Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

tomasa , te

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ah, mi-am dat seama ca desi am avut intentia, nu am scris cateva randuri pt Andries, mamica
Cred ca e tare greu sa te descurci cu toate, ca nu mai ai timp nici sa rasufli, insa uite, ai reusit sa ne scrii cateva randuri. Asta inseamna ca ti-e dor de noi, nu ?
Si noi iti simtim lipsa, ca de altfel si a Anei
Va imbratisam cu drag !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

La Multi Ani Sarbatoritilor cu nume de floare,Sanatate si Bucurii!!!

Luy sa sti ca suntem diversificate de 2 saptamani,am avut probleme de greutate,in 2 luni scadea 400g/saptamana si punea in 2 sapt.500-600 g si am fost si internate in spital ca nici nu vroia sa pape(tzatza) si se deshidratase si a fost pusa la perfuzii,am stat 3 zile in spital.A fost groaznic dar acum a trecut,partial.
Mai facem niste investigatii in mai trebuie sa ne internam din nou si sa ne facem analizele din nou,Marti ma duc cu ea la medicul de fam.sa imi spuna rezultatul analizelor(in spital ia venit analize la urina ca avea infectie urinara(cica e ereditar),am avut si eu din adolescenta probleme cu rinichi).Sper ca nu v-am plictisit.

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Erina asteptam al treilea dintisor...nu vrea sa iasa.

Andrei e bolnavior de vineri febra 38-38.7 si atat. nu racit nu mucisori nu nimic doar febra...cica are rosu in gat...ii dam panadol ca febra revine mereu + ospexin 125mg la 8 ore. sper sa-i treaca. cica tre sa-i dau 5 zile...uffff! tare-i apatic mititelul!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

AM uitat sa va intreb: nu-i asa ca n-am voie sa-l scot afara pana nu-i trece starea asta?

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

LA MULTI ANI FLORICELELOR SI FLORICEILOR mici si mari, numai sanatate, fericire si impliniri si toata viata sa va fie ca o floare!!!

avem si noi vesti mari: de trei zile Sara face kk numai pe olitza. ea de la inceput a avut probleme cu kk, facea la trei, patru, chiar cinci zile, de cand cu diversificarea face in fiecare zi, dar destul de tare,cam ca plastilina...deci, intr-o seara se tot chinuia sa faca si nu-i iesea, am luat-o in brate si am pus-o deasupra cosului de gunoi ca nu aveam altceva la indemana si , surpriza, a facut imediat! asa ca a doua zi am fugit sa cumpar olitza si de atunci o cere...plange pana o pun pe ea si cand se vede acolo parca rasufla usurata. sper sa nu fie prea devreme...oricum o tin eu, dar ma bucur de nu mai pot!!!
de mancat mananca bine, tot doua mese diversificate, una de legume si una de fructe. la pranz baga un borcanel de 130g de piure de legume, la 4, cu fructele...de abia o opresc la un borcanel si jumatate, ca mi-e frica sa-i dau mai mult, dar ar mai manca. cel mai tare pana acum i-a placut para si para cu mandarina.
eu v-am tot citit si ma bucur de toate vestile bune pe care le aud despre voi si felicitam iepurasii si harnicutzii care stau in picioare si merg in patru labe!!!
o duminica placuta si inca o data la multi ani floricelelor!!!

Alina si Sara (03.10.2007)

http://www.picturetrail.com/alinamuller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

ne-am intors sinoi de la tara.
a fost minunat.
Cristi a stat tot timpul afara si a alergat dupa pisicutele bunicii.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani tuturor mamicilor si bebicilor cu nume de floare! La multi ani Greyeras si mami Flori

La multi ani bb Gheo!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Danielle, drum bun!

Afibebe, pupam papanasul nazdravan!

Poze

Mergi la inceput

Noi am avut azi o zi plimbareata. Dimineata am fostla Muzeul Satului, unde am cumparat cateva cadouri pt Pasti, ne-am plimbat, am admirat cantaretii si mesterii populari. Insa era tare aglomerat. Dupa aceea, ne-am dus la soacra in vizita, caci are nume de Floare, am petrecut acolo si pe urma am plecat iar in parc cu gaza, tati, cumnatul, cumnata si nepotii.

Poze

Mergi la inceput