Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Eu va invit la omleta cu branza si bineinteles...rosioare

Am des pofta de oua de cand sunt gravida, observ eu, desi iau Elevit si supliment de fier, vad ca poftesc la oua (care se recomanda tot pt fier).

Pofta buna, fetele!!

19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Pofta buna Eva! Eu de cioco am pofta, parca am innebunit, am "ros" deja un iepuras de ciocolata de 100g, asa rapid, inainte de masa

Poze noi cu burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

andy, anca, joy, andreea va multumesc! Inca nu imi revin! Ma bucur asa de mult!

Eva eu nu iau nici un fel de vitamine si mi-ai facut pofta!! ce bine daca ar apare mai repede si rosiile adevarate

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca, tu esti cu ciocolata cum sunt eu cu inghetata!!!

19+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Hehehe, ciocolata inainte de masa, inghetata dupa. Bine ca mi-ai amintit sa o scot din congelator. Azi avem de vanilie cu nuci caramelizate. Yam, yam!

Poze noi cu burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Si eu sunt cu inghetata si cu fructele!! Poftesc la fructe ceva de speriat!

Acum am o mare dilema legata de TT!Cat eram de indarjita impotriva lui, ma gandesc ca pote nu ar strica sa il fac! MAi am timp pana maine!

16+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cz_cristina spune:

Salutare. Sunt si eu o viitoare mamica de sept. Am un baietel in burtica si suntem in 19 sapt. Tocmai am aflat si tati e super fericit.
Totul e ok in afara durerilor de spate coasta din dreapta cred ca de la greutate. Dar bucuria e atat de mare ca nu mai conteaza. O sa avem un Philip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by anca81

Tzitziri, va fi totul bine, sunt mai optimista ca oricand. Dureri extrem de puternice am avut in saptamana 8, atunci am stat inca o tura de 5 saptamani in pat. Medicul nici nu mi-a dat prea mari sanse atunci sa pastrez sarcina. Si uite ca am ajuns pana la jumatate, cu dureri, contractii, clipe fericite si momente de panica, au fost si bune si rele. Cert este ca sunt foarte fericita ca sunt gravi, sunt extrem de mandra ca burtica mea ascunde o comoara si foarte determinata sa fac tot ce-mi sta in putere ca bebelina mea sa se nasca sanatoasa la termen

Foarte frumos spus Anca, subscriu intru totul!

Andy galro si multumesc. Tu cand mergi la urmatoarea eco? Sa vedem si noi ce carucior pregatesti si sa facem galerie.
Anca nu eu ti-am facut pofta de cartofi, nu mai tin minte cine ca am cerut si reteta...dar acum iar poftesc la ei ! Pofta buna!
Tzitziri bine ca ai fost la doctor si ai aflat ca trebuie sa ai grija, o sa trecem noi si peste asta.
Si eu poftesc la oua Eva si la fel iau Elevit. Bebeii nostri au nevoie de proteine, eu nici nu ma prea omor cu carnea asa ca inlocuim cu branzica si oua.
Ciudat e ca eu poftesc numai la lucruri sarate..bine poftesc e mult spus.. dulciurile imi cam fac greata desi inainte sa fiu gravi eram innebunita dupa dulciuri acum mai mananc cateodata asa, din nostalgia poftelor de atunci si de obicei imi vine sa dupa. Noroc cu bebe ca imi schimb si eu obiceiurile nesanatoase. Acum ati vorbit de inghetata si sunt tentata dar daca mananc sigur imi face rau...mancati si pentru mine please .

19+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Codruta, ca incep si eu sa zic altora ce mi-a zis mie doctorul (care a fost fix la jumate intre a face DT sau TT si a nu face):daca esti pregatita psihic pentru un rezultat "risc crescut" atunci fa-le....daca nu nu!

andreea_and, chiar e bine ca nu ai pofta de dulciuri...nici eu nu am avut deloc nici de cioco, nici de inghetata, nici de nimic....asa ca e bine ca nu am mai pus nimic inutil la multele kilograme pe care le aveam dinainte

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Tzitziri, , tot la asta ma gandesc si eu! Ma gandesc ca daca ar fi ceva de genul "risc crescut" nu cred ca as face amniocenteza! Nu stiu, pana la urma e decizia mea!

16+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput