Gravidute si mamici de Cluj- 74
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela77 spune:
P.S. Stati ca mai voiam sa zic ceva si am uitat.
Ioana, mami de Sara, sa nu te superi pe mine, ca doar sugerez, nu incerci sa aranjezi altfel scrisul, cu pauze sau vezi tu cum, ca e tare greu de citit asa...?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
balaceanu_l spune:
Ce mancaruri le faceti piticilor care sa contina fier. Imi puneti si mie cateva retete?
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Poze Alexandra
redai spune:
Salutare si de la noi.
Eu mai deverme am ajuns de la coafor
,nici nu va imaginati ce bine ma simt.Tat a ramas cu copilul.
Sa vedeti ce era cand am ajuns acasa.Facu-se si kk asta mic,l-a schimbat,dar i-a pus invers scutecul si i-a dat unul cu un nr mai mic.A vazut ei el ce inseamna sa stai cu un pitic 24/24
Adriana Stiu cu e cu e-coli asta a naibii (nu din proprie experienta), dar soacra mea se chinuie de vreo 4-5 ani si ii revine la cateva luni.Iti doresc multa sananatate.
Alex cu iaurturile nu iti pot spune, in situatia in care sunt eu nu m-am interesat.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
Ioana13 spune:
Mami de Sara ti-e greu mai ales ca o ia simbata, dar daca nu lucreaza spune-i sa vina martea sau in alta zi dupa Sara, sa poti si tu iesi in oras sa iti rezolvi din treburi... simbata toate sint inchise. Cred ca ti-e mai greu din cauza asta, ca o ia si nu sti ce face, cum are grija de ea... Nu pleaca in Italia?
Lore cum te-ai tuns?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
nrl spune:
Ioana mami de Sara, fa cerere la tribunal sa ti-o incredinteze tie pana la finalizarea divortului, altfel in momentul de fata sunteti egali in drepturi si daca el o ia si nu o aduce inapoi cum ati convenit nu prea ai ce-i face imediat. Nu vreau sa te sperii, dar asa stiu ca se procedeaza, nu stiu daca ii da si drept de vizitare pana la pronuntarea sentintei de divort, dar daca vrei pot sa ma interesez. Ar fi bine sa ai un avocat. Ai vazut actiunea introdusa de el la tribunal? Ce a cerut cu privire la Sara?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
Victo spune:
ioana, da am inceput diversif. compot dimineata si supica de legume la amiaza..diferit, diferit..dar sa faca la 3-4 zile..e cam mult.si azi se vedea ca se chinuie...off..pana la urma am rez cu supozitor deocamdata..mai vedem zilele viit.
elenuta si la noi la fel..dupa ce a batut covoarele, sotu a iesit cu piti in parc.insa la noi sunt f multe angarale, asa ca doar o camera am curatat, cu ajutorul soacrei.am mai facut si de mancare...spor la treaba si tie!
acuma facem un tort pe maine, ca am inteles ca asa-i traditia acilea, in ardeal..eu nu ma supar..:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
anamica spune:
Ioana, mami de scumpica Sara, imi pare sincer rau de evenimentele nedorite din viata ta, dar poate asa e mai bine sau va fi mai bine in viitor. Sfaturi legale nu iti pot da, dar ma rog sa iti dea Dumnezeu putere sa treci usor peste greutati. Tatal trebuie sa fie alaturi de copil si sa imparta cu tine si responsabilitatile cresterii lui, nu doar sa o ia ca pe un trofeu in week-end.
pentru o mamica foarte curajoasa, capul sus ca viata e frumoasa, mai ales langa o printesa cum ai tu!!!
Legat de iaurturi, eu sunt fericita ca Ana il papa bine pe cel facut de mine acasa, sincer mie nu-mi place foarte tare, il prefer pe cel din comert dar ea e foarte incantata. Cu branzica la fel...
Ioana super reteta de painica!!! O sa o incerc si eu.
Alex chiar daca nu scrie ca are gluten (pe cutia de biscuiti), e posibil sa aiba fiind facuti din faina de grau. Dar daca nu ai observat nici o reactie la dragalasa, e ok!
Noi am fost la o tura de shoping in cautarea unor pantofi si....dupa multi ani mi-am luat o pereche de pantofi cu toc, acuma sa ma vad daca mai stiu sa merg la inaltime![]()
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
antoni spune:
fetelor care stiti de e-coli, imi spuneti si mie va rog cum se ia.noi avem in familie o matusa care ca si soacra lui Lore, mai tot timpul e cu el si sunt curioasa daca se ia daca bei cumva dupa ea sau asa ceva.
Lore-cum te-ai tuns?bine ca ai iesit si tu putin, hihi, tare faza cu pampersul.eu patesc cateodata la fel dar sunt mai groaznica, in sensul ca m,a enervez pe el,hihi.
Ioana-mami de Sara-si eu zic sa te interesezi de la avocat, sa nu ai surprize neplacute.nu vreau sa te sperii nici eu dar vezi tu, nu te-ai fi gandit la multe din partea lui, mai stii?
sara2007 spune:
multumesc tu fetelor.sunt cu sara acuma ,de pe la 5.are pretentie sa o ieie sapt viitoare miercuri si sambata,deci 2 zile pe sapt,iar de sapt cealalta 3 zile
i-am zis ca nu i-o dau atata.si astazi l-am intrebat ce a papat si am aflat ca de fapt maica-sa se ocupa,el i-a lasat-o la maica-sa ca nu tsiu ce treburi avea de rezolvat.m-am enervta si i-am zis ca eu nu i-am facut jucarie la ma-sa.![]()
deci eu si mor dac atrebe s-o las 3 zile....a zis sa fim egali.si i-am zis sa fie atunci egal si la altele,,ca-i dau facturile daca vrea.a zis ca el mai mult de cat i-ar cuveni sa-i dea i-a dat deja.ce chestie.crede ca un copil creste o lun acu o plasa de fructe,cateva iaurturi...o conopida...un piept de pui care expira dupa 2 zile,nici la asta nu s-a uitat
iarasi sunt rea.
nrl intereseaza-te te rog daca poti...mersi mult de tot.tu sti cat de cat ca ai trecut prin asa ceva.
ioana13 o sa plece in it dar nu stiu cand,vad ca deocamdata sta pe-aiic...sigur mai sta vreo luna si ceva,ca el venise de fapt in tara pt sc de soferi-profesionistii,eu sper sa plece odata...ca mai rau e asa
gabriela,mami de sara,o sa incerc....ma gandeam eu ca-i greu de citit...pt ca scriu si mult
ok.va las ....merg la goanga mea,care ma tot bate nu stiu ce are![]()
ioana
mami_alexia spune:
Salutare!
Bianca, cred ca spanacul are mult fier, eu il fac cu lapte si usturoi, ii place foarte mult.
Ioana, eu nu i-as mai da copilul. Nu ma pricep la chestii din astea dar nu cred ca e normal ca Sara sa stea jumatate de sapt la unul si cealalta la celalalt. E vorba de modul in care ea se dezvolta si creste. E bulversant sa o dati ca o minge, de la unul la altul.Eu in locul tau nu i-as mai da copilul pana nu se da sentinta de divort, iar apoi cred ca se stabilesc zilele de vizita, nu? Oricum, vezi ce spune si un avocat.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...