Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
Magnetism79 spune:
Fetelor AJUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR, AM VENIT DE LA ZIUA NASEI SI ACOLO ERA UN COPILAS CARE A FACUT VARICELA( VARSAT DE VANT), acum 3-4 sapt, mai avea inca niste urme pe el, se uscasera veziculele alea dar mai ramasese cu niste pete rosii.
AM INNEBUNIT INSTANTANEU ca nu mai tin minyte daca am facut sau nu, si imie tare frica de aceste boli ale copilariei.De cand am venit citesc intruna despre aceasta boala a copilariei si nu ma pot dumiri, unii zic ca e nasol daca o faci , altii zic ca nu are ce sa dauneze i ult trim de sarcina, NU STIU CE SA MAI CRED
parca ma mananca si pielea de cand am veit cu gandul tot ca am luat ceva de la copilul ala desi nu am intrat in contact cu el, nu m-am pupat cu el, doar facea al niste tumbe pe covor si facea pe catelul, eu ii tot aruncam ceva si el imi aducea inapoi, o jucarie de-a lui, atat tot, si asta de vreo trei ori pana m-am plictisit si l-am pasat lui masa.
Va rog mult spunet-mi si mie ca nu mai pot e GRAV , CAT DE GRAV E CA INNEBUNESC, miine dim il sun pe doctor, imi vine sa plang non stop, uite cat m-am ferit de nenorocitele aste de boli si tocmai acum am facut-o lata. 

Sunt innebunita va rog mult un sfat de la oi , as avea mare nevoie de sfatul vostru.
Pupici
Lavi+30 cu Bogdanici Pogonici
DanaH spune:
quote:
Fetelor, mie azi nu mi-a fost deloc bine toata ziua. Am avut burta ca de piatra, grea de tot, plus dureri ciudate, ca si cum cineva ma framanta pe dinauntru ca pe o bucata de coca, dar brutal de tot, parca mi se intindea pielea pe bat din interiorul burtii... Bebe David se tot foia pe la buric si se pusese naiba stie cum, ca toata burta mi-era stramba, intarita in anumite locuri de am crezut ca explodeaza... In plus, de azi dupa-amiaza simt cum ceva ma apasa pe ficat si pe plaman in partea dreapta, nu mai pot nici sa inspir profund, nici sa mai stau pe scaun sau pe canapea ca lumea... N-am stare, ma simt ametita, slabita, am avut si usoare palpitatii, parca tocmai m-am dat jos dintr-un carusel... Sper sa pot dormi cat de cat bine la noapte...
MissParker, parca ai descris starea mea de azi. si eu tot asa m-am simtit. am iesit circa o ora in ikea si abia am mai ajuns acasa. evident ca a condus tati, ca eu nu mai eram in stare nici sa stau pe scaun.
cand am ajuns acasa m-am odihnit vreo ora si mi-am revenit.
acum parca am mancairci in... as face ceva si nu stiu ce. mi-e somn si nu prea. oricum, parca vad ca dupa ce ma pun in pat ma invartesc ca un peste pe uscat. imi vine sa ma iau cu mainile de fund si sa sar in sus.
eu v-am citit toata ziua, dar nu am avut starea sa scriu. nici acum nu prea o am, dar m-am regasit in descrirea feliciei.
Dana
37+
Doloress spune:
Ma odihnesc si eu putin ca de dimineata tot bucataresc si am burtica tare ca piatra si cu o forma super-ciudata! Asa ca fac o pauza, ca mai am vreo 2 mancaruri de facut.
Multumesc fetelor de incurajari !
sper si eu sa fie bine pana la sfarsit. Oricum mi-au zis ca toata viata sa fiu atenta ca femeile care fac diabet de sarcina au sanse mai mari sa faca diabet la batranete. Asta este, cred ca sunt prima din familie, am auzit de toate bolile in familia mea dar diabet chiar nu aveam. Laura hihihi, mai imi raman legumele de mancat. Deci mi-a facut nutritionistul o dieta si mi-a dat o carticica, trebuie sa urmaresc tot acolo. Trebuie sa mananc 6 mese mici pe zi, 3 mese si 3 gustari. Toate alimentele trebuie cantarite. Singurele la care am liber, pot sa mananc cat vreau sunt legumele, de exp salatele, spanac, ridichi etc., dar nu toate pentru ca fasolea, mazarea, cartofii trebuie cantarite si nu sunt considerate legume.
In rest la salate am liber. Cum mai ziceam 3 cani de lapte pe zi, 3 fructe, 120-180 g de proteine pe zi (carne sau branza), apoi din categoria paine, paste, orez, cartofi, fasole, mazare, am voie doar 5 portii pe zi, o portie insemnand o felie de paine neagra de exemplu. hehe, complicat, dar deja m-am obisnuit. Si in rest nimic altceva, nu am voie sa mananc intre mese si gustari si totul la ore fixe pe cat posibill.
Asta a fost cel mai dificil, eu sunt invatata sa ciugulesc mereu cate ceva. Dar nu mi-e foame deloc, nu sunt slabita, totusi e gandit bine regimul, mananc putin si dar am tot ce e necesar organismului.
La Multi Ani taticilor care se sarbatoresc zilele astea, am vazut ca sunt multi, si pentru maine, La multi ani tuturor floricelelor de ziua numelui! 
Cadina scoatem si pentru tine
, Nastere usoara te asteptam cu vesti bune si ne gandim la tine!
Desiree merci mult ca mi-ai spus, nu stiam de faza asta! am sa ma interesez exact, in caz ca nu ma primesc cu scaunul american, am sa imprumut de la o prietena care are si ea bebe mic (trebuie sa nasca pe 1-2 mai) sa il scot si apoi mi-l montez pe al meu. Eu nu inteleg de ce, doar sunt aceleasi tipuri de masini si aceleasi tipuri de scaune de masina. Dar tot ce se poate la canadieni cand e vorba de securitatea bebelusilor, sunt tare sensibili la asta. Nu mai pot anula comanda, e deja pe drum :-(
Chinabulina felicitari pentru carucior! :-) Si noua ne-a placut, am citit toate review-urile pe net si e un carucior super. Acuma sa il vad si in realitate. In Canada nu l-am gasit, asa ca l-am comandat din State am ajuns mai ieftin oricum.
Fetelor, ce mi-am mai luat eu util, nu stiu daca este si la voi, este o pelerina, care are la gat asa o plasa, e de alaptat in public. Prin plasa aia il poti vedea pe bebe ce face si ii lasi loc sa respire. Cam www.amazon.com/Jolly-Jumper-Nursing-Poncho/dp/B000XJA1H0/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=generic&qid=1208639476&sr=1-11" target="_blank">asa arata. Mie mi se pare util, eu sunt si tare rusinoasa ! ![]()
Gabita super frumoase pozele, m-au dat gata culorile! Intr-adevar, am intrat si eu in rand cu lumea si pot sa zic ca merg la gratare, la plimbari in parc... inca nu am ajuns din lipsa de timp, dar abia astept.
Cleo eu intru mai rar, dar oricum in fiecare sapatamana, o sa aflati repede daca mai suntem ou kinder cu surprize sau nu
Asa imi zice tati, ou kinder, de la bancul ala, nu stiu daca il stiti, un canibal mergea pe srada cu copilul lui si se intalnesc cu o femeie insarcinata, la care copilul canibal zice : Tati, tati uite un ou kinder cu surpriza! ![]()
Dar eu mai am, cum ziceam vreo 2 luni asa... deci mai e.
Intr-adevar sunt multe diferente intre modul de ingrijire, life-style dar sunt si multe lucruri pe care le facem la fel. Eu inca nu prea stiu multe, ca sunt la primul bebe, deja i-am dat mamei ditamai lista sa imi aduca din Romania, cu medicamente in special, ca aici nu prea stiu ce sa folosesc.
O chestie care aici e de mare actualitate sunt biberoanele de plastic, au inceput sa le retraga de prin magazine ca sunt periculoase pentru bebe, atunci cand sunt incalzite. Contin o substanta periculoasa, mai toate biberoanele de la toate firmele, de la firmele mai scumpe la cele mai ieftine. Acuma eu mi-am cumparat de plastic, ca nu stiu unde sa gasesc biberoane din sticla, si nici cele de plastic fara substanta respectiva. O sa mai studiez problema.
Iulia bine ai venit la noi la odisee! Nici eu nu suportam parfumurile la inceput, acuma mi-a mai trecut. Am vazut pozele pe motoreta, super!
In legatura cu vergeturile, eu nu am pe burtica nici pe sani, m-am dat cam in fiecare seara cu o lotiune de la body shop. Insa am uitat sa ma dau pe coapse si mi-au aparut acolo niste vergeturi de toata frumusetea, incerc sa le tot pacalesc acuma, dar nu vor sa plece. 
Doloress
32+
Patrick
My baby
Doloress spune:
Fecian bine ai revenit, bine ca ai scapat de serviciul ala stressant! O sa fie bine si cu inimioara, ai sa vezi, daca stai cuminte in casa acuma la sfarsit, poate se regleaza. Oricum, ai incredere in doctori, ei stiu ce sa faca.
Miss Parker imi pare rau sa aud de starea de rau, eu cred ca sunt contractii cand se intareste burtica, se pregateste uterul, face antrenament. Ti-am zis, nici eu nu stiam ce sunt, acuma de cand am vazut acolo la monitor ca am avusesem 6 intr-o jumate de ora, m-am dumirit. La patut cu tine!
Dana H si tie multa sanatate, ai grija, tu esti acusi programata la cezariana, poate bebe vrea mai repede afara, cine stie...
Magnetism eu zic sa stai linistita, cred ca nu ai de ce sa iti faci griji, sa nu stressezi bebele. Oricum pentru linistea ta, cred ca poti face analize sa vezi exact. 
Doloress
32+
Patrick
My baby
Nicole1980 spune:
Cadina, te sustinem luni 
gabitzam foarte frumoase pozele. Andrei al tau este un scump.
Eu acum am veni acasa. L-am serbat pe tati al nostru in fostul Why Not, acum este o berarie germana cu muzica live
. Am rezistat pana la 12.30, si l-am lasat pe tati singur cu toti prietenii.
Au cantat la un moment dat o melodie care ne place noua si tati m-a invitat la dans. A fost tare dragutz. Eu si David il iubim mult de tot.
Aproape de masa noastra era o masa unde am vazut 2-3 gravidutze...
a fost vreuna dintre voi acolo ?
Pentru astazi 

pentru toate mamicile, taticii si bebeii cu nume de flori
Acuma imi este cam somn. Va pupic. Noapte buna.
Nicole 32+ in asteptarea unui bebel
DAVID ADRIAN
puputi spune:
Buna dimineata mamici si burtici!
Felicitari la mamici, refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi!
Bun venit fetelor noi!
MissParker multumim de poezie.Frumoasa burtica si frumos botosel
DanaM La multi ani si tot ce iti doresti!
Ancaun frumoasa camera, spatioasa si luminoasa si rozaaa- culoarea care imi place foarte mult.
Fetelor bine a spus cine a spus ca aici nu mai este forum se face chat
.
Ma chinui sa citesc in fiecare zi de la scarbici dar la sfarsit de saptamana cand vreau sa raspund imi dau seama ca iar sunt in urma cu 2-3 capitole si tot asa...
Saptamana trecuta am fost la cumparaturi pt. bebe. Am cumparat tot ce trebuie plus multe alte lucruri care cred ca nu am sa le folosesc. Am cumparat si 3 biberoane in caz ca nu am lapte, dar cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca sunt prea mari pt. un bebe nou nascut. Nu-i nimic am sa cumpar altele pt bebe mic.
La cumparaturi tati a fost de coma. Eu mama grijulie cu bugetul am plecat cu listuta dupa mine, dar tati ajuns acolo a inceput sa puna in cos "si pe asta ca e draguta" "si pe asta ca uite ce culoare frumoasa" si tot asa.Am cheltuit cam 1200 de euro numai pe hainute si consumabile, nu am cumparat patut, carucior si scaun de masina pt. ca le avem promise de la cineva.
Dupa pasti am sa spal hainutele si am sa le calc, iar dupa ce intru in concediu am sa fac renovari pe acasa sa il asteptam pe bebe in curatenie.
Eu mi-am facut si o listuta cu ce sa imi aduca sormea din Romania, poate au si aici, poate nu au si folosesc altceva nu stiu, dar asa cu produsele din Romania stiu ce sunt si cum sa le folosesc.Aruncati- va si voi un ochi si spuneti daca e bine sau nu.
Sab-siplex, baby calm, colimix, bonnisan- pt.colici
Ceai de chimen si anason, galactogil- pt. stimularea lactatiei
Ser fiziologic
Unguent pt. sani Garmastan
Ceai de galbenele si pelin, sprei dezifectant oxymed- pentru domnisoara mea dupa ce o va broda.
Supozitoare cu glicerina - pt. constipatie sa nu ma chinui foarte mult
Pudra cu b(a)eneocin si unguent - buric bebe
Vitamina A uleioasa
Tinctura de iod 2% cutaden - pt iritati la popo bebe.
Aici la mine pt orice medicament sau crema iti trebuie reteta de la doctor, asa ca nu prea am sanse sa gasesc listuta de mai sus in farmacii.
Azi trebuie sa gatesc pt. maine la companie. M-am inhamat la o traba si acum parca am o lene.... Noi, o data pe an facem munca de voluntari/caritate pt. diferite chestii. Anul acesta donam banii in Cambogia la o scoala mica pt. toalete.
Deci fiecare gateste cate ceva, aduce la companie, ne vindem mancarea intre noi, iar banii stransi ii donam pt. cauzele la care ne hotaram.
Eu anul acesta voi face chiftele cu piure... Si imi este o lene....
M-am intins cat China
.
Duminica trecuta am avut odurere de cap de am plans 2 ore. am fost la doctor luni si mi-au dat niste pastilute speciale pt. gravide cu mentiunea sa nu abuzez de ele, sa iau numai in cazul in care chiar numai pot de durere. Mi-a trecut capul, dar mi s-a spart o maseluta care nu imi da pace deloc, dar pt. ea am un tratament mai deosebit: imi pun wiski cald si il tin la ea pana imi amorteste
, dupa care fug repede la nani.
In alta ordine de idei bebe este bine, colul este inchis deocamdata si avem multa, multa activitate. Burtica mea are diferite forme, depinde de starea lui bebe. E un bebe bun pt. ca oricum se misca nu se lasa pe nici un organ al lui mami ca sa o doara, doar cate odata se impinge in vezica de trebuie sa ma duc instantaneu la toaleta chiar daca am fost cu 2 minute in urma.
Insomnii inca nu am. Casa mea este cu 2 etaje, dormitoarele fiind sus si toaleta jos, am invatat sa cobor scari cu ochii inchisi si sa urc in 4 labe cand ma duc noaptea la toaleta (2-3 ori).
Pe burtica nu am inca vergiturisi nici pe sani. Sani sunt inca micuti dar daca ii strang putin iese ceva colastru din ei.
Am luat 12Kg, dar nu ma vait inca, doar ca scobitorile mele de picioruse nu prea mai ma tin, mai ales genunchi ma dor de crap.
Pt mine care am fost o "mladita" de cand ma stiu, la 162cm nu am sarit niciodata de 51 de kg. deja 60kg. care le am acum sunt prea multe pt. mine dar ma lupt, bebe sa fie sanatos!
Acum va las ca trebuie sa ma apuc de gateala
asa incet pana diseara sa termin si ne auzim duminica viitoare.
Va pup
pe mamici, bebei si burtici!#12288;
Si maine va fi o zi
+30 mami de samurai in devenire
Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?
cleo78 spune:
niatsa fetelor din strainatatsuri
.
Io..iar is matinala
. Dar ora 6 e muult mai bine decat 4. Ma duc sa incalzesc un lapte, si revin sa va recitesc in amanunt. Asha mult imi place cand povestiti de modul vostru de viatsa...
38+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Magnetism79
Fetelor AJUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR, AM VENIT DE LA ZIUA NASEI SI ACOLO ERA UN COPILAS CARE A FACUT VARICELA( VARSAT DE VANT), acum 3-4 sapt, mai avea inca niste urme pe el, se uscasera veziculele alea dar mai ramasese cu niste pete rosii.
AM INNEBUNIT INSTANTANEU ca nu mai tin minyte daca am facut sau nu, si imie tare frica de aceste boli ale copilariei.De cand am venit citesc intruna despre aceasta boala a copilariei si nu ma pot dumiri, unii zic ca e nasol daca o faci , altii zic ca nu are ce sa dauneze i ult trim de sarcina, NU STIU CE SA MAI CRED
parca ma mananca si pielea de cand am veit cu gandul tot ca am luat ceva de la copilul ala desi nu am intrat in contact cu el, nu m-am pupat cu el, doar facea al niste tumbe pe covor si facea pe catelul, eu ii tot aruncam ceva si el imi aducea inapoi, o jucarie de-a lui, atat tot, si asta de vreo trei ori pana m-am plictisit si l-am pasat lui masa.
Va rog mult spunet-mi si mie ca nu mai pot e GRAV , CAT DE GRAV E CA INNEBUNESC, miine dim il sun pe doctor, imi vine sa plang non stop, uite cat m-am ferit de nenorocitele aste de boli si tocmai acum am facut-o lata.
Sunt innebunita va rog mult un sfat de la oi , as avea mare nevoie de sfatul vostru.
Pupici
Lavi+30 cu Bogdanici Pogonici
daca nu mai avea cojitse la pustule, poti sa dormi relaxata. Desi cred ca ai facut boala in copilarie...nu ai nicio cicatrice mai mica?
Si pt ca azi sunt Floriile, salut toate burticile cu nume de flori, si puiutii lor, le doresc o zi frumoasa, senina, si un sfarsit de sarcina cat mai usor si placut.
De fapt, toate suntem nishte flori care vom da in rod curand. Asha ca... sa ne TRAIM fetelor!!

38+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!
simonacip spune:
Neata dragutele....Inca 2 in 1...
Cum zicea Cadina, noi vom naste in aceeasi zi, cel putin sper sa nasc si eu luni, deja am intrat in saptamina 40...cred ca bb n-o mai fi atit de capos, cu atit mai mult cu cit mi-e frica de infectari cu dopul asta pierdut...![]()
Cadinuta 

pentru tine, ca la tine cel putin stim sigur
Doloress, saracutza, cu diabetula sta...Eu nu am facut la nici o sarcina testula sta, dar probabil era relevanta glicemia foarte mica pe care o am la analizele uzuale adica 70, 80 maxim...Ma bucur ca tu si Desiree va bucurati de vreme buna pe acolo. E intr-adevar cel mai placut aspect al vietii de zi cu zi: un soare frumos si multa verdeata in jur...
Alysh, ne bucuram sa te mai citim
Cred ca toate suntem nerabatoare deja...
Magnetism, nu stiu, dar nu cred ca mai era boala in faza contagioasa. Oricum, sarcina ta e deja inaintata, periculoasa ar fi fost in primul trimestru.
STai linistita...Mihaser a avut tot asa o problemuta cu varicela, dar era si ea trecuta de trimestrul 1 si dr i-au spus ca e ok.
Ylari, si eu de la 57, ultima oara aveam 73,5...acum de o saptamina nu m-am mai cintarit si nici nu mai vreau ca ma deprim ingrozitor...Oricum, sper ca miine sa vrea bb sa vina pe lume si sa ne uimeasca de aici cu incapatinarea lui...nu din burtica
Miss, nici eu nu pot fara dulciuri, sunt intr-un hal cum n-am fost niciodata, pur si simplu nu-mi pot constringe mintea nici macar o zi
. Ieri am fost in Cora la cumparaturi si cind am venit aveam o criza hipoglicemica, nu stiam ce sa mai bag dulce in mine, imi tremurau miinile si cadeam din picioare..Mi-a trecut usor cu niste dulciuri rafinate...
Puputi, felicitari pentru cumparaturi, si pt bb cumintel
Si nu in ultimul rind pentru actele de caritate, foarte frumos ce faceti voi acolo concret...Cei mai multi doar vorbim ca am face si am drege...
iulia, stai cumintica, vad ca bblina nu prea vrea sa te lase linisita ![]()
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
CamiM spune:
'Neata si de la noi, desi la noi e cam miezul noptii..
asa ca inainte sa fug la nani urez si eu:
La multi ani tuturor celor cu nume de floare!!

si petrecere frumoasa azi!!
AMR 10 zile
Cami 
&
Sofia - 8 mai 2006