Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 21
Piersicutza spune:
Eva mult succes
la numai vesti bune maine la eco.
Si la fel la toate fetele care mai merg la eco sau analize.
July aplauze pentru cele 21 de saptamani implinite.
Felicitari pentru toate ce-au aflat culoarea caruciorului.
Fetelor, vad ca multe dintre voi au primit repaus la pat sau trebuie sa evite efortul.
La ce fel de efort va referiti, orice fel de miscare sau un efort anume?
Eu mi-am scos duminica burtica la munte si toata drumetia a cam durat vreo 2-3 ore.Am obosit eu la urcare dar pe urma am fost bine si in ziua aceea m-am simtit foarte bine, am mancat bine, am dormit ca un ingeras si ma gandeam sa mai repet figura de cate ori e vreme buna.
Apropos miscare, voi faceti ceva sport sau gimnastica speciala pentru gravidute sau inot? Eu merg joi la ecograf si ma gandeam sa intreb medicul.
Stiu ca l-am mai intrebat chiar la inceput ce am voie sa fac si el a raspuns: orice atata timp cat ma simt bine.
Dar la munte peste 1800m nu e bine sa merg din cauza atmosferei rarefiate.
pupici pe burtici
15+
Piersicutza
_irina_ spune:
ma declar vinovata pentru cartofii frantuzesti.
Eu am luat reteta de pe net: am fiert cartofii in coaja, i-am jupuit si taiat feliute, am fiert ouale si le-am taiat, am mai pus si cateva feliute de sunca pe care le-am pasat la sotul. Apoi am pus un strat de cartofi, unul de oua, unul de sunca, inca unul de cartofi.
Peste tot amestescul asta am pus un "sos" din: 150gr smantana+2oua+100gr branza rasa marunt.
Dat la cuptor pana se rumeneste.
Tocmai am terminat masa de pranz. Asa ca momentan nu mi-e nici pofta nici foame.
Voi cam cate kilograme v-ati ingrasat pana acum?
17+ inca 
zambetmic spune:
july, felicitari si de la noi pt 21 sapt 
mi se pare mie sau esti cea mai avansata burtica ce scrie pe aici???
m-ati omorat cu cartofii ... tot am incercat sa citesc "pe langa" subiect, si acum iata si reteta 
e clar ca de cum intru pe usa acasa ma infig in curatat de cartofi 
16+ cu
fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
cz_cristina spune:
Cine poate sa-mi zica si mie, chiar asa se poate intinde bebe? Ma doare si coasta de sub san dr. si in spate. Poate ca stau la birou prea mult pe scaun? 
onutzu81 spune:
Piersicutza, mie, de exemplu nu mi-a impus strict repaus la pat ci doar sa nu fac efort fizic, dar altor fete li s-a impus.
Eu fac miscare in fiecare zi , respectiv plimbare cam o jumatate de ora, plus ca inca merg la serviciu si nu stau numai pe scaun.
Mi-as scoate mereu burtica la plimbare, dar nu se poate!
16+
atat mai avem
creste minunica
poze
clau_geo spune:
Eva si Musette ma bucur ca si voi simtiti ca si mine, am crezut ca e ceva ciudat cand am simtit prima oara loviturile ca un poc in zona ombilicului, de fapt sub buric dar acum m-am linisit cand vad ca si la voi este la fel.
Tzitziri, scuze nu am stiut ca plecati cu masina, asa nici eu nu cred ca as risca ca nu e recomandat. Daca plecati cu avionul mai mergea. Imi pare rau dar poate ca mergeti undeva in tara sa va relaxati.
Andreea sa sti ca si eu am la fel ca tine intepaturi stil junghi in zona apendicelui, dureri care cedeaza greu de tot. Aseara ma panicasem ca nu mai trecea dar azi dimineata am vazut ca nu mai era durerea. S-ar putea sa fie si de la o indigestie sau de la ligamente cum au zis si fetele, oricum nu te speria ca se pare ca suntem mai multe in situatia asta.
19 +
andy.p spune:
Hey fetelor si de la noi!!
alinushca felicitari ptr.bb

.Te obisnuiesti tu cat de curand,si atunci nu o sa-ti poti imagina viata fara puiutz.
Evatinem pumnii ptr.eco.sunt sigura ca vestile vor fi cele mai bune.

julybravo ,ce mari sunteti!!!!
Si mie imi place mancarea sarata in ultimul timp,inghetata,iar rosiile cu branza nu lipsesc de la nici o masa.
uau cartofi frantuzesti
.
18+
laura si andy (07.04.2002)
JulyMorning spune:
Yap, sunt printre cele mai mari... ce sa fac... la odiseea de august as fi fost cam mica, la asta sunt cam mare.. ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S21+
Codruta27 spune:
Off, July, cum sa fii mare? Sa vezi cate intrebari vor curge dupa ce incep nasterile.....
Esti foarte bine aici unde esti!!!
16+
Vlad
Bebe mic
andreea_and spune:
Piersicutza tocmai te trecusem in lista cu disparute. Ma bucur ca ai reaparut pe la noi. Mie doctorii, ca am fost la mai multi, mi-au dat repaus la pat si no
. Dar asta pentru ca am probleme cu sangerarile. Tu daca nu ai nici o problema chiar e indicat sa faci miscare, numai sa nu te obosesti din ce am citit in cartea de gravide. Cel mai bine intreaba doctorul, mie la inceput mi-a recomandat mers, innot si eventual banda de alergat dar pe care sa merg. "Noroc" ca mi-am si cumparat una pe care dupa cum stiti o folosesc la greu..
Multumim irina pt reteta, intre timp am googalit-o si eu si am gasit, dar din pacate sunt la mana sotului, nu ma simt in stare sa cobor la bucatarie si sa stau in picioare azi. Sper sa presteze cand termina treaba.
Zambetmic ce simpatica ai fost cu cartofii
.
Clau geo m-a mai lasat, nu cred ca ma speriam asa tare daca nu venea dupa un nou episod de sangerari, oricum bine ca va am pe voi sa ma linistiti
.
M-am mai uitat pe listuta si sunt multe fete care nu prea au mai intrat sau n-au intrat deloc si sper ca sunt bine. Feeeteloooor mai dati si voi un semn de viata giulianna, freshanana, piolica, kid, muuh, aly c, teomaria, mmimi, a rose, nocom, danucu, nerantula, beatrice, khristin, nally, anis, nushulica, elyia, ilia,! Sper ca n-am omis pe nimeni, va asteptam la odisee
.
19+ 
Poze