Gravidute si mamici de Cluj- 74
Raspunsuri - Pagina 5
mami_alexia spune:
Meli, ai intrebat cum se ia e-coli...Eu am citit pt ca ma interesa subiectul...si am inteles ca nu se ia si ca e favorizata de constipatie si de probleme ginecologice.Si daca se ia...nu puteam sa o iau decat din maternitate. Parca Delia spunea ca a luat-o din maternitate,sper sa nu gresesc. Dar oricum,cred ca e exclus sa se ia dupa paharaul de apa sau chestii din astea.Am vb cu dr, incep tratamentul cu Augumentin..si dupa Paste imi fac toate analizele.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
pufulet74 spune:
Salutam fetele si pupam piticii :)
Nu prea am mai intrat in ultimul timp pe aici desi ma stradui sa va citesc insa acum am tare multe pe cap si ma stradui din greu sa le fac pe toate, job, copil, lucrare de licenta, un examen de certificare, si toata astea pina in iulie trebuie date ...
Am citit de problemele pe care le aveti si va tin pumnii sa treceti peste ele cu bine, acum am o idee pe care mi-o repet si anume ca ce nu te doboara te face mai puternic si ca avem oameni dragi alaturi pentru care merita sa facem tot efortul.
Si alta chestie la care ma gindesc acum si incerc sa o aplic, merg cu pasi mici, pare mai usor ;)
Multe felicitari pentru piticii cu dintisori, sarbatoriti si care au spus mama :)
Sa nu va suparati ca nu nominalizez dar imi e frica sa nu uit pe cineva ca mi-ar parea tare rau...
Am si eu o intrebare la voi: cam cit se plateste o femeie care are grija de copil si cam ce fac in general, adica pe linga copil mai fac si altceva, curatenie sau mincare, are cineva bona?
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
sara2007 spune:
nrl inca n-am primit citatia in posta.atata stiu ca n-a cerut nimica,a zis ca nu ne mai intelegem de dupa nunta.si de-acolo i-ar fi zis ca nu se poate scrie ca motiv nepotrivire de caracter pt ca exiasta un minor la mijloc.habar n-am.deci nici nu stiu ce motive a bagat pan ala urma.voi vedea,si in momentul acela imi i-au avocat.stiu deja pe cine dar trebe numai sa vb.
mami-alexia.......da,ai f mare dreptate.dar am mai auizt si varianta ca ar fi drepturi egale pana se da sentinta.el ma ameninta ca o i-a daca nu i-o dau.nu vreau sa ne mai certam...eu i-o dau.dar nici cum izce el.3 zile pe sapt.....e chiar urat de tot asa.si dac as sti sigur ca se ingrijeste numai el de ea.dar se pare ca maica-sa face totul.eu nu mi-am facut copil sa-l creasca soacra.
ce parere aveti voi de asta?
ioana
antoni spune:
Mami-alexia-mersi mult, m-am mai linistit, imi faceam griji pt piti.
multa sanatate!
Ioana-mami de Sara- si eu sunt de aceeasi parere cu mami-alexia, nu e bine pt copil, ce intelege ea daca intr-o zi e la tine, in alta cu el, care vorba ta pana acum nu s-a ocupat de ea si nici nu stie daca face ceva ce inseamna,nu?plus ca nici nu cu el ar sta dupa cate zici ci cu soacra-ta.offff....si a mea e cand la noi, cand la bunici, dar ea asa a fost obisnuita de la inceput plus ca buni stie tot de ea, inca ea ma invata pe mine.dar neaparat nu lasa sa treaca asta pasiv, intereseaza-te de drepturi, cum e mai bine pt ea, sa nu ai surprize neplacute. fruntea sus mami, ai o minune de fata, va fi bine, si pufulet zice tare bine ce a scris acolo
balaceanu_l spune:
Mami Alexia mersi de reteta,am sa incerc saptamana viitoare,ca acum am facut brocoli si sa il termine pe asta intai.
Oare ficatel fiert nu pot sa ii dau,si ala contine fier,nu?
Ioana mami de Sara sa sti ca poti dintotdeauna apela la metode mai drastice(camatari platiti),nu sti ce face lumea pt bani.Nu-ti fie frica!
Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Poze Alexandra
nrl spune:
Ioana mama de Sara, te sfatuiesc sa vorbesti acuma cu avocatul si sa ceri incredintarea copilului cum iti spuneam. La varsta asta instanta nu-i va da dreptul sa o ia, va primi drept sa o viziteze la tine acasa, tocmai pt a nu o bulversa, si asta probabil de maxim doua ori pe saptamana, daca nu chiar la doua saptamani, cateva ore pe zi. Nu-l lasa sa te intimideze. Alta chestie importanta care am mai sesizat-o eu ar fi sa ceri tu incredintarea spre crestere si educare, avand aceasta incredintare nu mai ai nevoie de acordul lui pt tot felul, cum ar fi sa iesi din tara cu ea. Daca vrei mai pove pe mess, poate ca pe fete nu le intereseaza toate chestiile astea. ID-ul meu e nicoletarl. Te pup.
Si noapte buna la toata lumea.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
ALEX29 spune:
GABI mersi mult ,sa stii ca si eu am citit intr o revista ca e interzis Danonino pana pe la 2 ani ,daca si puiului ii place tnuva atunci da i iaurtelu asta
cred ca tare mandru mai e tati cand o aude pe piticutza
si tati nostru e nerabdator ,dar mai are de asteptat
IOANA(SARA)sincer imi pare tare rau tu puiutz ca trebuie sa treci prin atatea dar lasa ca ajuta Dumnezeu sa fie bine ,curaj mamico ,esti pe calea cea buna
fetelor noi am petrecut o zi superba alaturi de nasica lui Tiadris ,ne am intalnit si cu GEANY si ne am simntit f f bine
hai sa va spun coincidenta GEANY a coafat o pe nasica noastra cand s a casatorit :) ce mica i lumea asta
am mancat ca niste purcele ,mai ales eu ,i am dat si lui Tiadris cartofior copt cu unt si i a placut de minune
nu UITATI cartoful isi pastreaza vitaminele doar cand e copt
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANAMICA si eu ma gadeam ca au biscuitii gluten ,chiar daca nu scrie :(
NOAPTE buna .pe maine
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
anamica spune:
Neata la toata lumea,
La Multi ani celor ce poarta nume de floare sau celor ce au sarbatoriti in familie!
Ce zi frumoasa se arata astazi, de-abia astept sa iesim afara!
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI TUTROR CELOR CARE ITI SARBATORESC ASTAZI ZIUA NUMELUI!
LA MULTI ANI, FLORY!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...