Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Eu n-am luat inca, dar daca raman pe Pampers, iau direct nr 2, ca doar n-o sa aiba sub 3 kg. De servetelele umede de la sanosan n-am stiut nici eu pana acum. Am folosit Pampers, Nivea si dupa ce a crescut Happy. Happy folosesc si acum la Cezara dupa treaba mare. Curata mai bine decat hartia igienica simpla. Si sincera sa fiu m-am obisnuit sa procedez si eu la fel. Pt pitic insa nu voi folosi Happy la inceput. Mi se par un pic prea umede, asa...apoase pt cei mici. La Pampers si Nivea se simte mai bine solutia -crema cu care sunt imbibate. Dar daca spui tu mihaser ca cele de la sanosan sunt bune, am sa le incerc. Tu de unde le iei? Din farmacii, supermarketuri?

Poze
33+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare burtici

Iaca vin si eu dupa inca o noapte nedormita, cu mancarimi - si incep sa ma gandesc serios la optiunea nasterii induse Poate inaugurez barza in Belgia hehe Am inceput sa iau un medicament scarbos rau care cica ar avea efect asupra mancarimilor bleah ... e un praf care se face in apa un fel de gelatina, zici ca beau meduze Vad ca voi sunteti f active noaptea, eu nu prea am chef sa dau drumul la laptop, citesc la greu si ma scarpin.

Wooow vorbiti de scutece deja - nu imi vine sa cred! de fapt, cand ma gandesc ca si bebele meu, poate vine saptamana viitoare (daca il chem eu pt ca el singur nu prea da semne)... Noi azi amenajam camarutza lui, cu patutzul, masa de infasat, fotoliul de alaptat :) si tot azi imi termin bagajul - trebuie doar sa ma hotarasc in ce sa le pun, am o valijoara dar mi se pare asa ciudat sa ma duc cu valiza la spital

Aici nu este recomandat sa facem nici o pregatire pentru alaptare ... deci eu nu am folosit nimic, ma gandesc un pic cu groaza la ce va fi mai incolo :( Iar vergeturi, desi burtica mea a crescut consiiderabil, nu au aparut (inca). Ma uitam in oglinda, saraca piele, burta mea a crescut ... in fatza. Efectiv se duce in fatza, tzuguiata. Bine, lumea nu crede ca eu mai am putin si nasc mai ales cand ma vad ce agitata sunt :)

Sa stiti ca Esme este cuminte :) Mai vorbesc eu cu ea, este bine nu va impacientati :p

LA MULTI ANI DaneiM- sa fie sanatoasa si sa se bucure de un bebe cum si-l doreste .

Gata, fug sa imi fac bagajul de spital yuupiiii

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ah si mai voiam sa zic ca ma bucur tare pentru Alra !!! Sper sa ai o sarcina frumoasa iar la final un bebelsuh sanatos si cumintzel

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Anca eu le iau din Real, Selgros ca sunt mai ieftine...se gasesc si la farmacii...la Sensiblu, insa la un pret mult mai mare...Un pachet ar trebui sa fie 13-14 ron insa la sensiblu e 17-18 ron...Eu am avut norocul sa gasesc in Selgros la 8 ron si atunci le-am lichidat stocul alora!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Iohoooooooooooooooo, tare greu e sa lipsesti o zi de pe forum!!! Tot incerc sa recuperez de azi dimineata. Ieri am plecat la 7 de-acasa si ne-am mai intors seara tarziu:

- m-am spovedit si impartasit si sunt tare bucuroasa c-am reusit
-am fost sa-mi vad colegii de servici ca mi-era tare dor de ei si lor de mine si am stat la taclale o gramada; a fost foarte frumos.
- am fost la dr, dar nu mi-a mai facut eco ci doar control pe masa....se pare ca bebe mai sta, nu da inca semne ceea ce e f bine cu toate ca eu sunt tot mai nerabdatoare si mai emotionata...

In rest nimic deosebit.......notpile's grele cu vise legate de cezariana, bebe, etc....cu chin sa merg la baie..dar rezistam cu stoicism.

Laurita ca ai intrebat de mine, suntem bine, dar am avut mult de recuperat ca fetilii vorbesc muuult...dar asa e frumos!

Ancaurn, e superba camera Cezarei!

Dana M, LA multi ani!

Simonel, sa-ti traiasca sotul!

Alra, sarcina usoara pe care s-o duci cu bine la termen si bebe sanatos!

Alina 37+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, da, eu ziceam de scutecele Huggie, ca m-am hotarat sa folosesc din astea la bb2. Mie personal mi s-au parut mai bune decat pampers, dupa ce le folosisem aproape 2 ani. Dar il tot gaseam pe Andrei ud, ca bea copilul asta apa de m-a spart, cel putin 1l pe zi.
O sa iau nr.2, ca nu o sa aiba sper bb sub 3kg.

Servetele umede mai am prin sertar si de la Pampers si de la Huggies. Cele de la pampers sunt impregnate mai mult cu ceva lotiune, Huggies sunt mai umede, mai apoase.
La Andrei la inceput am folosit servetele de la Sanosan, din cele cu lotiune. Ca mai sunt unele cu ulei de masline, alea parca nu mi-au placut asa mult.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

La multi ani Dana M, sa ai o viata linistita, un bebe sanatos, vioi si mancacios si tot ce-ti mai doresti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Andreea, da, eu ziceam de scutecele Huggie, ca m-am hotarat sa folosesc din astea la bb2. Mie personal mi s-au parut mai bune decat pampers, dupa ce le folosisem aproape 2 ani. Dar il tot gaseam pe Andrei ud, ca bea copilul asta apa de m-a spart, cel putin 1l pe zi.
O sa iau nr.2, ca nu o sa aiba sper bb sub 3kg.

Servetele umede mai am prin sertar si de la Pampers si de la Huggies. Cele de la pampers sunt impregnate mai mult cu ceva lotiune, Huggies sunt mai umede, mai apoase.
La Andrei la inceput am folosit servetele de la Sanosan, din cele cu lotiune. Ca mai sunt unele cu ulei de masline, alea parca nu mi-au placut asa mult.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Merci Gabitzule de informatii!!!O sa ma duc sa caut si eu de la SAnosan ca sincer pana acum nu auzisem!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

fetelor,
Acum o jumatate de ora am simtit o durere ca la CM ,nu a durat foarte mult,iar acum iar.Sa ma ingrijorez?????Sunt si singurica acasa si sunt putin speriata!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, stai linistita, nu te panica. Ia un No-Spa, baga-te la culcus si fi cuminte. Poate e doar oboseala.

Mergi la inceput