Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 22
clau_geo spune:
Andreea ma bucur ca esti mai linistita, acum incep eu sa fiu un pic nelinistita fiindca toata lumea imi spune sa nu plec in concediu ca daca se intampla ceva acolo ce fac? si deja imi pun semne de intrebare ce sa fac, ca excursia e platita integral si cred ca si biletele de avion sunt asa ca as pierde ceva banuti.
Insa astept sigur pana joi la eco cand sper ca Iosup sa spuna ca e totul bine si pot sa plec linistita.Oricum a doua zi ma duc si la medicul meu sa vada eco si poate imi da binecuvantarea si pot sa plec.
Irina, eu am pus 6 kg pana acum insa nu se vad chiar asa de rau si sper sa nu pun mai mult de 15 in toata sarcina.
19 +
cz_cristina spune:
daca vede cineva mesajul va rog un semnal sa stiu daca se trimite
si unde se trece data? nu mai inteleg nimik
ilia_99 spune:
hello, dragele mele! felicitari tuturor cu vesti bune de la echo si celor cu bb-i miscatori si agitati.
eu n-am vesti noi, suntem bine, au cam trecut greturile, ma mai incearca asa dar nu mai e chiar asa rau, in rest toate bune. astept si eu rezultatul de la bi test, dar mai dureaza, probabil inca o saptamina dupa Pasti...
eu trebuie sa-mi cer scuze fata de cele care mi-au ascultat recomandarea si s-au dus in mall la Baneasa sa caute magazinul Prenatal. Am avut o informatie gresita, asa ca gresit v-am indrumat si pe voi! Daca e vreo consolare pt cineva si eu mi-am pierdut timpul sa ma duc duminica acolo
si m-am enervat ingrozitor: mizerie si taranie mai mare n-am vazut inca nicaieri!
Acum revin cu informatia corectata si luata din revista Superbebe: deci daca e de injurat acum ii injurati pe ei! Asadar, magazinul se deschide in FEERIA, in MAI. Fetelor, sit-ul lor arata excelent, asa ca eu sper ca de data asta sa fie informatia buna, ca vreau si eu hainute frumoase de gravi si .
In alta ordine de idei, cineva zicea de gradul de maturare al placentei, cred ca Eva. E f importanta maturarea pt ca daca se matureaza prea repede isi pierde din functii si asta il afecteaza pe bb, de aia la echo dr se uita dupa asta. Oricum, pt tine miine

sa vii miine cu vesti bune!
12+
clau_geo spune:
am uitat sa va intreb: cum se pune caruciorul langa semnatura? ca joi daca aflu vreau sa-l bag si eu :)
19 +
clau_geo spune:
Eva iti tin pumnii mine la eco si asteptam numai vesti bune 

si am aflat cum se trece si caruciorul :)
19 +
ilia_99 spune:
andreea and
ia uite-ma, aici sunt! eu v-am citit tot mereu, da' neavind nimic nou si tot cu treaba, ba pe acasa, cu puiide zmei, ba pe la serviciu, n-am mai intrat. imi pare rau ca ai pb, sa stai cumintica, sa-i fie cald si bine lui bb in burtica pina la termen.
121+
anca81 spune:
Clau_geo, scrii fetita sau baietel intre [ ]
Ilia, care e site-ul magazinului Prenatal? Am vazut si eu in revista Avantaje reclama, fac vanzari on line?
Irina, multumim pentru reteta, tocmai am papat. Numai ca mie mi i-a facut mama ieri
si sunt fara sunca.
Poze noi cu burtica
20+
Carla Alexandra 
felicic76 spune:
gata, m-am intors, am fost fara sot, am fost cu July, care a fost asa de draguta si a venit cu mine
[pup
bebe are crl 64.8 mm, pliu nucal 2.6 mm(ufff, am scapat) BCF =150 6/m, placenta grad de maturare 1, col scurt .2.6 cm dar inchis si doua fibroame nenorocite care il incomodeaza!
in alta ordine de idei o sa-l cheme Vasile suta la suta!![]()
13+
aluna
foto
ilia_99 spune:
offfff, ca parca m-am prostit! de la primul mesaj vreau sa va spunsi altceva si tot trimit fara link. intreba cineva de gimnastica prenatala. ia uite ce-am gasit!
http://www.gimnastica-gravide.ro/
12+

. tot nimic nou