Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Alina anto pentru ce folosesti garmastan ?
Am tot auzit de el, dar caut si nu gasesc capitolul cu efectele lui.Nicole 32+ in asteptarea unui bebel
DAVID ADRIAN
Nicole, Garmastan este o crema pt mameloane. Se aplica pe pielea sensibila si se recomanda a se folosi inca din luna a 8-a, apoi, inainte si dupa fiecare alaptare.
Apropo, bine ai revenit!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 3 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
gabitzam spune:
Nicole, Garmastan este folosit pentru mameloane. Inainte de nastere este folosit pentru a mari elasticitatea lor si de a le pregati pentru alaptare. Dupa aceea se foloseste pentru ranile pe care ti le face bebe in timpul suptului si pentru intretinerea lor.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
babyname spune:
am revenit...am vb cu avocatul si a zis ca ma insoteste si la comisia de disciplina si la politie si sa nu imi fac griji....m-am mai linistit putin. dar am nevoie de sotulica care e plecat in delegatie pana joi sau vineri.ufff ce greu e fara el.

Nicole , garmastan este o crema pt sfarcuri: previne si vindeca aparitia ranilor...
Fetele inca o data ms pt sustinere
iulia 35s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Nicole, Garmastan este folosit pentru mameloane. Inainte de nastere este folosit pentru a mari elasticitatea lor si de a le pregati pentru alaptare. Dupa aceea se foloseste pentru ranile pe care ti le face bebe in timpul suptului si pentru intretinerea lor.
am scris in acelasi timp!!
Ai reusit sa desfaci pungile de la cumparaturi? Dar ati fost harnicuti,
ati terminat de targuit la o ora la care altii inca sforaie... Stati aproape de carrefour?http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina
35+
SARA-MARIA
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Eu am Garmastan,dra nu m-am facut cu el ca am zis ca doar dupa ce nasc doar!Sa incep sa ma fac????
Babyname o sa vezi ca va fi bine!!!!

Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 7 saptamani!!!
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by babyname
am revenit...am vb cu avocatul si a zis ca ma insoteste si la comisia de disciplina si la politie si sa nu imi fac griji....m-am mai linistit putin. dar am nevoie de sotulica care e plecat in delegatie pana joi sau vineri.ufff ce greu e fara el.
Nicole , garmastan este o crema pt sfarcuri: previne si vindeca aparitia ranilor...
Fetele inca o data ms pt sustinere
iulia 35scu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI
Totul va fi bine, ai sa vezi! Si mai e putin si vine si sotiorul acasa!

Alina
35+
SARA-MARIA
gabitzam spune:
Alina, stam si aproape de carrefour, in Baneasa, si ajungem in 10 minute. Si in afara de asta avem si una bucata copil zvapaiat care nu stie ca azi este weekend si se scoala tot devreme
Intr-un fel e mai bine, ca dimineata e o idee mai lejer. Cand plecam deja nu mai erau carucioare.
Ieri s-a deschis Baneasa Shopping City, noul Mall de aici de linga Feeria. Dar n-am picioare inca de umblat si pe acolo. M-ar fi tentat sa vad daca sunt magazine pentru copii, dar am renuntat.
Nicole1980 spune:
Multumesc alina, gabitzam, babyname pt explicatii...
Astazi este ziua si lui tati al nostru... am vazut ca mai sunt tatici sarbatoriti saptamana asta, la multi ani
La multi ani Dana M 
va pup, mergem sa-l sarbatorim pe tati....
Cadou, i-am luat un costum, care i-a placut tare mult.
Nicole 32+ in asteptarea unui bebel
DAVID ADRIAN
Andree27 spune:
quote:
Astazi este ziua si lui tati al nostru... am vazut ca mai sunt tatici sarbatoriti saptamana asta, la multi ani
La multi ani Dana M
Cadou, i-am luat un costum, care i-a placut tare mult.Nicole 32+ in asteptarea unui bebel
DAVID ADRIAN

La multi ani la tati tau!!!!Sa va distrati si sa aveti parte de un bebe sanatos si papacios!!Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 7 saptamani!!!
alina_anto spune:
quote:
La multi ani Dana M
Cadou, i-am luat un costum, care i-a placut tare mult.Nicole 32+ in asteptarea unui bebel
DAVID ADRIAN
LA MULTI ANI!!! Ce cadou frumos! Sa petreceti frumos si incercati sa NU fiti cuminti!!hihihhi
Alina
35+
SARA-MARIA