Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 23
tzitziri spune:
Felicic,felicitari
in primul rand![]()
si a zis dr ceva de colul scurt....mai "noua" mea problema?
16+
ilia_99 spune:
anca, 
n-au site la noi inca, eu l-am gasit doar pe asta
www.prenatal.com/" target="_blank">http://www.prenatal.com/
nu stiu daca vind online, de obicei francizele cu magazine aici nu prea vind online. da' poate iti facem un pachet... ![]()
![]()
12+
anca81 spune:
Ilia, multumesc, esti foarte draguta
. Scrie-mi te rog daca ajungi pe acolo, am auzit si de Faire Dodo - s-a deschis la voi in Bucuresti in Martie. Toate chestiile misto sunt la voi ![]()
20+
Carla Alexandra 
anca81 spune:
Felicic, felicitari pentru
Bine ca e OK pliul, e in grafic, ai mai scapat de o grija. Si de fibroame ce ti-a spus? Stiai ca le ai?
20+
Carla Alexandra 
ilia_99 spune:
anca, faire dodo este o ghereta mica de metal pe un colt de bulevard. n-am intrat, am vazut-o asa din mersul masinii, dar am oarece dubii.. ma rog, o sa ma duc, sa vad!
asa, si mothercare e o optiune, dar nu sunt foarte ieftine, ba din contra!
12+
EvaF spune:
Felicitari Felicic pentru
!! Ramane asa sau asteptam si verdictul d-lui Iosup? 

19+
Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
danucu spune:
andreea_and, aici sunt, tocmai am terminat de citit. 
Fetelor, va multumesc mult pentru felicitarile de ieri. Din pacate nu am putut intra, a fost o zi plina la serviciu, nici nu am simtit ca e ziua mea. Abia spre seara am mers cu tati la restaurant si m-am calmat.
Am observat ca sunt atat de sensibila in ultimul timp si daca am vreo problema (cum a fost ieri) sau daca cineva imi vorbeste urat, ma simt tare ciudat, sunt foarte agitata si mai si plang. ![]()
Si in plus ma si culpabilizez ca il stresez pe bebe si ii fac rau. Voi cum stati la capitolul asta?
Deci guguloiul nu poate fi numit prima miscare a lui bebe, ieri si azi nu am mai simtit nimic. Ma si trezesc direct din pat in timpul saptamanii fara sa mai inspectez burtica.
Maria, ma bucur ca bebe este bine sanatos.
Maine e randul Evei sa vina cu vesti bune de la eco (sper din tot sufletul). Imi doresc din tot sufletul pentru tine sa fie bine, esti o mamica atat de frumoasa si iti sta atat de bine insarcinata incat meriti sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de bebe (nu ma pot abtine sa nu-ti zic desi nu vreau sa se supere nimeni pe mine dar m-am uitat de 50 de ori pe pozele tale cu burtica si tot nu ma mai satur sa ma uit).
Mai merge cineva la eco saptamana asta? Eu trebuie sa mai astept pana pe 5 mai cand poate ni se confirma (sau infirma) sexul bebelui.
Vreau sa va zic ca abia astept sa ajung la 20 de saptamani, sa ma laud si eu ca am trecut de jumatatea sarcinii. 
Va pup pe toate. 
17+
Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium
rain_lover spune:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=202982 in cazul in care ati avut nevoie si nimeni nu va instiintat, mai ales ca si eu am urmat un tratament in primele 2 luni dar nimeni nu mi-a zis nimic.
Si pentru eva scoatem agitatele din timp 

Alinush, felicitari!!!! Si eu tot
imi doresc. Dar pana pe 5 mai, cand poate aflu si eu, mai e ceva...
fetele !
15+
anca81 spune:
Mothercare stiu ca livreaza in Ro dar n-am am luat inca de la ei. Mai astept ... sa creasca burtica.
20+
Carla Alexandra 
clau_geo spune:
Felic multa sanatate si felicitari pentru
sa dea Domnu sa nu ai probleme si sa se retraga de la sine fibroamele sau macar sa ramana la stadiul asta.
Danucu , eu merg joi si Eva maine asa ca speram sa aducem vesti bune.
19 +