Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 25
danucu spune:
clau_geo, atunci incepem galeria pentru tine si Eva

Eva, imi pare rau, nu voiam sa te fac sa plangi. 
clau_geo, eu sunt foarte calma de cand sunt insarcinata insa foarte irascibila si ma supar din te miri ce. Nu am puterea sa fac nimic atunci cand ma supar, cred ca sunt hormonii de vina.
andy.p, eram si inainte destul de sensibila dar acum e exagerat.
felicic76, felicitari pentru bebe Vasile
Imi vine in minte melodia celor de la "zdob si zdub". Sa fiti amandoi sanatosi.
alinushca, felicitari pentru bebe boy.
Apropo de gimnastica prenatala mie doctorita mi-a zis ca o voi incepe din trimestrul al 3-lea. Abia astept, eu voiam si mai repede.
edit: se pare ca nu sunt singura plangacioasa si sensibiloasa, va pupic pe toate 
17+
Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium
dyanira spune:
Buna dragele mele!
Mi-am luat si eu azi de dimineata analizele ..par destul de ok in afara de hemoglobina care e foarte mica.Ce stiti despre asta?Si inca ceva colesterolul e f mare dar asta potae din cauza ca am mancat multa smantana si cascaval in ultimul timp.
Maine merg si eu la eco asa ca puteti scoate deja agitatele si pentru mine.Sper sa aflu ca BB e bine si poate aflu si ce e ca tare mai sunt curioasa cand vad ca voi rand pe rand aflati ce aveti in burtici!
Diana
20+ sper la un 
dyanira spune:
Am schimbat si semnatura ...avem 21 saptamani am trecut de jumate.Doamne ajuta si inainte!
Diana
21+ sper la un 
Piersicutza spune:
ilia_99 multumesc pentru linkul despre gimnastica. Articolul e cam scurt si cu putine detalii, dar macar da o idee si restul il pot cauta mai departe detaliat.
Stiu ca e foarte recomandat dansul din buric, eu o sa continui cu salsa acum ca am scapat de greturi. Profesoara noastra e in luna a 6-a si se misca excelent in continuare.
Felicic felicitari!!!
15+
Piersicutza
clau_geo spune:
Multumesc Danucu 
Incepusem sa cred ca doar la mine se manifesta tarea asta de agitatie, ca mai toate prietenele mele au spus ca erau foarte calme in sarcina si deja ma simteam prost sa fiu doar eu oaia neagra :)
19
mamica de ![]()
Boo spune:
Eu am inceput sa merg la inot de o saptamana. Am intrebat de o mie de ori daca e ok, pe toti doctorii la care am fost. Toata lumea a zis ca e safe asa ca mi-am luat inima in dinti si m-am dus. Ce-i drept cel mai tare mi-era frica sa nu iau ceva din apa. Oricum m-am simtit foarte bine.
Eva de ce plangi ca n-am inteles
cred ca mi-a scapat ceva
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
clau_geo spune:
Dyanira felicitari pt analize, cat despre hemoglobina e posibil sa fie si de la carne daca nu mananci, si eu am patit la fel si mi-a zis sa mananc mai des carne.
19
mamica de ![]()
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Boo
Eva de ce plangi ca n-am intelescred ca mi-a scapat ceva
Boo, nu mai plang acum. M-a emotionat f mult ce a scris Danucu despre mine! Se mai intampla!
19+
LucaPOZE
SUFLETEL
Never say never!
musettepink spune:
Eva tinem pumnii maine la pranz!!!!!!!!!!!
Dyanira succes si tie la eco!!!!!!!!
Eu nu am mai mancat carne cred ca de cand sunt gravi si nici nu-mi vine....e chiar musai sa mancam carne,cate portii de carne minim pot sa manac pe saptaman ca sa fie totul ok??dar minim minim
?????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+