug sa citesc din urma! Pupicei apasati!

16+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

zambetmic tare te invidiez... nu stiu cum de poti dormi pe burta. eu nu suport contactul burtii cu nimicutza decat poate perna cu care dorm intre picioare ca e foarte moale. iubesc sa dorm pe burta!

Maine am 13 s 5 z. Ce sanse imi dati sa afle Iosup sexul ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Multumesc mult Anca de incurajari !!!
Esti o dragutza si o atenta ca de obicei ! Pe faza mereu cu un sfat bun !

16+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

alinusca eu sunt exact pe dos tre sa sprijin pe ceva burtica, daca dorm pe o parte fac sul patura si stau pe ea, asa ca burtica e permanent pe ceva, altfel nu pot dormi
cu sexul ... probabil va fi ca la mine, o sa-ti treaca intre paranteze si ne bucuram pana la urmatoare eco, cand vedem daca s-au petrecut schimbari majore hihihihi
bafta si sa vii cu esti bune si aaaa sa nu uiti sa-mi ziic si mie ce grad iti trece la placenta si valorile IR

15+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Hehehe, si eu dorm inca pe burta . Desi adorm pe partea stanga cu o perna intre picioare, nu stiu cum se face de ma trezesc mereu pe burta. Trebuie sa ma dezobisnuiesc neaparat.

Alina, speri la fetita sau la baiat? Important e sa fie sanatos bineinteles, dar ce s-ar apropie mai mult de sufletul tau? Din cate am inteles de la fete, Iosup asta e foarte priceput , cred ca ai toate sansele sa iti spuna maine.

Poze noi cu burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Multumesc mult Anca de incurajari !!!
Esti o dragutza si o atenta ca de obicei ! Pe faza mereu cu un sfat bun !

16+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Onutzu, din pacate stau mereu in pat si nu am alta bucurie decat o carte buna sau ... odiseea noastra. Imi trece timpul mult mai repede daca stau de vorba cu voi, norocul meu ca v-am gasit

Poze noi cu burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

cioc-cioc!!! remember me??
am intrat sa vad ce mai faceti...si vreau sa va spun ca m-a cuprins un sentiment de imensa bucurie. ma bucur enorm pt voi. am observat ca beieteii sunt la puterea, dar revin fetitele in forta.
felicitari july si zambetmic pt putzurici si codruta pt cuculet. restu nu vreau sa va suparati ca nu v-am mentionat. toate imi sunteti dragi si pe toate va indragesc le fel, dar doar numele lor mi-a ramas in minte...neuronul meu dupa ce s-a disgravidat s-a facut blond. eu o sa mai intru pe la voi sa vad ce mai faceti.
multi la fiecare dintre voi. si imbratisari sincere

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

anca81 Pai si eu sunt impacata cu ambele variante. Cum o vrea Dumnezeu este foarte bine. As prefera baiat ca e mai usor de crescut. Mai ales ca nu am sa fiu o mamica din aia moderna careia i se urca copilu si ii danseaza pe tzeasta.

zambetmic nu o sa se schimbe nimic major, stai linistita!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neata burtici!

La multi ani tuturor floricelelor cu burtica ptr ziua de ieri!

pentru Danucu si Kklemi si
pentru fetele care fac eco

Alinushca: maine ne facem galerie reciproc, da? tu la ce ora ai? eu am la 14.00 si vineri la 10.30 la Iosup! Ce-as rade sa-mi spuna una maine dr mea si alta Iosup!Maine o sa am 13 sapt fix. Exista fete carora Iosup le-a spus sexul la varsata asta si s-a confirmat si la a doua eco?

stiu ca este bine sa dormi pe partea stanga, dar eu numai asa dorm si ma trezesc dimineata amortita, de parca m-a batut cineva toata noaptea

12+

aluna
foto

Mergi la inceput