Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata la amiaza. Ieri nu am mai deschis forumul, am plecat la tara sa inauguram masina noua a sotului la drum lung. Copiii s-au bucurat mult, nu am avut problema deloc cu Andrei la drum, 2 ore jumate dus, si tot cam atat la intors. Nu a dormit pe drum, insa a fost cuminte. Alex in verva, fericita sa vada animale si pasari. A fost chiar placut. Una peste alta voiam sa va incurajez pentru drumul cu bebelusii, la noi a fost super ok. Papa la pachet, a mancat f bine.

In rest nu sta baiatul in fund, desi in carut se ridica singurel, tot se sprijina pe o parte. Pe jos nu sta. Cu mersul de-a busilea stam binisor, adica acum misca consecutiv si mainile, insa nu mai nimereste miscarea cu genunchii pe care o facea pana acum, asa ca se taraste mai mult, sau sare ca o broscuta.

Betty, vad ca Mario face o multime de lucruri, felicitari. Eu deja incep sa imi fac ceva griji ca Andrei e mai lent. Sper ca ai petrecut bine de ziua ta.

Yaia, cred ca mai bine comanzi pe net. Drum bun sa aveti!

Andreea11, sa traiasca nasicul mic, sa fie sanatos si norocos!

sarbatoritilor de azi

sarbatoritilor cu nume de flori

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cecilia, am aparut. Te pot ajuta ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai fetelor, eu nu am cumparat nimic pentru Paste. Din pricina starii proaste, a serviciului, a examenelor, pur si simplu nu am luat nici un cadou. Stiu ca e pe ultima suta de metri...Poate ma ajutati cu sugestii, asa generic pentru toata lumea, macar pentru copii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Rox, sa va fie de bine plimbarea si sa folositi sanatosi masina !
Eu zic sa nu te ingrijorezi cu Andrei, ca doar nu i-ai stabilit un termen limita de stat in fundulet sau mers de-a busilea ori in picioare. Nici Maria nu sta bine in fund, se duce intr-o parte sau pica in nas, iar de mers... abia acum incepe sa stea in patru labe si se bataie asa cum mai spuneau fetele ca fac o parte dintre bebelusi. In schimb ii place daca o tin de subtiori in asa fel incat ea sa stea in picioare. Numai ca i se inmoaie genunchii si nici gand sa reuseasca prea curand sa stea singurica. Nu ma grabesc... o sa am tot timpul sa alerg dupa ea prin casa, cu ochii in 4 sa nu se loveasca... Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie.

Mergi la inceput

La faza cu cadourile de Paste m-ai pierdut, nici eu nu am luat nimic si nici n-am idee ce sa iau.

Mergi la inceput

La multi ani ! tuturor mamicilor, taticilor si bebicilor cu nume de floare sau derivate ale lui Gheorghe
Multa sanatate, bucurie si iubire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

eu i-am luat lui Cristi un centru de joaca de la babypoint si un ceas de perete de la miniblue.
O sa-i mai iau niste hainute si cam atat.
pentru sot o sa iau un telefon nou pt ca aseara Cristi l-a bagat la apa.nu stiu cum nu l-am vazut.

pt parinti am luat un cos de paste cu o gainusa si oua de ciocolata de la Real.

cam atat.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, sa stapaniti sanatosi masina noua si la cat mai multa drumuri placute cu ea! Cu Andrei nu-ti face griji, eu cel putin nu-mi fac, desi Maria mea e super contemplativa, nicidecum energica ca frate-su la aceeasi varsta. Si, desi am termenul de comparatie foarte la indemana, sub acelasi acoperis, nu ma stresez. Imi dau seama ca e perfect sanatoasa, dar pur si simplu are alt temperament. Le va face cu siguranta si ea pe toate, la vremea ei.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei de astazi!

Mergi la inceput

La multi ani, Gheo!!!

Mergi la inceput