Acusi mamici de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
chinabulina spune:
Dana M, la multi ani!!!!! 
Doloress, cam nasoala faza cu diabetul, dar scapi tu pana la urma
... fain carucior, sa-l stapaniti cu placere! (cum sa nu-mi placa, daca din ala avem si noi?
)
cadina, iti tin pumnii luni si lasa superstitiile deoparte 
si la multi ani tuturor care vor sarbatori maine de florii
36 fix
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
iulia83 spune:
Andree27 dadui vina pe tine ![]()
cat despre unguent, m-am dat de la inceputul sarcinii pana acu..si nu chiar in fiecare seara ca mi-a mai fost lene
cu ulei gel johnson de bebe. e singurul caruia ii suport parfumul si imi place foarte mult. in rest, am o problema cu mirosurile. n-am avut greturi sau stari specifice gravidelor, insa n-am mai suportat mirosul de parfum...nici acum nu mi-a trecut. le-am donat pe toate..spre deliciul mamei care abia astepta sa mi le fure...

Poze Iulia
32 viitoare mamica de

Daca vezi pe cineva fara zambet……da-i unul de al tau…

Andree27 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
Andree27 dadui vina pe tine
cat despre unguent, m-am dat de la inceputul sarcinii pana acu..si nu chiar in fiecare seara ca mi-a mai fost lenecu ulei gel johnson de bebe. e singurul caruia ii suport parfumul si imi place foarte mult. in rest, am o problema cu mirosurile. n-am avut greturi sau stari specifice gravidelor, insa n-am mai suportat mirosul de parfum...nici acum nu mi-a trecut. le-am donat pe toate..spre deliciul mamei care abia astepta sa mi le fure...
Poze Iulia32 viitoare mamica de
![]()
Daca vezi pe cineva fara zambet……da-i unul de al tau…
Nu e nici o problema!
Sa te dai de acuma in fiecare seara ca sa nu iti para rau mai incolo!
Eu ma uit acuma la un film de inima albastra pe antena 1 si bebe Eric imi face gimnastica in burtica!!
Sunt cam suparici!S-a apucat sa ploaiee...
inseamna ca nici maine nu voi avea parte de padurice!!!Ylari iti tin pumnii macar la voi sa fie vreme buna!!

Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
EricAMR: 7 saptamani!!!
iulia83 spune:
si eu care ma rog in weekend-uri sa ploua torential sa nu mai mergem la gratare, vizite (care includ gratare) si alte alea..sa stau si eu la cotetzul meu linistita un weekend sa dorm, sa stau la tv, sa lenevesc. 

Poze Iulia
32 viitoare mamica de

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Andree27 spune:
Fetelor ma pun la nani!!Va doresc noapte buna si somnic pufos!!!!Pupicei!!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
cadina spune:
Multumesc mult pentru toate incurajarile si La multi ani! la toate florile si celor care isi sarbatoresc ziua de nastere, pentru maine! Sotul meu e Florin asa ca probabil, cu pregatirile pentru spital si ziua lui nu voi mai avea timp sa ma pun la curent cu noutatile de aici.
Va pup dulce si sanatate multa, multa si nasteri usoare gravidutelor care vor naste saptamana viitoare cat voi fi in spital!
Pupici
iulia83 spune:
NOAPTE BUNA ANDREE27!!!

azi cred ca eu voi fi insomniaca...si voi toate dormiti vad..ca deh azi noapte ati stat de povesti...fara mine. ma duc sa ma imbat 

intru la un dusulet ca pute parul a gratar 

Poze Iulia
32 viitoare mamica de

fecian spune:
Wooow fetelor scrieti incredibil de mult…sincer nici in diagonala nu am timp sa citesc ce scrieti. Cred ca am pierdut n capitole de la ultima mea postare..Si am mai si vazut alti 2 bebelusi: bebe Bogdanel de Getutza si bebe de Dordia
Sa va creasca puiutii si sa fie sanatosi, mancaciosi si fericiti, iar voua mamicilor o refacere cat mai usoara.
Nu am mai scris de nu mai tin minte de cand. De acum ar trebui sa am mai mult timp liber caci am terminat cu serviciul, de vineri...cel putin oficial(am lucrat pana in ultimele minute, am avut si intalnire cu seful …ceea ce mi s-a parut chiar de kko…dar in fine, am scapat)
Vineri am fost si la medic, si se pare ca stresul de la servici si-a facut efectul: se pare ca sunt suspecta de preecalmpsie (desi eu am caderi bruste(si din ce in ce mai dese) de tensiune, nu tensiune mare), deja am facut o serie de investigatii, totusi toate analizele au iesit in limite normale… Oricum a zis ca ma va tine sub observatie.
Bebe creste mare si desi ma asteptam ca miscarile lui sa fie mai putine, mie mi se pare ca sunt si mai multe si mai puternice, toata ziua e active, nu sta locului deloc. E cu capul in jos, bine proptit in pelvis (si o simt destul de bine
) . Nu pot sta deloc jos, caci ma doare fundul rau de tot, prefer sa stau in picioare.. Durerile de mijloc sunt deja la ordinea zilei, dar presupun ca totul e normal de la o anumita varsta a sarcinii.
De acum pot sa ma ocup si de bagajul de spital, sa spal hainutele lui bebe si sa fac ultimele pregatiri pentru venirea lui bebe.
Somnul meu e cam zero(dorm prost si putin), dar deja m-am obisnuit...macar profit de timpul extra sa pot face cate ceva prin casa…nu pot sta degeaba deloc.
Hai ca am scris ditamai epistola cu raportul…sper sa am de acum timp si sa intru pe net (acum sunt la niste amici si le-am cerut sa imi bag si eu mesajul asta
, caci netul acasa inca nu a ajuns…sper saptamana viitoare sa vina)
In rest va pup pe toate sis per si eu sa fiu mai prezenta de acum incolo. Timp as avea, sper sa am si cu ce sa interactionez cu voi![]()
Pentru urmatoarele fete la care vine barza le bag cate o
de incurajare
Felicia
35+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
A inceput numaratoarea inversa: AMR 5 saptamani!!! Te asteptam ursuletz
(... nu mai devreme de 9 mai)
Simplicity is the key to excellency
MissParker spune:
cadina, bafta multa pentru luni!! Trimite neaparat SMS, sa ne bucuram si noi alaturi de tine, da? 
Doloress, of, saracuta de tine, cate mai patimesti si tu cu diabetul asta!! Si eu am fost cu valoarea a doua (dupa o ora) peste limita minima, dar doctorul a zis ca sunt inca in "zona gri", iar cu a treia valoare am avut bafta sa fiu chiar sub limita. El mi-a zis sa reduc dulciurile, dar efectiv nu pot. Pai cand vad ce ai tu voie sa mananci, eu cred ca imi puneam streangul de gat
Dar nici nu-ti pot spune cat ma bucur ca a dat rezultate trucul cu lanterna si ca bebe Patrick al tau e acum cu capsorul in jos!!! Azi am stat si eu vreo 10 minute cu lanterna jos, nestiind sigur daca nu cumva bebe al meu s-a intors altfel... Atata mi-ar trebui, tocmai acum cand acolo se face tot mai stramt si apoi nu mai are loc sa revina cu capul in jos!
Tineti-mi pumnii, fetele, sa fie tot cu capul in jos! Doamne-ajuta!
Fetelor, mie azi nu mi-a fost deloc bine toata ziua. Am avut burta ca de piatra, grea de tot, plus dureri ciudate, ca si cum cineva ma framanta pe dinauntru ca pe o bucata de coca, dar brutal de tot, parca mi se intindea pielea pe bat din interiorul burtii... Bebe David se tot foia pe la buric si se pusese naiba stie cum, ca toata burta mi-era stramba, intarita in anumite locuri de am crezut ca explodeaza... In plus, de azi dupa-amiaza simt cum ceva ma apasa pe ficat si pe plaman in partea dreapta, nu mai pot nici sa inspir profund, nici sa mai stau pe scaun sau pe canapea ca lumea... N-am stare, ma simt ametita, slabita, am avut si usoare palpitatii, parca tocmai m-am dat jos dintr-un carusel... Sper sa pot dormi cat de cat bine la noapte...
Va doresc noapte buna si sper ca voi sa fiti toate bine 
Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
iulia83 spune:
fetele, ma bag in pat ca deja asta mica imi facu burta romb. nu stiu cum se suceste si ce face, dar se intoarce ca un mosor prin burta si nu prea pot sta in fund. ma bag in pat sa-i citesc o poveste. poate ma lasa sa dorm si adoarme si ea. daca nu, ne auzim la noapte pe aici.
MissParker, iti tin pumnii.

gata! la
cu mine.
sa aveti somn usor si sa nu mai incheiati capitole pana maine
Poze Iulia
32 viitoare mamica de