Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by danucu
Maine e randul Evei sa vina cu vesti bune de la eco (sper din tot sufletul). Imi doresc din tot sufletul pentru tine sa fie bine, esti o mamica atat de frumoasa si iti sta atat de bine insarcinata incat meriti sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de bebe (nu ma pot abtine sa nu-ti zic desi nu vreau sa se supere nimeni pe mine dar m-am uitat de 50 de ori pe pozele tale cu burtica si tot nu ma mai satur sa ma uit).

Multumesc mult, Danucu, ca te gandesti la mine! M-ai facut sa plang, na!
Esti o dulce!

19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

danucu sa stii ca la capitolul sensibilitate si eu stau prost,in sensul ca imediat imi dau lacrimile din te miri ce.Si nu eram asa inainte.Na ce sa facem?Ne trec ele,starile astae dupa.
Felicic felicitari ptr bb-ic.
Ma intereseaza si pe mine ce ti-a zis de colul scurtat.

18+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

fetelor vroiam sa va intreb voi cum stati la capitolul nervi? sunteti mai calme sau ati devenit irascibile? eu una sunt destul de irascibila, ma enervez din orice si plang imediat cum ma supar.
Eram si inainte mai agitata dar nu in halul asta!

19
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic si Alinushca felicitari pt bebeii baietei!!!!!!!!!

Danucu si eu am momente cand sunt f sensibila si incep sa plang,e normal in sarcina.

Clau si tu tot asa jos simti bebele,eu il simt f jos cam pe unde vine dunga de la chiloti.Desi initial fluturii ii simteam mult mai sus...cine stie

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

tocmai s-a trezit bebe si imi da suturi :) ca raspuns la faptul ca sunt prea nervoasa :)

gata trebuie sa ma cumintesc ca se pare ca-l deranjeaza agitatia mea

19
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain_lover spune:

Cred ca toate avem stari ciudate. Eu trec in 3 minute de la ras la plans, cateodata si mai repede. Dar ma amuz copios dupa ce imi "mananc degetele" de motivul stupid, pentru ca de cele mai multe ori nu am nici un motiv, dar...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

quote:
Originally posted by anca81

Mothercare stiu ca livreaza in Ro dar n-am am luat inca de la ei. Mai astept ... sa creasca burtica.

Anca eu am comandat pe net de la Mothercare de 2 ori pana acum si mi-au venit pachetele in 2 saptamani. Acum mai astept unul. Poate te cuplezi cu cineva cand comanzi, eu asa am facut, si am impartit transportul. Oricum preturile cu tot cu transport sunt mult mai mici decat aici in magazin. Eu am mers aici si am vazut ce vreau sa iau, le-am pipait, probat. Si pe urma le-am luat de pe net mai ieftin

20+ Carla Alexandra Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Clau geo sper sa fie totul ok si sa puteti pleca in excursie.
Ilia ma bucur sa aud ca au trecut greturile. Eu am ajuns vineri la Baneasa ca a avut sotul treaba acolo dar cum nu puteam merge mult n-am cautat prea tare magazinul. Sunt de acord cu mizeria, taranimea inca nu ajunsese .
Felicic, felicitari pentru bebe Vasile cu pliul bun! Imi pare rau sa aud de fibroame, ce se poate face in cazul asta?
Danucu e perfect normal, si eu mult mai usor ca inainte.. noroc ca stau mai mult in casa si nu mai are cine sa ma supere...doar "surprizele" de la baie.
Musette eu n-am simtit fluturi ci direct suturi sau pumni, ce-or fi fost..si da, mult mai jos de buric.
Eva nu mai plange ca are dreptate Danucu, uite pregatim agitatele pentru maine

Eva
bebe Luca

Te duci de dimineata sau seara, ca sa stim cand le scoatem la atac?

19+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca nu stiu ce am facut cu mesajul A iesit o combinatie intre ce ai scris tu cu ce am scris eu. Sper ca se intelege totusi

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andreea, ma duc pe la pranz si sper sa ma primeasca repede domnul doctor!!!

19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput