Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Scuze ca ma postat de doua ori !!!

Partea cu dormitul ... am auzit si eu de la foste gravidutze ca la un moment dat nu o sa mai poti dormi decat pe partea stanga, adica nu te lasa bebe sa dormi decat cum ii place lui. Pana la momentul ala si eu mai profit de dormitul pe burtica hihi !

16+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Alina, iti tin pumnii pentru maine, sa-ti spuna ce ascunde burtica. Referitor la fata/baiat, sa-l auzi pe al meu dupa ce ne-a spus doctorul ca 90% avem fetita: numai el o va plimba si o va tine in brate in public, numai el o va duce in baby sling, numai el o va duce la gradi/scoala/facultate ca sa nu se uite nimeni la fata lui. Va fi un tatic foarte protector

Delphinas, ma bucur ca esti bine. Sa intri mai des sa ne spui cum esti

Poze noi cu burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

apropo de reactii post "fetita" al meu l-a sunat pe al sau frate si au pus la cale sa-si ia 2 pusti ca sa aiba foc incrucisat, sa nu scape pretendendtu' chiar daca fuge in zig-zag

delfinas, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi, multumesc pentru gandurile frumoase!!!

15+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

anca si al meu tot zice ca daca e sa fie fata, o sa fie fata lu' tata... si eu am fost fata lu' tata pana la urma, spre dezamagirea generala a maicamii.

felicic eu ma duc cu noaptea in cap. la 10 sunt acolo. vroia si tutunaru sa vada rezultatul dar nu sunt nebuna sa il astept pana la ora la care vine el...succes mult! esti sigura ca doctora ta o sa iti zica ce este? am vazut ca majoritatea doctorilor se feresc sa zica atat de devreme... Facem galerie maine. Sau mai bine de azi ca de dimineata nu stiu daca mai reusesc sa intru! Ce-ti doresti, again ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello dragi albinutze!!!
La multi ani Danucu si Kklemi sa aveti parte de o zi frumoasa cu multe surprize si cadouri de la cei dragi!!!!
Joy felicitari pentru fetita!!!!! Imi place tare mult numele Sofia!!!! Sa fiti fericiti si sa va aduca numai bucurii!!!!
maria bafta mare la eco
delphinas ma bucur ca mai treci pe la noi!!!! Te pup si te imbratisez si iti doresc multa putere!!!!! Ai grija de tine!
alinushca, felicic eu incep de azi galeria pentru voi
mami de alexa frumoase pozele, frumoasa si burtica
Fetelor sa stiti ca si eu tot asa il simt pe bebe...cand intr-o parte, cand in cealalta.... dar nu imi fac griji pentru ca stiu ca este normal! Pupici tuturor!!!!!!

Andreea17+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

alinushca daca Iosup este pe cat de bun se zice si daca bebele este intr-o pozitie favorabila trebuie sa iti spuna. Eu stiu de la 11 sapt si 4 zile si nu am facut la nici o somitate. Vladareanu a confirmat si el sexul asa ca pana la proba contrarie eu am aflat mai devreme decat tine.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy_garlo: multumesc pentru galerie
delphinas:

alinushca: a devenit un stereotip: orice , sanatos sa fie!(ta-su vrea fata, eu vreau baiat)este prea mult roz in familie, am patru nepotele si ma vad mama de baiat! De-aia cu giugiulit cand este cazul si tras de urechi la fel! Si mi se pare mie ca fetitele sunt foarte sensibile si fitoase! Da, si dr. mea se baga la sex, mai ales ca o ajuta ecograful, fac 2D si 3D la ea maine!

12+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

O si eu pe Delphinas cu toate ca n-am schimbat vorbe dar ii stiu povestea si mi-era draga !!!

16+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza si de la mineeee!!!

klemi

danucu

Sa fiti sanatoase si sa ajungeti cu bine la capatul acestei odisei

Eu am fost in weekend la Brasov, la un curs. Wow, de cand n-am mai vazut BRasovul primavara... a fost fain de tot, totul inverzit. Nu prea am avut vreme sa ma plimb, mai ales ca eram si cam obosita de la curs, dar tot a meritat sa mai ies din Bucuresti.
La sfarsitul saptamanii plecam cu tot cu catel la mare, petrecem Pastele acolo si mi-am luat liber sa fac punte cu 1 Mai, asa ca intr-un final o sa stam o saptamana. Abia astept.
Delphinas ma bucur ca mai treci pe la noi si nu ne-ai uitat. Lasa neuronul blond sa se odihneasca, e nevoie dupa evenimentele prin care ai trecut
vecinico acu' suflec manecile si ne punem pe galeri serioasa

Am o nelamurire... noaptea mi s-a intamplat sa ma mai intind in somn, si ma trezesc cu senzatia ca mi se pun carcei la gambe. Daca ma opresc din intins, nu ma mai doare nimic. Intr-o singura noapte mi s-a pus un carcel de mi-a taiat respiratia. Ce o fi?

_
Our future determines our past
Fasolica de S20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

LA MULTI ANI sarbatoritelor!!!!
Danucu!
Kllemi!

Bafta fetelor care merg la eco, Alinushca si Felicic!
Alinush
Felicic

Si noi mergem miercuri la morfofetala la Herghelegiu :))). De-abia astept sa imi vad puiul!

July, carceii apar pe fondul unei lipse de Magneziu, ia si tu vitamine daca nu iei deja! Ce frumos, si noi am vrea sa dam o fuga la mare in saptamana cu 1 mai, ca si noi suntem liberi!

Fetelor, nu stiu ce e cu guguloiul vostru, mie nu imi apare nici un guguloi intr-o parte sau in alta, bebe e si ff lung si gras pt varsta lui (ecografic azi am 20 saptamani desi dupa UM am 18 si 4 zile), deci bebe nu prea are loc sa se faca guguloi. La ultima eco l-am vazut cum se intinde de la dreapta la stanga ombilicului, ar fi imposibl sa cada intr-o parte. Acum ar trebui sa aiba peste 20 cm de la cap la calcaie (scapam de CRL -crown rump length, masuratoarea cap-coccis) si miercuri ne masoara pana la calcaie. Asa se masoara incepand din sapt 20.

In schimb, mie mi-a aparut linea negra. Nu e ff pronuntata, e subtire si nu fff inchisa la culoare deocamdata, si se intinde de sub coaste pana la osul pubian. La inceput aveam linea alba, care s-a transformat in negra! :)))
Am pus si niste pozici mai jos cu mine in saptamana 20, unde poate observati si liniuta.

Nusha esti bine?

toate fetele!

19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput