Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Atunci te motivez ,ca alfel...glumesc

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Atunci te motivez ,ca alfel...glumesc

Poze

va multumim si apreciem grandoarea gestului ]

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Nu aveti pt ce,dar speram sa nu se mai repete!!!

Poze

Mergi la inceput

i-a uitati ce am gasit pi net:
pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare harnicutzelor!
Din cate mi-am dat seama 'rasfoind' capitolul asta,nici un BB la orizont..
Simona...galerie ptr.maine?
Magnetism,nu te speria..daca bubitele erau trecute,nu cred ca mai e contagios..din cate am citit eu,oricum varicela nu e periculoasa ca rubeola.Si oricum nu in stadiul asta al sarcinii..mai epriculos am inteles ca e sa faci boala chiar inainte sa nasti.Pupici
Noi suntem bine;ieri am fost plecati toata ziua la cineva la curte;Mariuca ,dupa 1 zi de aer curat,alergat,catarat,a adormit pe la 20.30,prin urmare dimineata la 6.30 s-a trezit
BBlusa da din picioruse,contractiile le mai tinem in frau cu medicamnete..
Noutati nu am...sper ca sunteit bine toate.
PUpici
PS..iar merg la chinezesc azi..m-am molipsit rau,nu?

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Salutare harnicutzelor!
Din cate mi-am dat seama 'rasfoind' capitolul asta,nici un BB la orizont..
Simona...galerie ptr.maine?
Magnetism,nu te speria..daca bubitele erau trecute,nu cred ca mai e contagios..din cate am citit eu,oricum varicela nu e periculoasa ca rubeola.Si oricum nu in stadiul asta al sarcinii..mai epriculos am inteles ca e sa faci boala chiar inainte sa nasti.Pupici
Noi suntem bine;ieri am fost plecati toata ziua la cineva la curte;Mariuca ,dupa 1 zi de aer curat,alergat,catarat,a adormit pe la 20.30,prin urmare dimineata la 6.30 s-a trezit
BBlusa da din picioruse,contractiile le mai tinem in frau cu medicamnete..
Noutati nu am...sper ca sunteit bine toate.
PUpici
PS..iar merg la chinezesc azi..m-am molipsit rau,nu?

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

niatsa!! nu...barza e plecata weekendul asta.
Dar miine simonacip ii facem galerie. Si parca mai era o cezariana programata....dar ma cam lasa neuronul.

Cam trist ca te-a trezit Mariuca asha devreme...pe de alta parte, sa te vaz cand o sa fii si cu bb2 !!! Trezirea data de mariuca o sa fie parfum....cand doar ai adormit de 30min.
Pup si ai grija de tine! Salutari bucatarului Chen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt gata obosita, am strans jucariile lui Andrei de prin toata casa si le-am pus in neshte gramezi oarecum organizate. Mi-ar trebui un tomberon sa le pun gramada, ca oricum in scurta vreme ajung iar pe covor, ceva cam la stilul asta. Asta e o poza mai vechiutza, dar asta e ideea. Acum sunt si mai multe-marunte, calc pe ele sau imi intra in fund cand stau pe fotoliu sau canapea. Ufff!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

quote:
Originally posted by simonacip

Mi_bebelina, felicitari sotiorului harnic....Cum mai stai cu greturile?

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Cu greturile .......azi e mai bine.....m-am trezit doar cu arsuri....mi-am facut un ceai de tei deja ca sa le mai ameteasca. Eu tot nu am inteles..pana la urma faci maine inducere sau nu?
Eu azi am trecut in saptamana a 36-a........mai am 2 saptamani si scap de pericol si de statul in pat...sper.

In seara asta o sa beau iar ricin d'ala scirbos, si sa vedem care-i treaba miine, nu vreau sa mai zic nimic, ca vad ca e si in functie de dr si e cams chimbatoare... eu sper sa nasc miine, dar nu scoateti majoretele inca...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Avem Floricele azi printre noi? La multi ani sarbatoritelor, sarbatoritilor, sanatate multa si noroc!
Am auzit la TV ca in mod exceptional azi se sarbatoresc si cei de Gheorghe, pentru ca anul asta Sf.Gheorghe pica in saptamana patimilor si nu se praznuieste atunci.
La multi ani Georgetelor si Georgianelor! Fericire multa, sanatate, si o viata senina cu toata familia aproape!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

multumesc, gabitza , desi eu stiam ca cei cu sf gheorghe serbeaza a doua zi de paste, daca sarbatoarea pica in saptamana mare... ca de-a lungul timpului s-a intamplat de mai multe ori faza asta.
p.s. eu sunt georgiana

36+, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza, fetele!

LA Multi Ani tuturoro floricelelor de azi. sa fiti sanatoase si frumoase si sa va fie viata o gradina insorita!

Cadina, si poate si Simona, nastere usoara maine si sa aveti bebelusi santosi si mancaciosi. asteptam vesti bune de la voi.

Andreap, si noua ne-a dat Alexandru trezirea la 6:40. evident ca iar s-a programat pt weekend. el se culca in fiecare seara la 8:30, dar in timpul saptamanii abia il trezesc pe la 7:30. in schimb, in weekend se trezeste singur inainte de 7. va dati seama ca suntem zombi si eu si tati, pt ca tocmai in weekend ne cuclam si noi mai tarziu.

Gabitzam am vazut pozele tale cu mamica frumoasa si baietel nazdravan. si florile....am vazut ca voi umblati in maneca scurta.....la noi este inca frig frig. nu stiu cand o sa mai vina vara aia.

Dana 38+

Mergi la inceput