Gravidute si mamici de Cluj- 74
Raspunsuri - Pagina 2
balaceanu_l spune:
Am reusit
cu ajutorul vostru mersi fetelor.
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Poze Alexandra
Morgano spune:
Mami_Alexia, eu am luat antibiotice de toate feluri timp de 8 saptamani. Trece greu infectia asta, e tare pacatoasa :( EU iti recomand sa combini sfaturile ginecologului (ca ei stiu bine cu ce se mananca) cu cele ale unui medic de infectioase. Eu nu am mai recidivat, insa am scapat fte greu. Oricum, paralel cu tratam. antibiotic, iti recomand sa iei si ceva pentru intestine si stomac, pt ca eu am facut o alta mizerabila de infectie de la prea multe antibiotice.
Meli, ti-am scris pe mess.
Fetelor dragi, va citesc cat pot, insa pasul cu voi nu-mi iese.
Ana a bolit 5 zile, Iris si-a revenit miraculos cu funducul tot dupa 5 zile, am enorm de lucru la birou, chiar nu mai pot de oboseala nici macar sa adorm.
Vrem sa mergem de Pasti la cabana la Belis, ne tot organizam, cred ca nu ne ajunge un camion sa caram toate chestiile fetelor :)
Am luat bilete pt vacanta in august la Albena.... jur ca nu pricep cum de-am decis asta cu atata entuziasm, ne va fi fte greu insa sunt sigura ca va fi super.... drumul e fte lung, de asta mi-e groaza.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
elenuta23 spune:
andreea mama de ericsi eu am alaptat pana la 10 luni jumate si apoi l-am intarcat k sa putem sa ne pregatim de al 2 lea, parerea mea e sa mai astepti inca o luna, eu numai de la 5 luni jumate am inceput cu suculet de morcovi 4 zile apoi i-am dat piersica , apoi le-am combinat, portocala ......tot asa pana am ajuns la 6 luni jumate cand i-am introdus prima masa adica cea de supika cu legume . asta numai tu hotarasti noi iti dam sfaturi iar tu iei ce vrei, fiecare cum si-l creste asa si-l are.ii un scump Eric sa va raiasca si sa va aduca numai bucurii
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
sara2007 spune:
meli bine ai revenit acasa
ti-a trecut de tot de la deget?
mami-alexia si eu am avut in sarcina infectie urinara tot cu e-coli,eram la doct.Nanu si ma trata cu ceva pliculete uricol,parca se numeau.dar la analize imi tot iesea infectia.mi-au spus de la o farmacie ca daca e peste 100,probabil cev amicrobi se trateaza,daca e sub nu se trateaza.pan ala urma m-am mutat la alt medic pt ca el dupa el nu ma trata.si alt doct mi-a dat 5 zile antibiotice,dupa care mi-a trecut.de fapt la analize imi mai iesea cateodata infectie urinara,dar sub 100.sa te faci bine mamico.
replay.......tu esti avocata nu?cand ai timp as avea nevoie de unele sfaturi....niste raspunsuri..mersi mult
ioana
sara2007 spune:
ioana13 mersi mult de raspunsuri.......voi incerca si asa cu unt.azi bunica-mea i-a gatit ficatul fiert in lapte.l-a papat apropae tot.deci dac anu va papa ficatul,si ma gandesc ca sunt f multi care nu-l papa incerctai asa.
care-i faza cu ceaiul de zmeura?ca sunt chiar curioasa
cristina iti tinem pumnii pe marti...asteptam sa vina Daria pe lume
si eu ma inceput la sara diversificarea la 5 luni jum dar cu supa de zarzavat,,,apoi cu suculet.si intreba cinev ade galbenus de ou la 6 luni parca.eu i-am dat la 7.v-am pupat si sa aveti o nopate frumoasa
ioana
nrl spune:
buna dimineata 
vine cineva in Iulius azi la o portie de papanasi?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
Ioana13 spune:
Buna dimineata
Sara e f buna ideea cu ficatul fiert in lapte, mai ies si toxinele asa. O sa o aplic si eu.
Tu cum esti? Bine? te simti eliberata sau suparata tare?
A spart un dintisor sus, al 3-lea dinte! Asta l-a facut sa se trezesca noaptea de 2 ori, ca zi noapte a dormit de la 20,15 la 8 cu trezire la 12 ca ne-a auzit prin casa.
Am facut ieri piine cu o reteta de pe net, fff buna si usor de facut, i-am dat azi lui P cu unt si un pic de dulceata de casa. A papat bine, desi dimineata nu prea minca el. Va dau linku pt cele cu bb mai mari si chef sa gatit http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18439/Paine-in-30-de-minute/
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Raportez ca Alexia nu a vrut sa fie impartasita, a inclestat gura, a intors capul si a zis "hmmm". N-am avut ce-i face, oricat m-am rugat de ea, nu a vrut. A zis preotul sa ii dam pace. o sa mai incerc saptamana viitoare.
Delia, multumesc de raspuns. Ma gandesc ca sunt mai multe si la mine. Ma lupt cu chestia asta de vreo jumatate de an. Si problema e ca sigur am ceva si la stomac si intestine pt ca ma umflu foarte tare si daca nu mananc bine, imediat incepe sa ma doara burta, stomacul, toate.
Ioana, stiu de Uricol. Prima data cand am avut cistita dr de familie mi-a dat sa iau uricol. L-am luat dar singurul efect e ca dispar durerile din timpul urinarii, dar infectia nu trece. Acum, de exemplu, am luat Biseptol pt ca cu Uricol nu mai trecea. Biseptolul si-a facut efectul dar infectia nu a disparut. O sa o sun asatzai pe dr sa imi zica ce antibiotic sa iau(desi cred ca augumentin e singurul permis in cazul meu) si dupa Paste o sa merg sa fac niste investigatii amanuntite. Tot zic ca fac asta si nu mai ajung..dar acum trebuie sa o fac.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
NEATZA
ANDREEA si eu zic sa mai astepti pana pe la 5 luni jumate cu diversificarea
DELIA la ce hotel in Albena ?
ADRIANA multa sanatate
am fost aseara la IUlius cu tati si am papat papanasi ,f f buni
iar puiutzului i a dat nasu un cartof copt cu ulei de masline si unt .tare bine a mai mancat mititica
IOANA super reteta cu painica
fetelor eu am inceput sa i dau lui Tiadris TNUVA -iaurt simplu si ii place f mult ,mai dati careva copilashului iaurtul asta ?
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Victo spune:
anca, stai linistita si la mine e azi zi de smotru...partial asa..intr-o baie si camera lui bb..restul sapt viitoare
alex, noi suntem pitici, inca nu am ajuns la capitolul iaurt
fetelor piti meu bietu se lupta cu constipatia..habar nu am de ce..ca el n-a avut pb bietu pana acum vreo 3 sapt.azi a facut saracutu kk ca un om mare..dar f putin..ufff..am cump supozitor, caci celelalte remedii nu au dat rezultate..:(
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)