Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Andreea foarte bine...Garmastanul e numai ptr mameloane...partea maro!
Eu l-am folosit si dupa nastere, cand am avut probleme la un san si e mai greu de folosit ca trebuie sa alaptezi si trebuie sa-l speli inainte de alaptare si sa-l pui din nou dupa...ceea ce in spitalele noastre e incomod...atunci am luat ceva comprese care se tineau tot timpul de la Bioclin si nu trebuia clatit...ele dezinfectau...Sincer eu asta va recomand..Garmastan inainte si comprese dupa!

Fetele in Real era o oferta la scutece Chicco 3-6 kg 2 pachete cu cate 28 de bucati costau 28 de ron...a folosit careva? sunt ok? ca m-ar tenta...scria platesti 1 si primesti 2!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:
Originally posted by cleo78

voiam sa iti laud(daca am uitat, si nu ti-am zis pana acum) ca imi place enorm camera Cezarei tale. MULT MULT MULT!!! I-am aratat si lui tati, dar el zice la tot ce e frumos: "asha o sa ii facem si noi, iubilaaa".
Cat despre Cezara dezordonata, citisem undeva printtr-o carte din astea de psihologie infantila, ca abia pe la 4-5 ani copiii invatsa ce e aia ordine. Nu se nasc cu instinctul asta, il invatsa. Mai intai prin imitatie, ei au ordinea lor proprie(desi cred ca stii si oameni mari cu casa in harmalaie, dar care stiu unde au fiecare obiect). Asha si ei...mai intai le vad nishte elemente in comun, criterii, apoi incep sa le selecteze dupa ele, ca treptat sa le puna tot acolo,in ordine. Dar asta se invatsa nu mai devreme de 4-5 ani! Nu ai nicio shansa mai devreme sa ii reproshezi sau sa il acuzi: asha e lumea lor: toate sunt importante, toate tre sa fie peste tot.
A, si normal, ca la unii vine mai repede, altii au preocupari mai savante- iar ordinea care o vrei tu... e mizilic

Cat despre barza....am un fix. Vine luna plina!! La cursurile de la Filantropia, moasha ne-a destramnat toate superstiile si babismele. Dar, din propria ei experientsa, ne-a zis ca a remarcat clar ca in perioada de luna plina sunt mai multe internari cu membrane rupte. Deci... zic ca weekend-ul asta barza isi trage sufletul, ca luni/marti/miercuri va fi rupta, cocoshata, smotocita, deshalata si cu cearcane. Nu am gasit nicio explicatie logica, dar cum s-a mai remarcat statistic ca la luna plina cresc vanzarile de absorbante , zic ca e ceva acolo...atractia lunara, mareele, agitatia & energia unor pers., cotele apelor etc etc etc, cred ca putem gasi o egzplicatsie, da?
Asha ca...chiar radeam cu tati: uite, creshte luna. VAII!!

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Asa deci cu barza! Si pediatra noastra, care e sefa de la neonatologie de la noi imi povestea cand am nascut-o pe Cezara ca cele mai multe nasteri le au primavara (copiii conceputi vara, in concedii) si toamna ( cei conceputi de sarbatorile de iarna). I-am spus si eu ca in ziua de azi lumea face cand are timp: in concediu si de sarbatori.
Multumim pt aprecieri. Cezara se straduieste saracuta si chiar pune fiecare obiect in locul lui, doar ca nu le aseaza frumos. Dar o sa vina ea si vremea aia. Din ce ai scris tu inteleg ca nu mai am mult de asteptat ca doar in iulie face 5 ani

Poze
33+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, am aparut si eu!
Am fost la o cununie civila.
Am profitat si am intrebat pe ofitzerul starii civile cum e cu Livretul de familie, ptr ca mi-a sarit in oki ca nici celor care s-au casatorit azi nu le-a dat! Asaaa, si mi-a zis ca nu au livrete deocamdata, dar ca merge facuta inregistrarea lui bebe si fara livret. Esteee!!!!
babyname, iti tin pumnii sa fie totul ok!
Andreea si cleo, ati fost bestiale de dimineata cu discutiile voastre.
Deci sa scot si eu garmastanul din geamantan si sa incep sa il folosesc!
Maine mergem la gratar, ma pregatesc inca de acum, sper sa nu ploua!
Fetelor, cum arata dopul acela faimos gelations? Gelatina e transparenta sau albicioasa?
Sunt fericita ca mi-am luat parfum (Cool Water) si imi place foarte tare. Eu de vreo 2 ani numai Hot Couture am folosit si parca mi se luase in ultima vreme, cu toate ca mi se face dor de el cand fac o pauza.
Hai ca am spus numai aberatii...

Va pup pe toate. Cred ca ma intind un pic in pat.

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

mihaser n-am folosit si nici n-am auzit pe nimeni, dar suna tentant. Chicco are in general produse bune si pretul e super. Oare oferta este in toata tara?

Poze

Mergi la inceput

Anca nu stiu daca e in toata tara...eu de la ei am luat servetele, insa nu mi s-au parut mai bune decat Sanosan...Dar as incerca si altceva ca poate imi place mai mult...de la Pampers se mai uda si al meu...ca inainte bea ft multe lichide. Eu am fost multumita totusi ca nu s-a iritat.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Andreea foarte bine...Garmastanul e numai ptr mameloane...partea maro!
Eu l-am folosit si dupa nastere, cand am avut probleme la un san si e mai greu de folosit ca trebuie sa alaptezi si trebuie sa-l speli inainte de alaptare si sa-l pui din nou dupa...ceea ce in spitalele noastre e incomod...atunci am luat ceva comprese care se tineau tot timpul de la Bioclin si nu trebuia clatit...ele dezinfectau...Sincer eu asta va recomand..Garmastan inainte si comprese dupa!

Fetele in Real era o oferta la scutece Chicco 3-6 kg 2 pachete cu cate 28 de bucati costau 28 de ron...a folosit careva? sunt ok? ca m-ar tenta...scria platesti 1 si primesti 2!

Bebe 2

Merci de explicatii!!!
Eu am luat Pampers din acela Nr1 44 de bucati la 29!AM luat de la Cora 2 pachete!Ala de care spui tu nu e cumva nr 2???

Ylari vezi ca ai rezolvat tu cumva si cu livretul!!Bravooo!!!Si la astia de la primarie acuma a trebuit sa le se termine stocul!Atia sunt ceva prieteni cu dr mea de familie ca nici asta de cand sunt eu gravida,ca nu are carnet de garviduta!!!Si noi mergem maine la gratar,si sper sa fie vreme buna ca de nu ma si impusc ,ca si saptamana trecuta trebuia sa mergem si a fost o vreme nasola!!Deci ne tinem pumnii!!!Felicitari pt noua achizitie de parfum!!

Sa vedeti ce face plictiseala din om!Nu am ce sa fac si m-am apucat sa-mi fac manichiura!!Mi-am tas niste unghiute rosii!!Acuma sunt micuta graviduta cu unghiute rosii!!!hihihi

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:

Anca nu stiu daca e in toata tara...eu de la ei am luat servetele, insa nu mi s-au parut mai bune decat Sanosan...Dar as incerca si altceva ca poate imi place mai mult...de la Pampers se mai uda si al meu...ca inainte bea ft multe lichide. Eu am fost multumita totusi ca nu s-a iritat.

Bebe 2

La Cezara eu am folosit scutecele Pampers pana pe la 10 luni, dupa care am luat Happy. Dintre cele doua, categoric sunt mai bune Pampers, ca absorb mai bine, dar cand mai creste si mai nimereste si la olita, sunt ok si celelalte, mai ales ca sunt mai ieftine. Nu prea stiu cum sa procedez acum, ca am auzit ca in cazul baieteilor se umple scutecul tare repede in fata si se uda pe burtica. Si prietenele mele cu baietei ziceau ca pateau asta mai des cu Pampers si au folosit Huggies. Stiti cumva cum sunt Huggies in comparatie cu Pampers? Gabitza, parca tu ai folosit.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancaurn

quote:

Bebe 2

La Cezara eu am folosit scutecele Pampers pana pe la 10 luni, dupa care am luat Happy. Dintre cele doua, categoric sunt mai bune Pampers, ca absorb mai bine, dar cand mai creste si mai nimereste si la olita, sunt ok si celelalte, mai ales ca sunt mai ieftine. Nu prea stiu cum sa procedez acum, ca am auzit ca in cazul baieteilor se umple scutecul tare repede in fata si se uda pe burtica. Si prietenele mele cu baietei ziceau ca pateau asta mai des cu Pampers si au folosit Huggies. Stiti cumva cum sunt Huggies in comparatie cu Pampers? Gabutza, parca tu ai folosit.

Poze

Stiu ca Gabitza recomanda Huggies ca sunt mai bune decat Pampers!!!SI eu sunt tare curioasa ca daca tot fecior o sa am!!!Si la servetele umede Gabitza recomanda cred ca Happy!!GAbitzule Help!!!

Poze

Mergi la inceput

Da era nr 2...sa nu va faceti stocuri prea mari de nr 1 ca ei iau repede in greutate in primele luni.
Eu am facut promotii la pampers in tinerete si pe atunci huggies erau mult mai proaste din pct de vedere al calitatii...plus ca la o promotie au avut nesimtirea sa arate un scutec si sa vanda de fapt unele mult mai proaste...De aceea nici nu am incercat Huggies pana anul asta cand am luat un bax de scutece ptr inot de la ei...dar inca nu am gasit piscina unde sa le folosim.
Servetele ptr bebe...eu numai Sanosan prefer...au si cu lotiune si cu ulei de migdale sau cu aloe vera...mi-a placut foarte mult gama lor.

Bebe 2

Mergi la inceput

quote:

Da era nr 2...sa nu va faceti stocuri prea mari de nr 1 ca ei iau repede in greutate in primele luni.
Eu am facut promotii la pampers in tinerete si pe atunci huggies erau mult mai proaste din pct de vedere al calitatii...plus ca la o promotie au avut nesimtirea sa arate un scutec si sa vanda de fapt unele mult mai proaste...De aceea nici nu am incercat Huggies pana anul asta cand am luat un bax de scutece ptr inot de la ei...dar inca nu am gasit piscina unde sa le folosim.
Servetele ptr bebe...eu numai Sanosan prefer...au si cu lotiune si cu ulei de migdale sau cu aloe vera...mi-a placut foarte mult gama lor.

Bebe 2

Acuma mi-am notat de Sanosan ca eu nu am auzit pana acuma!Eu mi-am luat doar 2 pachete de Pampers Nr1!!!!

Poze

Mergi la inceput