Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Am uitat sa va spun ca ma simt mult mai bine.Pfffuuuaaii da ce sperietura am tras!!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

cred ca agitatia si problemele te-au ajuns. Lasa, ca de acu stai cuminte acolo, da?

Si multi, multi pupi canadiencelor desire+doloress!! A, ca la voi e dimineatsa, v-ati trezit!
Imi pare rau de diabet, dar e bine ca l-ai descoperit din timp. Oricum, nu mai ai mult pana sa vina bb, si dupa aceea isi revine organismul.
Chiar daca nu apucati sa ne raspundeti la toate, (ca parca io nu citesc ind iagonala...si pe multe fete le sar...), dar dati cate un semn de viatsa! Ca sunteti 2 in 1 sau invers! Stim ca avem subiecte destuld e diferite, cele mai multe romance se plang de sistem, aici e ca un zid al plangerii, dar si sugestiile voastre de shopping + lifestyle + ingrijire bb + atitudine sunt f. faine! pt ca acolo e o alta lume, si multe lucruri simple si la indemana se pot imprumuta de la o civilizatie la alta.

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

fetele....cu cat timp inainte se lasa burtica??????

emycor35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by Andree27

Am uitat sa va spun ca ma simt mult mai bine.Pfffuuuaaii da ce sperietura am tras!!!

Poze

cred ca agitatia si problemele te-au ajuns. Lasa, ca de acu stai cuminte acolo, da?

Si multi, multi pupi canadiencelor desire+doloress!! A, ca la voi e dimineatsa, v-ati trezit!
Imi pare rau de diabet, dar e bine ca l-ai descoperit din timp. Oricum, nu mai ai mult pana sa vina bb, si dupa aceea isi revine organismul.
Chiar daca nu apucati sa ne raspundeti la toate, (ca parca io nu citesc ind iagonala...si pe multe fete le sar...), dar dati cate un semn de viatsa! Ca sunteti 2 in 1 sau invers! Stim ca avem subiecte destuld e diferite, cele mai multe romance se plang de sistem, aici e ca un zid al plangerii, dar si sugestiile voastre de shopping + lifestyle + ingrijire bb + atitudine sunt f. faine! pt ca acolo e o alta lume, si multe lucruri simple si la indemana se pot imprumuta de la o civilizatie la alta.

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

De acuma o sa stau cumintica ca asa spaima am tras si nu mai vreau!!!

Emycor,cred ca asta depinde de fiecare!Am mera pe la 31 a inceput sa se lase!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Ina, Yannia, Getuta, Dordia, felicitari sa va refaceti repede si sa fie sanatosi bebeii vostri!
Dana M La multi ani, sanatate si tie si bebeului, multe impliniri si nastere usoara!

Dragelor, eu v-am citit constant, dar din diverse motive printre care si multa treaba cu spalatul, calcatul hainutelor, curatenie in casa, etc. nu prea am ajuns sa va scriu.
Eu am luat pentru bebe Pampers nr.2, am servetele de fundulet de la Sanosan si Pampers. Am cumparat de la Baby Expo unde imi pare rau ca n-am rezistat sa fac un tur complet produse de la Sanosan si mi-au dat si o gentuta gratis, foarte faina. Am mai luat pentru orice eventualitate, sa am un biberon in casa, un biberon airflex de la Avent. Mi-am luat si o pompa de san manuala, mai ieftina de la Baby Nova (mi-a recomandat-o o proaspata mamica, spunea ca ar fi foarte multumita de ea). Avem un patut textil pe care nici nu l-am desfacut - l-am primit de la soacra fratelui meu, o super femeie. Caruciorul l-am primit de la colegele mele dragi de serviciu e de la Primii Pasi - Carucior cu maner reversibil H377. Hainutele pentru bebe le-am spalat cu Sano, si putin Ariel la prespalare (dar am selectat un program al masinii de spalat care in primele 10 minute ia tot detergentul si in urmatoarea ora le clateste incontinuu) si dupa programul de spalare am mai dat o clatire in plus si apoi le-am calcat pe toate. Dilema mea cea mare era cu ce il invelesc noaptea pe bebe, dar o proaspata mamica mi-a recomandat sa il invelesc noaptea cu un prosop mai mare din bumbac. Pentru spital, am pregatit gentuta mea plus body+salopeta+caciulete+paturica mai groasa de scos bebe din spital.
Pe ultima suta de metri am reusit sa comand si o perna de alaptat, cam scumpa ce-i drept (1,5 mil) Comfy Big de la Sfinx Bebe, suuper faina care sper sa-mi fie de mare ajutor. Pentru ca luni sunt deja programata la cezariana, la spitalul Giulesti la dr Ion Ionut. Avem deja 38 de saptamani si 3 zile, pe bebe nu prea l-am mai vazut de o luna jumate, nu prea mai stiu cate kg ar putea avea... asta e stresul meu cel mare, dar stie dr ce si cum.
In concluzie, luni voi fi la spital, va fi decizia anestezistului ce tip de anestezie imi face dintre rahidiana si totala (eu prefer rahi pentru ca este partiala si imi vad si eu bebeul). Am ceva emotii dar am incredere ca totul va fi bine.
Va pup dulce pe toate si cat de curand sper sa am puterea sa va dau vesti bune, oricum trimit un sms cu noutatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by cadina

Ina, Yannia, Getuta, Dordia, felicitari sa va refaceti repede si sa fie sanatosi bebeii vostri!
Dana M La multi ani, sanatate si tie si bebeului, multe impliniri si nastere usoara!

Dragelor, eu v-am citit constant, dar din diverse motive printre care si multa treaba cu spalatul, calcatul hainutelor, curatenie in casa, etc. nu prea am ajuns sa va scriu.
Eu am luat pentru bebe Pampers nr.2, am servetele de fundulet de la Sanosan si Pampers. Am cumparat de la Baby Expo unde imi pare rau ca n-am rezistat sa fac un tur complet produse de la Sanosan si mi-au dat si o gentuta gratis, foarte faina. Am mai luat pentru orice eventualitate, sa am un biberon in casa, un biberon airflex de la Avent. Mi-am luat si o pompa de san manuala, mai ieftina de la Baby Nova (mi-a recomandat-o o proaspata mamica, spunea ca ar fi foarte multumita de ea). Avem un patut textil pe care nici nu l-am desfacut - l-am primit de la soacra fratelui meu, o super femeie. Caruciorul l-am primit de la colegele mele dragi de serviciu e de la Primii Pasi - Carucior cu maner reversibil H377. Hainutele pentru bebe le-am spalat cu Sano, si putin Ariel la prespalare (dar am selectat un program al masinii de spalat care in primele 10 minute ia tot detergentul si in urmatoarea ora le clateste incontinuu) si dupa programul de spalare am mai dat o clatire in plus si apoi le-am calcat pe toate. Dilema mea cea mare era cu ce il invelesc noaptea pe bebe, dar o proaspata mamica mi-a recomandat sa il invelesc noaptea cu un prosop mai mare din bumbac. Pentru spital, am pregatit gentuta mea plus body+salopeta+caciulete+paturica mai groasa de scos bebe din spital.
Pe ultima suta de metri am reusit sa comand si o perna de alaptat, cam scumpa ce-i drept (1,5 mil) Comfy Big de la Sfinx Bebe, suuper faina care sper sa-mi fie de mare ajutor. Pentru ca luni sunt deja programata la cezariana, la spitalul Giulesti la dr Ion Ionut. Avem deja 38 de saptamani si 3 zile, pe bebe nu prea l-am mai vazut de o luna jumate, nu prea mai stiu cate kg ar putea avea... asta e stresul meu cel mare, dar stie dr ce si cum.
In concluzie, luni voi fi la spital, va fi decizia anestezistului ce tip de anestezie imi face dintre rahidiana si totala (eu prefer rahi pentru ca este partiala si imi vad si eu bebeul). Am ceva emotii dar am incredere ca totul va fi bine.
Va pup dulce pe toate si cat de curand sper sa am puterea sa va dau vesti bune, oricum trimit un sms cu noutatile.

Waaaee....Luni iti tinem pumnii si sa ai grija de tine ca o sa fie totul bine!!Sa nu uiti sa ne tii la curent!!!Noi suntem alaturi de tine ,nu uita!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cadina, scoatem majoretele pentru tine?
Ai luat telefoanele cuiva de pe contul comun sa ne anunti si pe noi bucuria? Tinem pumnii, sa fie totul bine si sa te refaci usor!

Desiree felicitari pentru fetita! Noroc cu calatoria in Cuba, ati aflat si voi in sfarsit ce e surpriza

Doloress, in sfarsit te bucuri si tu de soare si caldurica!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cadina, ma bucur sa te auzim iar!!!
Succes luni, sa decurga bine operatia si sa fie bb mare si sanatos!!!

Si eu am primit geanta aia de la Sanosan si o consider f utila cu salteluta de infasat atasata!!si tot cu Sano pt bebei am spalat hainutele lui bb, program normal.Miroase foarte bine.

Doloresstie iti sunt interzise toate alimentele, din cate vad!
Scuza-ma ca te intreb, dar ce mananci, totusi???mai mananci ceva???
Ce e musai sa mananci atunci, ti-a spus doctorul?

Ylari, pai renunta, mai la doctorita asta, f bine ca i-ai spus sa nu mai fumeze, o sa fumeze si in sala de operatie? Mai, pana unde poate merge impertinenta!!

Fetele, de unde v-ati mai luat hainute de gravidutza??
As cauta si eu o rochita simpla, pt luna a noua si nu stiu incotro sa ma indrept...pentru cununia civila a finilor.
Ma gandeam la ceva simplu aasortat cu margele mari si bratari.
Dar nu stiu de unde iau rochia, aia e...

Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Da, Gabi, am in memoria telefonului numarul de telefon al Simonicai, dar acu chiar ma intrebam daca ar trebui sa mai bag si al nr de telefon, ca simt eu ca eu si Simona vom avea baietii nascuti in aceeasi zi.
Multumesc mult pentru majorete, eu sunt nitel superstitioasa, dar acum trebuie sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Woooooow!!!
Cadina, tinem pumnii!!!! Mama, iar ma ia cu emotziiiii!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Reallaura
Ylari, pai renunta, mai la doctorita asta, f bine ca i-ai spus sa nu mai fumeze, o sa fumeze si in sala de operatie? Mai, pana unde poate merge impertinenta!!

Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Iubita, e vorba de doctora de familie, crezi ca eram nebuna sa nasc cu asa un specimen???
O sa o schimb, ca m-am saturat de ea si de prostiile de la usa cabinetului ei unde nu se respecta nicio ordine, dar acum nici nu ma mai pot misca cu burtoiul asta si nici n-am chef de excursii pana in Pantelimon... Cu prima ocazie insa o schimb!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput