Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 26
andy.p spune:
Chestia cu carnea si pe mine ma pune in dilema ca eu chair ca de cand am ramas insarcinata n-am mai mancat .Nici nu pot sa o vad.Deci chiar trebuie sa mancam ?
Dyanira bafta la eco!!!!!

18+
laura si andy (07.04.2002)
Codruta27 spune:
Felicic, felicitari!
Diana, despre hemoglobina nu stiu ce sa zic! Colesterolul si eu il am mare. Mi-a explicat ginecologul ca este normal ca in sarcina sa creasca, de aceea nici nu este elocvent in timpul sarcinii si alaptarii. Nu stiu ce enzima hepatica are functiile afectate de sarcina! Bafta maine la echo!
Nu se baga nimeni la construit de stup nou????![]()
16+
Vlad
Bebe mic
danucu spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Eva tinem pumnii maine la pranz!!!!!!!!!!!
Dyanira succes si tie la eco!!!!!!!!
Eu nu am mai mancat carne cred ca de cand sunt gravi si nici nu-mi vine....e chiar musai sa mancam carne,cate portii de carne minim pot sa manac pe saptaman ca sa fie totul ok??dar minim minim?????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!19+
musettepink, nu e obligatoriu sa mananci carne, insa ai nevoie de proteine deci trebuie sa inlocuiesti carnea cu oua si lactate. Eu mananc carne dar nu cu placere.
17+Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium
ilia_99 spune:
piersicutza, cu placere pt link. tocmai ma pregateam sa spun ca gasesti acolo si locul unde se tin cursurile si preturi... pina am vazut ca locuiesti in "tara marmotei".
eu asa ii spun din cauza reclamei de la Milka, care il amuza pe baietelul meu...
f frumos la voi... 
121+
musettepink spune:
Danucu oua si lactate mananc la greu mai ales branza ,cascaval.E bine daca poti manca si putina carne,am incercat si eu dar nu s-a putut.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+

danucu spune:
quote:
Originally posted by Codruta27
Felicic, felicitari!
Diana, despre hemoglobina nu stiu ce sa zic! Colesterolul si eu il am mare. Mi-a explicat ginecologul ca este normal ca in sarcina sa creasca, de aceea nici nu este elocvent in timpul sarcinii si alaptarii. Nu stiu ce enzima hepatica are functiile afectate de sarcina! Bafta maine la echo!
Nu se baga nimeni la construit de stup nou????16+
Vlad
Bebe mic
codruta, , la mine e foarte ciudat, aveam colesterolul foarte mare inainte de sarcina (tin sa cred ca era din cauza pilulei) si acum la ultimele analize era in grafic. Am fost surprinsa pentru ca stiam ca in timpul sarcinii poate sa creasca.
17+Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium
EvaF spune:
Dyanira si eu am avut analizele perfecte mai putin hemoglobina care era cu doua unitati sub limita inferioara (nu mare lucru). Iau Elevit si Tardyferon Fol, si oricum organismul cere fier cand e carenta de fier, mie imi cere mult lapte si oua (nu suport carnea rosie deci...) asa ca se echilibreaza hemoglobina, stai calma.
Trebuie sa iei mult fier in sarcina si alaptare, atata tot! Fierul te si calmeaza f mult, de fapt!
Edit: pentru maine la eco:

Dyanira!!! 

19+
Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
ilia_99 spune:
fetele, eu am plecat acasa.
va pup si vb miine si inca o data succes la echo pentru cele care merg miine!!

12+
alinushca spune:
quote:
Originally posted by felicic76
gata, m-am intors, am fost fara sot, am fost cu July, care a fost asa de draguta si a venit cu mine[pup
bebe are crl 64.8 mm, pliu nucal 2.6 mm(ufff, am scapat) BCF =150 6/m, placenta grad de maturare 1, col scurt .2.6 cm dar inchis si doua fibroame nenorocite care il incomodeaza!
in alta ordine de idei o sa-l cheme Vasile suta la suta!![]()
13+
aluna
foto
Si eu tot cu DJ Vasile in minte acuma
Vorbim noi mai incolo!Fetelor nu va fac capitol ca fug la Denie.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
13+
andy.p spune:
plecam si noi la plimbare ca e suuuper afara.
vorbim mai tarziu.
18+
laura si andy (07.04.2002)

?????