Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
Magnetism79 spune:
Fetelor in legatura cu varicela asta ( varsatul de vant) sarumana pt sfaturi: Simonacip
si Cleo
, va spun sincer ca nu am prea dormit azi noapte de stres am soi visat ceva urat , oricum mi-am adus aminte ca PARCA am facut boala in copilarie la gradi, e mult de-atunci dar imi aduc vag aminte ca parca am avut si eu ceva bubute cu lichid pe burat si ma tot scarpinam, am mai facut ceva Pojarelul asta prin clasa a 11-a la liceu, la asta imi aduc aminet ca ma umpusem de niste bubute rosii multe pe tot corpul si pe fata dar erau mai mici si multe, grupate.
Am un STRES acum asta e , v-am spus parca ma mananca si pielea de nervi, mi-am facut un semn pe calendar si numar ca nebuna 

zilele de incubatie ca cica intre 14-21 de zile ar fi, mamaaaaaaaaaa ce-mi trebuia mie acum chestia asta nu stiu, pe cuvant , daca aflam ca vine si dracusorul ala de copil acolo nu mai veneam, il trimiteam pe al meu si gata.
M-a apucat plansul

, oricum va multumesc din suflet pt sfaturi, voi imi faceti stresul mai usor de suportat,va multumesc, si MIHASER daca ai trecut si tu prin asa ceva sau asemanator da-mi de veste pls.
LA MULTI ANI ! FETELE care au nume de FLORI sau care au in familie FLORI, SAU FLORINI, SAU FLORINEI SAU ALTE NUME, LA MULTI ANI! DANA M, sa fii sanatoasa si fericita alturi de familia ta si bineanteles de cea micuta care e pe drum acum.
Pupici
Lavi+30 cu Bogdanici Pogonici
mi_bebelina spune:
Neatza fetelor!
La multi ani celor cu nume de floare, sa traiti cu numele sa fiti fericite si iubite!
Magnetism........stai linistita ca nu o sa se intample nimic .......si eu de Craciun am fost la nasi si il suspecta pe cel mic de 4 ani de varicela.......mi-a fost o teama.......dar daca bubitele sunt deja trecute....chiar nu cred ca mai e vreo problema.
Acum sa va zic ca sotul meu a fost un harnicut ieri dupa-amiaza...a facut curat in balcon, a batut covoarele.....aseara mi-a zis ca tre sa-i arat azi unde l-am laudat pe forum.........si-o sa-i arat.![]()
alina_anto spune:
Neata, fetelor!!
LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza azi ziua de florii!
cadina Deci maine e ziua cea mare!!!

Gabitza, Laura Eu am fost la magazinyl chic maman. Chiar mi-am luat un sutien de acolo. insa nu au multe produse, dar preturile sunt ok, materiale bune, lejere. Cand am fost eu nu am vazut rochii de ocazie, dar aveau cateva sacouri albe elegante, brodate frumos si niste fuste dragute.
fetelor, ieri imi propusesem sa merg la baneasa mall, dar ne-am intors din drum pt ca era incredibil de aglomerat drumul pana acolo...Asa ca am fost in Plaza, i-am luat sotului o pereche de pantaloni de la Stefanel-sunt super1 Sper sa-i si vina..!!! Daca nu, ii schimb... Mi-am gasit si eu o bluzita f.f. draguta la MNG, e din panza topita, roz deschis cu buline negre! Cu ea o sa ies din spital. Deja am pus-o in bagaj! Si tot hoinarind asa, am constatat ca ma plimbam de aproape 3 ore!!! Fara pauza!!! Asa ca am fugiiit spre casa...
Azi avem programat gratarul la socrii si sper ca pana la pranz sa iasa soarele!! Please, God, do something about it!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 3 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
simonacip spune:
CamiM 
MAgnetism, cu atit mai mult daca ai facut boala, nu te ingrijora...Eu de ex n-am facut nici o boala contagioasa in copilarie si prin luna a patra mi s-a parut ca david are ceva bubite pe el...ma speriasem..Iar acum 2 saptamini, cazuri de scarlatina la el la cresa, i-am facut analizele, i-au iesit ok....Slava Domnului...Ai sa vezi ca nu-i nimic.
Mi_bebelina, felicitari sotiorului harnic....Cum mai stai cu greturile?
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Acum sa va zic ca sotul meu a fost un harnicut ieri dupa-amiaza...a facut curat in balcon, a batut covoarele.....aseara mi-a zis ca tre sa-i arat azi unde l-am laudat pe forum.........si-o sa-i arat.
Bravo! Bravo!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 3 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
mi_bebelina spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Mi_bebelina, felicitari sotiorului harnic....Cum mai stai cu greturile?
David (10 nov 2004) si
SimonaAMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Cu greturile .......azi e mai bine.....m-am trezit doar cu arsuri....mi-am facut un ceai de tei deja ca sa le mai ameteasca. Eu tot nu am inteles..pana la urma faci maine inducere sau nu?
Eu azi am trecut in saptamana a 36-a........mai am 2 saptamani si scap de pericol si de statul in pat...sper.
gabitzam spune:
Avem Floricele azi printre noi? La multi ani sarbatoritelor, sarbatoritilor, sanatate multa si noroc!
Am auzit la TV ca in mod exceptional azi se sarbatoresc si cei de Gheorghe, pentru ca anul asta Sf.Gheorghe pica in saptamana patimilor si nu se praznuieste atunci.
La multi ani Georgetelor si Georgianelor! Fericire multa, sanatate, si o viata senina cu toata familia aproape!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
Magnetism nu poti afla de la parinti daca ai facut in copilarie bolile astea?
Ca nu stiu daca ti le poti aminti pe toate, dar ei sigur da. Incearca, macar te linistesti. In cel mai rau caz, suna-ti medicul, vezi ce zice. Oricum in principiu nici un parinte responsabil nu isi duce copilul intr-o comunitate pana nu e deplin vindecat.
Dar pe de alta parte stiu parinti care s-au dus in vizita la bb nou nascut cu copilul inca racit, evident bb a facut bronsiolita si s-a chinuit prin spitale : asta apropo de vizite.
Sper sa fie totul ok.
Noi plecam la real, pupici si ne auzim
Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+
AMR 12-14 zile apx.
Andree27 spune:
Neatza burtici,
Acuma m-am trrezit!!am dormit bustean.Numai o singura data am mers cu onchii inchisi la baie!!!E vreme frumoasa la noi,deci mergem la padurice!!!!!IIIUUPPYYYY
Magnetism eu asa am auzit ca numai in primele luni de sarcina este periculor pt bebe,nu de alta dar si un coleg de la servici facuse varicela si eu eram insarcinata chiar la inceput,numai ca norocul meu a fost ca am facut toate bolile copilariei cand am fost mica!!Intereseaza-te la parintii tai,bunici daca ai facut sau nu sa poti sta linistita!!Eu atunci dadeam tefeoane ca bolunda si la bunica si la mama,mai urma matusa!!hihi
Miss Parker tinem pumnii!!Pupicei!!!
Cleo unde ai umblat aseara ca ti-am simtit lipsa??
Parca eu sunt tati tau de te iau la rost!!!hihihi
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI tuturor Floricelelor ce isi serbeaza astazi ziua de nume!!!Multa sanatate si tot ce va doriti!!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Neatza burtici,
Acuma m-am trrezit!!am dormit bustean.Numai o singura data am mers cu onchii inchisi la baie!!!E vreme frumoasa la noi,deci mergem la padurice!!!!!IIIUUPPYYYY
Magnetism eu asa am auzit ca numai in primele luni de sarcina este periculor pt bebe,nu de alta dar si un coleg de la servici facuse varicela si eu eram insarcinata chiar la inceput,numai ca norocul meu a fost ca am facut toate bolile copilariei cand am fost mica!!Intereseaza-te la parintii tai,bunici daca ai facut sau nu sa poti sta linistita!!Eu atunci dadeam tefeoane ca bolunda si la bunica si la mama,mai urma matusa!!hihi
Miss Parker tinem pumnii!!Pupicei!!!
Cleo unde ai umblat aseara ca ti-am simtit lipsa??Parca eu sunt tati tau de te iau la rost!!!hihihi
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI tuturor Floricelelor ce isi serbeaza astazi ziua de nume!!!Multa sanatate si tot ce va doriti!!!
Poze
Andreea33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
am avut musafiri si ne-am uitat in gashca la megastar
38+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!