Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
Andree27 spune:
Merci Gabitzule!!!
Daca e ceva va tin la curent!!!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
Victoria_mami spune:
Buna!
Maiiunie, te rog sa-mi schimbi si mie datele: DPN: 2 iunie 2008 si gata, nu mai e surpriza, am aflat ca avem o fetitza! O vom numi Victoria Isabella.
Va pup!
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
Doloress spune:
Buna fetelor, Alysh daca tu ai stat mult sa recuperezi, dupa o zi, inchipuie-ti eu dupa o saptamana! Altceva nu mai fac cand ajung acasa, e ca la nebuni la mine din cauza forumului!
Dar tare imi place sa vad efervescenta asta de emotii, sa fiu aici cu voi in momentele noastre cele mai importante din viata! Parca simt asa agitatia si toate senzatiile care va inceraca!
Felicitari Getuta si Dordia
asteptam pozici si povesti si de la voi!
Am vazut pozele Inei si am si plans, cand ma gandesc ca toate acuma ceva timp aveam o celula zburdalinica prin burtica si acum, dupa 9 luni, s-a transformat in omulet, cu visele, gandurile si destinul lui! Tare ma simt binecuvantata ca pot sa traiesc miracolul vietii, ca pot sa dau viata unei fiinte umane, nu cred ca exista ceva mai sfant si mai frumos pe lume!
Gata ca iar ma apuca plansul!
Fetelor as vrea sa raspund la toate, insa nu prea am timp, am ratat si mersul la servici azi din cauza voastra, trebuia sa merg sa recuperez ziua de marti, dar tot am stat pe forum si s-a facut prea tarziu. Asa ca am sa merg maine, azi insa ma apuc de mancaruri pentru saptamana viitoare.
Despre mine voiam numai sa va spun ca am intrat la regim drastic
cu diabetul meu. Am fost marti la spital, am ramas foarte placut impresionata, prima data cand imi place cum sunt tratata aici, si vad si eu acea ingrijire "ca-n filme". Am dedus eu ca daca intr-adevar ai o problema de sanatate, te trateaza super bine, si iau totul in serios. Cand insa esti doar insarcinata, ei inceraca sa lase mai mult natura sa isi urmeze cursul.
Deci la spital m-au vazut vreo 3 doctori, analize peste analize, intalniri cu nutritionisti, monitorizare, ecografie, intalniri cu asistente, la 7.30 am ajuns si la 3 plecat de acolo dar nu am stat un minut de aiurea, cum terminam cu unul ma lua altul la intrebari.
La eco mi-a zis ca bebe e bine, mi-a dat si scor, 8 din 8, a zis ca raspunde bine la stimuli, se misca bine, s-a pozitionat acuma in jos (URA!!!
se vede treaba ca lanterna lui Miss Parker face minuni) si nici nu e prea mare, deci bine ca am luat diabetul din timp, cu regim speram nici sa nu mai creasca prea mult. Placenta e OK, lichidul OK, colul OK si asa mai departe, am fost tare bucuroasa.
L-au monitorizat pe bebe vreo jumate de ora, era tare fain, se auzea inimioara lui in toata incaperea si erau multi pe aoclo, plus sala de asteptare la eco, toata lumea il auzea pe bebe al meu! Atunci am aflat ca am contractii, eu habar nu aveam ce sunt alea! Mi-au zis ca in jumatea aia de ora am avut 6 contractii !
Asta m-a cam nelinistit, insa speram ca nu e nimic grav, inca mai am 2 luni de sarcina totusi, apoi ei nu mi-au mai zis nimic, deci deduc ca e OK, sunt acele contractii nedureroase care pregatesc uterul de nastere!
In rest, mai rau e acasa, mi-au dat glucometru, trebuie sa ma intep de 4 ori pe zi sa notez glicemia, teste de urina tot de 4 ori pe zi (pentru asta mi-au dat niste betigase) apoi regim strict, la ore fixe, nu am voie de exemplu o banana intreaga, ci numai o jumate. Eu care mancam un castron mare de pepene rosu, acuma am voie numai jumate de felie.
Dulcele iese total din discutie, si asa ca ma lasa sa beau lapte care are ceva zahar, a zis ca asta nu mi-l poate interzice la sarcina (bine ca nu am voie mai mult de 3 cani pe zi) si fructe care si astea au zahar (tot 3 pe zi), deci sa mai adaug eu prajitura sau vreun biscuite, no way! Pana si pliculetul mic de zahar de la ceafeaua de dimineata l-au interzis. Indulcitori mi-a zis ca nu prea imi recomanda in sarcina ca sunt cancerigeni, deci asta este, am renuntat pana la urma la cafea, ieri am baut prima data una fara zahar deloc, cu mult lapte, parca nu e chiar asa rau.
Deci cu asta ma mai ocup eu in ultima vreme, am vreo 4 hartii unde tot scriu : glicemia, urina, apoi ce mananc exact plus cantitatile, apoi si o foaie in care trebuie sa notez miscarile lui bebe din jumate in jumate de ora. Ieri a fost mai usor, ca a dormit oleaca bebe al meu, insa alaltaieri era ca la nebuni, nu apucam sa fac nimic la servici, trebuia sa notez miscarile, unde mai pui ca aveam si sedinte si in loc sa ma concentrez acolo eu numaram in gand miscarile.
In rest, ieri am luat si noi patut, masa de infasat, lenjerie cu oite
, saltea (am luat direct saltea impermeabila sa nu intre cumva urina. Apoi am comandat carutul din America, www.chiccousa.com/product.php?productid=159&cat=18&page=1" target="_blank">Chicco Explorer L-am lasat pe al meu sa il comande si abia apoi am vazut ca e cu dungulite rosii, dar lasa ca e bun si pentru baieti (nu e mult rosu doar), asa ca sa nu il deoache cineva ![]()
Pentru ca nu stiu cand mai intru, poate insa o sa mai am timp azi sau maine, de pe acuma va zic pentru saptamana viitoare Simona si Adidana nastere usoara, multa sanatate si voua si la bebei

Dana M La multi ani! 
Cleo sa stii ca o sa preluam noi stafeta, cele care nasc in iunie, dupa ce nasteti voi cele din aprilie-mai si nu o sa mai aveti timp de net, tot asa o sa stam si noi la palavre. Deocamdata insa serviciul ne papa tot timpul. Eu mai am 4 saptamani, mi se pare o vesnicie!
Multa sanatate fetelor cu probleme, dureri si mancarimi! Mai e putin si scapam, adica o sa experimentam noi altele!
In legatura cu venitul rudelor si prietenilor, cred ca depinde mult de personalitatea fiecaruia. Eu am scapat ieftin, nu am nici rude nici prieteni prea multi pe aici. Desi sa stiti ca imi lipsesc tare mult
dar asta e dezavantajul emigrarii pe care trebuie sa ti-l asumi inainte de a lua decizia. Apoi vine mama, si asta ma bucura, eu sunt mai mult un team player, imi place sa am pe cineva sa ma ajute, sa ma sustina, sa imi zica mereu daca fac bine sau rau. Singura sunt cam pierduta in spatiu. Ei sora-mea e fix invers, pe ea o apuca toti nervii cand ii zice cineva ce sa faca, e mai mult tipul de sef (bine e si Berbecuta).
Gata, ca m-am intins prea mult! Sper sa ma cititi si pe mine, desi va impui capul cu prostiile mele. 
A, si saptamana asta a fost prima spatamana cu adevarat de primavara ! Nici nu stiti ce fericire pe capul meu, incep iar sa iubesc Canada, noi avem asa o "love and hate relationship", cand e frig ne uram cu patima, cand e cald ne iubim la nebunie!
Dimineata e inca frig, 3-4 grade dar la amiaza se fac 20. Dar chiar la 3-4 grade eu tot ies in maneca scurta si pulover, va ziceam eu ca m-a calit frigul timp de 6 luni, acuma nu mai consider frig decat ce trece sub -20. ![]()
Doloress
32+
Patrick
My baby
Victoria_mami spune:
Io-mi cer scuze ca n-am mai dat p-acilea, dar nu va pot tine pasul... am fost si plecati in Cuba o saptamana, a fost o vacanta superba, tati a fost super-atent si grijuliu; mai am 4 saptamani de scoala, am mult de invatat, mai am si treaba, mai sunt si lenesa si obosita si iaca asa trec zilele si eu nu mai apuc sa va scriu. Dar suntem bine, am vazut-o pe bebe Victoria la 3D :) tiii, ce mai fetita frumoasa! Normal, cea mai frumoasa fetita din lume, in ochii nostri!
Va pupicim si ne scuzati lipsa.
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png 
YLARI spune:
Hellooo!!!
M-am trezit!
Ce faceti, frumoasele?
Am uitat mai devreme sa ii urez la multi ani Danei H, sa o felicit pe alra ptr noua sarcina, alra, toate bune iubitzica, tinem pumnii si sa mai dai pe la noi.
Andreea, despre carnet de gravida nici nu se pune vorba, doctora mea de familie e aeriana rau de tot, ma intreaba pe mine cate kile am si daca mi-am mai luat tensiunea (trebuie ca mereu eu sa opresc la o farmacie sa imi iau tensiunea in drum spre cabinetul ei, va dati seama ce tensiune am eu pe drum - ultima data am avut 13 cu 9 si puls 130, ce parere aveti? Eterna si fascinanta Romanie)
Pupici la fete!!!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
socrate spune:
La multi ani pentru Dana M si pentru tatici care sarbatoresc.Noi sarbatorim maine Floriie ca pe tati il cheama Florin.
Cu aceasta ocazie apropo de vizite ne vin prieteni in vizita. Sper sa fie totul ok ca vine si un copil mic la un an si un pic. Deci maine motanul va fi probabil imbaiat, oricum ii venise randul.
Azi am facut o prajiturica, dar nu am avut praf de copt si a ramas blatul foarte subtire, n-are nimic.
Maine mergem pana la Real ca s-a deschis aici in Berceni City si vrem sa luam de acolo lucruri pentru petrecania de maine dupa masa, ca nu stau sa gatesc, nu mai sunt in stare.
Vad ca nu am mai avut contractii ceea ce e bine.
Sunt foarte multumita cu patutul montat azi, arata ok, desi mi-as fi dorit sa fie in camera lui bb si sa fie de lemn. Noi am luat din acela mobil, dar e bine pentru inceput.
PAtutul e rosu-albastru ca tati e stelist si nu stiam daca va fi fata sau baiat atunci cand l-am luat. Ce e misto insa ca e foarte usor de asamblat/desfacut in caz ca plecam la mare la vara. Vedem cum se prezinta bebe.
Apropo de bb azi a fost cuminte fata de ce stie el sa faca. Poate spre seara isi face de cap. Nu ma ingrijorez ca a miscat ceva dar nu a fost agitat.
Apropo de Garmastan, eu asa cum ziceam ma dadeam cu o crema de alaptat din germania acum am terminat si al doilea tub si trec la cel de Garmastan. Este mai bine, nu mai suportam sa ma atinga nimic pe sfarcuri, acuma imi pun crema si stau un pic cu tzitzi pe afara sa se absoarba crema. Faza cu frecatul cu prosop eu nu am putut face, si cand ma sterg dupa dus fac pe mine daca sa atinge prosopul. Sper sa isi mai revina ca doar le ung de luni de zile.
Fetelor nu mai stiu ce sa fac de mancare, pe bune. Nu am nici pofte nici idei.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+
AMR 12-14 zile apx.
ancaurn spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Hellooo!!!
M-am trezit!
Ce faceti, frumoasele?
Am uitat mai devreme sa ii urez la multi ani Danei H, sa o felicit pe alra ptr noua sarcina, alra, toate bune iubitzica, tinem pumnii si sa mai dai pe la noi.
Andreea, despre carnet de gravida nici nu se pune vorba, doctora mea de familie e aeriana rau de tot, ma intreaba pe mine cate kile am si daca mi-am mai luat tensiunea (trebuie ca mereu eu sa opresc la o farmacie sa imi iau tensiunea in drum spre cabinetul ei, va dati seama ce tensiune am eu pe drum - ultima data am avut 13 cu 9 si puls 130, ce parere aveti? Eterna si fascinanta Romanie)
Pupici la fete!!!
YLARI
Hai ca m-ai dat gata. Cum sa vii cu tensiunea luata de acasa. Schimba puiule doctorul!
Poze
33+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
YLARI spune:
quote:
Originally posted by ancaurnquote:
Originally posted by YLARI
Hellooo!!!
M-am trezit!
Ce faceti, frumoasele?
Pupici la fete!!!
YLARI
Hai ca m-ai dat gata. Cum sa vii cu tensiunea luata de acasa. Schimba puiule doctorul!
Poze33+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
Si cantarita tot de acasa!
Si am uitat sa va spun ca fumeaza in cabinet, de fata cu pacientii. Eu m-am luat de ea, i-am zis ca daca vroiam sa imi intoxic copilul, nu ma lasam de fumat si macar ii dadeam slimsuri nu kkte de LM...
O sa o schimb dar acum nu am nici timp nici chef de de-astea...
Rectific, la multi ani Dana M ...

gabitzam, doctoritza ta e cea care scrie la revista baby???
YLARI

Andree27 spune:
quote:
Originally posted by socrate
La multi ani pentru Dana M si pentru tatici care sarbatoresc.Noi sarbatorim maine Floriie ca pe tati il cheama Florin.
Cu aceasta ocazie apropo de vizite ne vin prieteni in vizita. Sper sa fie totul ok ca vine si un copil mic la un an si un pic. Deci maine motanul va fi probabil imbaiat, oricum ii venise randul.
Azi am facut o prajiturica, dar nu am avut praf de copt si a ramas blatul foarte subtire, n-are nimic.
Maine mergem pana la Real ca s-a deschis aici in Berceni City si vrem sa luam de acolo lucruri pentru petrecania de maine dupa masa, ca nu stau sa gatesc, nu mai sunt in stare.
Vad ca nu am mai avut contractii ceea ce e bine.
Sunt foarte multumita cu patutul montat azi, arata ok, desi mi-as fi dorit sa fie in camera lui bb si sa fie de lemn. Noi am luat din acela mobil, dar e bine pentru inceput.
PAtutul e rosu-albastru ca tati e stelist si nu stiam daca va fi fata sau baiat atunci cand l-am luat. Ce e misto insa ca e foarte usor de asamblat/desfacut in caz ca plecam la mare la vara. Vedem cum se prezinta bebe.
Apropo de bb azi a fost cuminte fata de ce stie el sa faca. Poate spre seara isi face de cap. Nu ma ingrijorez ca a miscat ceva dar nu a fost agitat.
Apropo de Garmastan, eu asa cum ziceam ma dadeam cu o crema de alaptat din germania acum am terminat si al doilea tub si trec la cel de Garmastan. Este mai bine, nu mai suportam sa ma atinga nimic pe sfarcuri, acuma imi pun crema si stau un pic cu tzitzi pe afara sa se absoarba crema. Faza cu frecatul cu prosop eu nu am putut face, si cand ma sterg dupa dus fac pe mine daca sa atinge prosopul. Sper sa isi mai revina ca doar le ung de luni de zile.
Fetelor nu mai stiu ce sa fac de mancare, pe bune. Nu am nici pofte nici idei.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+
AMR 12-14 zile apx.
Fa mazarica,salata de cartofi ca sunt multe legume!!Aripioare crocante...
Poze
Andreea
EricAMR: 7 saptamani!!!
Andree27 spune:
Am uitat sa va spun ca ma simt mult mai bine.Pfffuuuaaii da ce sperietura am tras!!!
Poze
Andreea
Eric
AMR: 7 saptamani!!!