Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Alina, stam si aproape de carrefour, in Baneasa, si ajungem in 10 minute. Si in afara de asta avem si una bucata copil zvapaiat care nu stie ca azi este weekend si se scoala tot devremeIntr-un fel e mai bine, ca dimineata e o idee mai lejer. Cand plecam deja nu mai erau carucioare.
Ieri s-a deschis Baneasa Shopping City, noul Mall de aici de linga Feeria. Dar n-am picioare inca de umblat si pe acolo. M-ar fi tentat sa vad daca sunt magazine pentru copii, dar am renuntat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lasa, Gabitza, ca ma incumet si merg eu azi in Baneasa Mall.. Pai daca dr mi-a zis ca am colul inchis, de 3 cm...am voie, nu?? Oricum o sa merg direct la mag de copii..
Va spun impresiile cand ma intorc

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 3 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Alina, stam si aproape de carrefour, in Baneasa, si ajungem in 10 minute. Si in afara de asta avem si una bucata copil zvapaiat care nu stie ca azi este weekend si se scoala tot devremeIntr-un fel e mai bine, ca dimineata e o idee mai lejer. Cand plecam deja nu mai erau carucioare.
Ieri s-a deschis Baneasa Shopping City, noul Mall de aici de linga Feeria. Dar n-am picioare inca de umblat si pe acolo. M-ar fi tentat sa vad daca sunt magazine pentru copii, dar am renuntat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lasa, Gabitza, ca ma incumet si merg eu azi in Baneasa Mall.. Pai daca dr mi-a zis ca am colul inchis, de 3 cm...am voie, nu?? Oricum o sa merg direct la mag de copii..
Va spun impresiile cand ma intorc

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 3 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
Reallaura spune:
Dragele, acum intru si eu, am avut fel de fel de treburi.
Azi am fost si eu la spovedit, nu am mai apucat sa ma si impratasesc, dar ma duc maine.
Mi-am luat si eu prajiturici de la Agapitos, daca tot am reusit sa ma linistesc cu biserica si ma impartasesc maine dupa...vreo 7-8 ani in care nu mi-a dat voie. (cum spunea si Ylari, din diverse cauze..)
Ancarun, am vazut curatenia, pai cu atatea jucarii, te cred si eu ca e greu sa pui totul in ordine si sa tii praful deoparte. Scumpica Cezara.
Cleo nu-ti mai face procese de constiinta cu alungatul prietenilor.
Si noi la fel, nu mai avem timp/chef de nimic, sunt prea multe de pus la punct, luna mai, in afara de nastere si nasit se suprapune cu o multime de alte planuri, examene, etc...ca am spus ca daca supravietuim lunii asteia suntem tari.
Asa ca nu stim unde sa ne mai ascundem de solicitarile prietenilor, ca timp avem...o-ha!.
Iar dupa ce nasc, s-au lins pe botic vreo 2 luni!! nici nu discut.
Sunt etape de inteles, fiecare cu prioritatile lui acum.
Nicole 1980, bine ai revenit!!
Dana M, La multi ani, nastere usoara si bbicul sa va aduca numai satisfactii!!

Denisa73,
sa-l aduci pe bb la termen si sa fie bine.
Gabita vazut pozici cu bb Andrei jucaus. Pai la cat se invarte, da-l la dans sportiv, o sa iasa campion!!!
Sis pai o sa ma feresc sa-ti fac vizite cand vine Matei, daca nu ai nevoie!! MA MUT DIRECT LA TINE cateva zile!![]()
Alysh ce e cu tine ca nu ti-am mai auzit guritza??? Sper ca si tu si bb Vlad sunteti ok.
Laurita
36,
, Mircea
AMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
alra spune:
buna fete cucuiete, intru cu vesti bune!
mai intai felicitari celor 4 proaspete mamici, uraaa, vin bebeii!!!
am intrat sa va zic ca analiza la hcg la 6 saptamani e foarte buna - valoarea e cam de 3 ori mai mare ca la sarcina trecuta care se oprise la 6.5 saptamani. deci e de bine ![]()
luni am eco, va scriu dupa!
pupici si bafta celor care sunteti la rand. simona, vad ca esti foarte aproape, tin pumnii!!!
Vacanta cu Laura in Romania
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alra
buna fete cucuiete, intru cu vesti bune!
mai intai felicitari celor 4 proaspete mamici, uraaa, vin bebeii!!!
am intrat sa va zic ca analiza la hcg la 6 saptamani e foarte buna - valoarea e cam de 3 ori mai mare ca la sarcina trecuta care se oprise la 6.5 saptamani. deci e de bine
luni am eco, va scriu dupa!
pupici si bafta celor care sunteti la rand. simona, vad ca esti foarte aproape, tin pumnii!!!
Vacanta cu Laura in Romania
e, ce veste minunata!! Sa va fie de bine!!
. O sarcina nemaipomenita, si mai viziteaza-ne, sa ne tii la curent.
38+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!
ancaurn spune:
Buna fetelor
Nici un bebe de doua zile? Ce face barza? A intrat in somaj? Sa vedeti ce-o sa urmeze...
Simona ce mai faci? Scoatem week-endul asta agitatele? Uite una
, nu de alta, dar sa nu-si piarda antrenamentul.
Reallaura sa vezi cum arata camera deja... Nu zic de curat, dar dezordinea... Saraca Cezara a invatat ca seara la culcare trebuie sa stranga tot si sa puna la loc. Si o face. Uneori cu ceva comentarii, dar o face. Nu ma intreba insa cum. De fapt le arunca in biblioteca cum ii vine la indemana. Ma apuca toate alea, ca doar n-am timp sa i le tot aranjez frumos, dar sper ca va mai creste si o sa stie sa le si aseze frumos. Deocamdata, vise taica, vise...
alra ma bucur pentru tine. Asteptam vesti bune in continuare.
Nicole Bine ai revenit.
Si vreu sa urez un bun venit si noii mamici (din pacate nu i-am retinut numele). Scrie repede, repede 10 mesaje, sa te vedem si noi in timp real.
Poze
33+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
ancaurn spune:
Ahhh, am uitat!
La multi ani Dana M
!!! Sa ai parte numai de bucurii alaturi de bb mic si de toti cei dragi. Si nu in ultimul rand, nastere usoara.
Cleo ce fel de masterat faci? Nu de alta, dar fac si eu unul si poate ne potrivim si mai facem schimb de referate...
Poze
33+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
mihaser spune:
salve!
ne-am intors si noi de la cumparaturi si am facut repede de papa...aici a inceput o ploaie...mai stam si noi pe acasa...numa bine ca mi-am luat Marie Claire-ul de ro sa vad ce e de capu` lui!
Andreea27 freaca mami cu Garmastan ca o sa-ti blestemi zilele daca faci ragade pe sani...asta da elasticitate pielii...e asa sensibila in zona aia si sa vezi mancaciosii cum trag fara mila...ce stiu ei! burtica sa fie plina!![]()
babyname ma bucur ca esti mai bine cu moralul...lasa ca acu` trec zilele si vine si tati acasa!
Fetele nu o mai felicitati pe Dana H ca ea e nascuta in martie...dati un miel ptr confuzii! Azi e ziua Danei M. ![]()
Gabitza super intalnleala la shopping cu Leeloo...E faina zona aia la Baneasa cu multe magazine...ar trebui sa ai o zi la dispozitie sa te plimbi prin ele...Eu am fost decat in Ikea!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
salve!
ne-am intors si noi de la cumparaturi si am facut repede de papa...aici a inceput o ploaie...mai stam si noi pe acasa...numa bine ca mi-am luat Marie Claire-ul de ro sa vad ce e de capu` lui!
Andreea27 freaca mami cu Garmastan ca o sa-ti blestemi zilele daca faci ragade pe sani...asta da elasticitate pielii...e asa sensibila in zona aia si sa vezi mancaciosii cum trag fara mila...ce stiu ei! burtica sa fie plina!
babyname ma bucur ca esti mai bine cu moralul...lasa ca acu` trec zilele si vine si tati acasa!
Fetele nu o mai felicitati pe Dana H ca ea e nascuta in martie...dati un miel ptr confuzii! Azi e ziua Danei M.
Gabitza super intalnleala la shopping cu Leeloo...E faina zona aia la Baneasa cu multe magazine...ar trebui sa ai o zi la dispozitie sa te plimbi prin ele...Eu am fost decat in Ikea!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Ma fac cu Mustela pe sani!!Atunci sa ma fac cu Garmastan?Merci mult!!!

Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 7 saptamani!!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by ancaurn
Buna fetelor
Nici un bebe de doua zile? Ce face barza? A intrat in somaj? Sa vedeti ce-o sa urmeze...
Simona ce mai faci? Scoatem week-endul asta agitatele? Uite una, nu de alta, dar sa nu-si piarda antrenamentul.
Reallaura sa vezi cum arata camera deja... Nu zic de curat, dar dezordinea... Saraca Cezara a invatat ca seara la culcare trebuie sa stranga tot si sa puna la loc. Si o face. Uneori cu ceva comentarii, dar o face. Nu ma intreba insa cum. De fapt le arunca in biblioteca cum ii vine la indemana. Ma apuca toate alea, ca doar n-am timp sa i le tot aranjez frumos, dar sper ca va mai creste si o sa stie sa le si aseze frumos. Deocamdata, vise taica, vise...
alra ma bucur pentru tine. Asteptam vesti bune in continuare.
Nicole Bine ai revenit.
Si vreu sa urez un bun venit si noii mamici (din pacate nu i-am retinut numele). Scrie repede, repede 10 mesaje, sa te vedem si noi in timp real.
Poze33+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
voiam sa iti laud(daca am uitat, si nu ti-am zis pana acum) ca imi place enorm camera Cezarei tale. MULT MULT MULT!!! I-am aratat si lui tati, dar el zice la tot ce e frumos: "asha o sa ii facem si noi, iubilaaa".
Cat despre Cezara dezordonata, citisem undeva printtr-o carte din astea de psihologie infantila, ca abia pe la 4-5 ani copiii invatsa ce e aia ordine. Nu se nasc cu instinctul asta, il invatsa. Mai intai prin imitatie, ei au ordinea lor proprie(desi cred ca stii si oameni mari cu casa in harmalaie, dar care stiu unde au fiecare obiect). Asha si ei...mai intai le vad nishte elemente in comun, criterii, apoi incep sa le selecteze dupa ele, ca treptat sa le puna tot acolo,in ordine. Dar asta se invatsa nu mai devreme de 4-5 ani! Nu ai nicio shansa mai devreme sa ii reproshezi sau sa il acuzi: asha e lumea lor: toate sunt importante, toate tre sa fie peste tot.
A, si normal, ca la unii vine mai repede, altii au preocupari mai savante- iar ordinea care o vrei tu... e mizilic
Cat despre barza....am un fix. Vine luna plina!! La cursurile de la Filantropia, moasha ne-a destramnat toate superstiile si babismele. Dar, din propria ei experientsa, ne-a zis ca a remarcat clar ca in perioada de luna plina sunt mai multe internari cu membrane rupte. Deci... zic ca weekend-ul asta barza isi trage sufletul, ca luni/marti/miercuri va fi rupta, cocoshata, smotocita, deshalata si cu cearcane. Nu am gasit nicio explicatie logica, dar cum s-a mai remarcat statistic ca la luna plina cresc vanzarile de absorbante
Asha ca...chiar radeam cu tati: uite, creshte luna. VAII!!
38+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!