Gravidute si mamici de Cluj- 74

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex da, i-am dat lui P Tnuva. Acum am inceput sa ii dau de la Napolact, iaurt simplu si zdravan.
Adriana multa sanatate si sa mergi la control amanuntit... acum sintem mamici, nu mai putem amina... asta mi-o spun si mie, referitor macar la niste analize anuale si controlu ala ginecologic
Paula ai inceput diversificarea? Ca de la asta e diferit kk.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, Alexia nu mananca iaurt simplu. Nu ii place.Cateodata imi vine sa ma dau cu capul de pereti dar asta e. Mie mi se pare forte bun cel de la Tnuva, a cremos. Dar ea nu il mananca pt ca i se pare acru. La captolul iaurturi le mananca doar pe cele dulci(cu fructe) si ii plac foarte mult, mananca cate unul pe zi. I-am mai dat si simplu dar combinat cu banana, kiwi, ca sa isi schimbe gustul.

Deci realizati ca noi deja facem figuri la mancare. Are personalitate dar si-o manifesta exact cand nu trebuie.(asa cum am patit astazi cu impartasitul)

Ioana, eu mi-am facut si controlul ginecologic pt ca bauiam ca o posibila cauza a durerilor de burta poate fi din sectorul asta. Dar nu am nimic, am facut si testul Papanicolau, mi-au gasit doar o colpita mixta pe care am tratat-o.Deci problema la mine e aceasta infectie urinara si probabil ca si ceva la capitolul stomac, intestine.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Paula, daca ati inceput diversificare, poti incerca sa ii dai supa, dar nu groasa ci lichidul de la supa, asa puteti scapa de constipatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Adriana, pai fara antibiograma nu faci nimic, nu lua antibiotic asa aiurea ca nu rezolvi nimic. Fa-ti si o analiza pt chlostrydium, ala e posibil sa se fi instalat in intestine. Se face doar la infectioase, insa e tare periculos sa ai si sa nu tratezi.

Alexutza, la Kaliakra mergem, 4* superior, all inclussive.
http://www.albena.bg/index.php?p=hotel&id=32
asta e hotelul, noi avem varianta superior, cea cu camera de 40m patrati. Am mai avut noi cerinte in plus, sper sa se si indeplineasca.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Delia, mi-am facut analize si antibiograma. Se poate trata cu mai multe antibiotice insa Augumentin e permis pt ca alaptez. Nu iau antibiotice decat la recomandarea dr. O sa ma interesez de ce ziceai tu ,de chlostrydium.Multumesc de informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

fetelor multum pt raspunsuri ,o sa i mai cumpar iaurturi simple de la tnuva ...le tot combin ,pun fructe sau biscuiti si ii plac f mult
am gasit la Cora niste biscuiti de la PETIT BEURE-merlin si nu scrie ca au gluten

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

alex si eu i-am dat tnuva.yoplait....danone cremoso.Sarei ii plac f mult astea naturale,fara nimic.cand ii pun fructe nu le papa cu asa mare pofta.
mami-alexia...ii o mare figura alexia cu impartasitul.si eu as vrea s-o impartasesc pe Sara.poate vom merge nicula....acolo si vb cu un preot si ma spovedesc si eu.
ioana13 multumesc mult de intrebare.nici eu nu-mi dau seama ce se intampla cu mine.nu-mi gasesc linistea deloc.azi ma simt bine,usurata/....maine ma apuca regretele,imi pare rau ...........dar cred ca imi pare mai mult rau pt ceea ce putea fi.nu pt ce-a fost neaparta,mai ales in ultimul an.acuma incerc sa-mi gasesc linistea ca Sara e la el.a luat-o pe la 11..mi-o aduce pe la 4-5.si nu prea pot accepta situatia asta.sa stiu ca o i-a odata ,de 2 ori pe sapt asa.el care de cand s-a nascut astat cu ea vreo 5 0re in total singur cu ea,la parintii lui n-a fost odata sa stea numia cu ei pana acuma.ea era tot cu mine.dintr-odata sa numai stiu nimica de ea 4-5 ore.mi-e tare greu.a luat-o si dum trecuta si i-a dereglat tot somnul.a venit cu ea rupta de oboseala.a zis ca n-a vrut sa doarma.ii normal daca e obisnuita sa doarma numai cu mine sau plimbata cu caruciorul.atunci nici caruciorul nu l-a luat,acuma l-a luat.sper sa doarma.nu tsiu daca sunt rea sau nu.....dar si mor de ciuda si de nervi.asta vroiam s-o intreb pe replay dac ae avocata cum parca stiu eu....ce drepturi are el in cazul acesta.si il vad intr-un fel si egoist.......isi vede mai mult dreptul lui ca trebe s-o vada ,ca trebe s-o duca.dar de 2 sapt jum de cand plaecta nu mi-a dat un ban pt ea.mi-a luat frcute sau pampersuri ce i-am zis eu.o parte numai din ce i-am zis eu.vin facturi.etc.zice sa ma descurc.ca el si-a facut datoria de ai cumpara cateva fructe..etc.nu tsiu cat este de normal.cred ca un tata adevarat ar trebui sa se intereseze mereu daca are ce-i trebe mai ales in cazul in care a zis ca nu-mi da bani pana nu zice judecatorul cat.i-am zis si de facturi.a zis ca el plateste un sfert din chel de bloc.eu am spus.pai ii si gazul si curentul.....la care el....dar ce ;Sara consuma curent??nu tsiu ce vrea sa demonstreze.cred ca vrea sa ma faca sa-mi dau seama ca nu pot fara el.ca nu ma descurc fara el.chiar nu stiu.imi vine sa mor cateodata de nervi.scuze ca m-am descarcta iarasi.....

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

SARA2007 sa sti ca moral are obligatia de a va intretine partial, daca tu nu ai servici si etc. dar pana ce se pronunta instanta nu poti sa ii ceri pensie alimentara(stiu din proprie experienta,de la parinti mei).Ce poti tu face e sa il ataci,sa ii spui ca daca nu cotizeaza nu o sa isi mai vada fata vreodata si ca sa il sperii ii spui ca ceri ordin judecatoresc pt asta(asa a facut mama cu tata,si a functionat).E un fel de razboi crunt,dar trebuie sa ti piept pt binele Sarei.

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam

Poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor, Dragos a iesit cu sotu afara acuma tre sa soseasca , deja i-am pregatit papika si apoi la somnic dupa kare mai ies baieti la o plimbare ca sa pot sa mai fac si eu curatenie prin casa.

ioana draga mea stiu k ti-e greu mai ales acum e weekend toata lumea e cu familia iar tu solo, dar fii tare k o sa reusesti, sa stii k in tot rau e si un bine, dupa ploaie vine si soare asa k nu dispera si incearca sa faci tot timpu ceva sa nu iti aduci aminte si ignoral k il doare mai tare.
FERICIREA ESTE PAUZA DINTRE DOUA NECAZURI
Zambeste , maine va fi mai bine, iti doresc tot binele din lume tie si lui Sara.
va pup ai o sambata minunata

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna si de la noi!

Alex, ma bucur ca nu aveti probleme cu diversificarea si ca Tiadris papa bine!Tnuva e ok, i-am dat si eu odata, dar prefera Danone cremoso, am incercat mai multe...Eu i-am dat si Danonino(branzica de vaci cu piure de frcute si acum am citit intr-o revita ca ar fi bine sa fie dat doar de la 2 ani, asa ca ...pauza!

Nico, as fi venit eu la papanasi ca mi-e pofta, dar n-am masina, au expirat numerele provizorii si nu o inmatriculez decat in iunie, dupa noua legislatie.

Adriana, imi pare rau de infectie! Sanatate!

Sis, va pup cu drag cu amandoua!

Delia, ma bucur ca ai dat pe aici, ti-am calcat pe urme si uite ca si eu am cam absentat...cand ma gandesc ca tu prestezi si job...La Albena mergem si noi, sunt sigura ca va fi frumos!

Despre noi, Sara papa foarte bine, am facut un filmulet sugestiv, trebuie sa il pun cu dedicatie pt Diana(sunteti ok?),si de ieri spune continuu TA-ta-ta-ta-ta....Se bucura ca iesim afara, e mult mai activa, mai atenta, adorabila..

Va pup, weekend frumos!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput