Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
zambetmic spune:
alinusca, stai linistita, asa am intrat si eu in panica si exact aceleasi "probleme" le am si eu
se pare ca sunt 2 pitici pe creier ai dl doctor
eu o sa ma duc dupa Paste la ginec si voresc atunci despre rezultat
SA-TI TRAIASCA BAIETELUL, pai asa il anunti tu, fara tobe ????
l-a vazut cu simt de raspundere sau tot intre paranteze l-a trecut (sexul) ca si la mine? ... ha ha ha
sa vedem daca ii "schimbam" intre noi pana la sfarsit, desi vorba sotului meu ... io m-am invatat deja ca-i fetita
las-o asa
de parca i-as face eu ceva
i-am si zis .. orice e oricum e vina ta, ca tu vii cu gena de sex
cum o sa-l cheme ?
16+ cu
fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
alinushca spune:
zambetmic pai fara tobe sa nu-l deranjam pe bebe
Nu a pus intre paranteze. Parea sigur pe ce a vazut el acolo. Si eu sunt sigura. De la inceput am crezut mult mai mult ca e baiat decat fetita. E adevarat ca ne-a ajutat si familia sotului in care foarte rar s-a nascut vreo fetita. Nu ma mai astept la schimbari. Sunt fericita! ![]()
Eva merci am sa merg oricum curand pe la dr. sa vad si ce e cu infectia aia ca nu vreau sa ajung la cezariana sub nici o forma.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
13+

Joy21 spune:
Buna ziua, albinutze! 

Vreau sa va multumim si eu si Sofia pentru toate lucrurile frumoase pe care ni le-ati spus.

Imi sunteti aproape de inima.
Alinushca, felicitari pentru flacau
. Sper sa-ti umple viata de bucurii si sa te faca cea mai mandra mamica.
Eva, ce simti tu acolo se numeste Luca, fara indoiala
Asa simteam si eu mai timid la inceput dar de duminica Sofia a inceput lectiile de balet 
Ii simt miscarile in special inainte sa mananc, seara sau dimineata dar nu sunt mereu la fel de puternice. Imi este atat de draga sa o stiu acolo, cuibarita...
Cand se va naste cred ca se va rupe o bucatica din sufletul meu.
Pup toate gravidutele!
18+ cu
Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
anca81 spune:
Am revenit, a trebui sa merg pana la birou...grrrrr, ce ma enerveaza fazele astea, sunt in concediu medical si m-au sunat ca trebuie sa rezolv neaparat ceva. M-am dus, ce era sa fac, sper insa sa nu se mai repete.
Alinushca, felicitari pentru baietel
. Ma bucur mult pentru tine
JulyMorning, a mai crescut puiutul cu o saptamana. Uite asa dintr-una in alta ajungem cu bine pana la sfarsit.
Denisa, ma bucur ca esti bine, nu stiam ce mai faci 
Irina, sotul meu intra de fiecare data la eco, chiar medicul l-a invitat inauntru la prima consultatie. Mi se pare normal sa fie si el acolo. Daca ma si consulta, iese afara dupa ecografie si ma asteapta in biroul de alaturi.
Eva, o mica galerie preliminara pana maine: 

Scoatem agitatele si mai tarziu putin, sa fie proaspata galeria.
M-au sunat azi de la clinica, dat fiind sarbatorile de Paste medicul meu lipeste pe 29 Aprilie (vine din Cluj) asa ca m-am programat pe 5 Mai. Sper sa fie totul bine pana atunci, mai am 2 saptamani de asteptat. Pe atunci voi fi in saptaman 22, cred vom face si morfologia fetala si o eco 3D.
Poze noi cu burtica
20+
Carla Alexandra 
andreea_and spune:
Musette nu stiu ce sa zic cu durerea, ca dureri de ligamente am tot avut si parca erau mai jos..durerea asta m-a deranjat toata noaptea si parca e asa ascutita numai intr-un loc...o fi ovarul desi stiam ca n-am probleme. Pupici si tie si sa te auda Dumnezeu!
Eva si eu tot asa jos l-am simtit prima data clar pe bebe, deci felicitari
!
Preety felicitari pentru bebe jucaus si imi pare rau ca inca te lupti cu greturile...si eu m-am luptat din greu dar pana la urma au trecut.
July multumim
, da se pare ca e o vanjoasa, cel putin deocamdata asta ne-a spus.
Alinush felicitari mamico

!!! Pai asa pe burta vii cu vestile? Sa va traiasca, sa fie sanatos si frumos si mancacios!! Cum adica ce te faci?
Te bucuri si te duci la doctor cu rezultatul.
Codruta TT eu am facut la CMU da nu mai stiu sigur cat a costat...stiu ca era consultatia la dr unde mi-a facut eco 90ron plus analiza de sange vreo 100ron da nu bag mana in foc, tre sa intreb sotul. Desi dupa pataniile Evei si Mariei nu stiu daca as mai fi facut daca stiam dinainte.
Voi ce mancati azi?
19+ 
Poze
anca81 spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Eu am fost ieri la eco...bebe e bine, in grafic....ba chiar putin peste...are aproape 11 cm, 162 de grame si totul e cum trebuie, inclusiv femurul de care imi faceam griji la ultima eco....mai putin colul....care a ajuns la 27 de mm.
Asa ca repaus...si no-spa la cea mai mica durere...cand vin de la serviciu ma bag in pat, la orizontala cu perna sub fund. Trebuia sa plecam in concediu sapt viitoare si dr a fost foarte sigura ca da, e foarte bine sa mergem si sa ne relaxam, chiar e indicat....dar cand am intrebat si care sunt recomandarile a zis o ora jumate plimbare, 3 in pat....si maxim 4 ore jumate plimbare pe zi....asa ca decat sa vedem Austria in conditiile astea, mai bine pauza
Asa ca de cum ajung acasa trebuie sa ma bag in pat....si asa am si facut...pe la 3 dimineata cautam (din pat, logic, postarile Ancai ..si de cum a inceput povestea ei cu stattul in pat continuu...si nu vreau sa ajung acolo...asa ca o sa incerc sa imi reduc programul la 6 ore si restul in pat....
Pana acum nu am simtit contractii sau altceva...fie ele dureroase sau nedureroase....doar mici "dureri" pe care le-am pus pe seama intinderii ligamentelor...doar ca acum imi dau seama ca mai bine luam no-spa fie si preventiv....decat acum cand o sa il iau ca tratament.
Macar sa vad la urmatorul control ca totul e bine!15+
Tzitziri, povestea mea cu statul in pat a aparut de la niste contractii foarte puternice care nu treceau cu No-Spa, am tot asteptat sa dispara de la sine si m-am dus in continuare la birou. Rezultatul: col scurtat la 2 cm si iminenta de avort. Acum am zile mai bune si zile mai proaste, asta traducandu-se in contractii inseamna contractii mai putine sau mai multe

Poze noi cu burtica
20+
Carla Alexandra
andy_galro spune:
Hello girls!!!
alinushca 

felicitari pentru bebe baietel!!!!
felicic

hai cu vestile bune!!!!
andreea_and imi pare rau ca bebe iar te pune la incercare dar va fi bine , ai incredere 
july felicitari pentru schimbarea semnaturii si la mai mare!!!!
eva incepem galeria pentru maine

d-ne ajuta sa vii cu vesti bune!!!!
Pupici multi tuturor si o zi plina de vesti bune!!!!!

Andreea
17+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
anca81 spune:
Bebelinei mele ii este foame, ma duc sa pap ceva
. Andreea, azi meniul consta in cartofi frantuzesti (parca tu mi-ai facut pofta sambata) si supica de pui cu taietei.
Poze noi cu burtica
20+
Carla Alexandra 
tzitziri spune:
Anca,andreea_and,
ma bucur ca nu sunt singura dar m-as fi bucurat si mai tare daca nu era nimeni in situatia asta
.
Anca....eu nici macar contractii puternice nu am avut...am avut "dureri" de am crezut eu ca sunt normale (ligamente si alte alea)...acum o sa iau 3 no-spa pe zi si o sa vedem la urmatoarea eco.
Iar de statul acasa....dr a zis ca nu e cazul daca nu fac exces...si oricum cand trebuia sa plecam in Austria (de pe 1 mai) o sa stau acasa cuminte..si o sa va tin pe voi de vorba...
16+
anca81 spune:
Tzitziri, va fi totul bine, sunt mai optimista ca oricand. Dureri extrem de puternice am avut in saptamana 8, atunci am stat inca o tura de 5 saptamani in pat. Medicul nici nu mi-a dat prea mari sanse atunci sa pastrez sarcina. Si uite ca am ajuns pana la jumatate, cu dureri, contractii, clipe fericite si momente de panica, au fost si bune si rele. Cert este ca sunt foarte fericita ca sunt gravi, sunt extrem de mandra ca burtica mea ascunde o comoara si foarte determinata sa fac tot ce-mi sta in putere ca bebelina mea sa se nasca sanatoasa la termen 
Poze noi cu burtica
20+
Carla Alexandra