Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iaca am si eu putin timp liber, abia astept sa ii culc pe copii sa citesc si eu ceva pentru examenul de maine.

Emma, multa sanatate puiului, sa nu fie nimic grav.

Luy si Tomasa, multumim frumos. Nu sunt atat de ingrijorata pe cat am parut, dar recunosc ca am o unda de ingrijorare si imi revine mereu in gand treaba cu statul in fund de cate ori citesc ce mai fac papanasii si dulceticile pe aici. Pentru ca exact asa a descoperit una din prietenele mele problema puiului ei, sigur el era moale per total, nu era vorba numai de stat in fund, insa atunci au realizat ei ca este ceva in neregula. In fine, Andrei nu e deloc moale, dar in afara de incercarile de mers de-a busilea (mai noi merge un fel de 3 labe si un genunchi indoit) su rasuciri, nu mai doreste nimic altceva. Andrei pica in lateral asa cum zice Luy, in fata nu, stie sa se sprijine. Este exact contemplativ, Tomasa ai ales termenul bun. Nici nu se compara cu atomica. La varsta lui ea statea bine in picioare, mergea de-a busilea cu viteza luminii si statea lejer in fundulet.

Ma bucur ca ati petrecut bine azi, a fost o zi super. Nici nu mai stiu cum sa imbrac baiatul. Azi l-am scos in bluza din bumbacel subtire si cu un body cu maneca scurta pe dedesubt. Problema e si cu scufia, la noi este mereu vant si curent, uneori il mai scot si il dau in balansoar si e si mai vant. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa ii mai pun scufie - evident super subtirica - sau nu.

Nici o idee de cadouri?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!!!

La multi ani tuturor mamicilor cu nume de flori!!!
La multi ani Erik-Andreas!
La multi ani Gheo!!!

L-am vazut pe dragalasul Darius intre papadii. E tare dulce!!!

Astazi l-am sarbatorit si noi pe verisorul Matei. Il cheama si George si s-a nascut pe 23 aprilie.
Ca multi dintre bebelusi am fost si noi la tara. Daria a dormit la aer si a fost destul de vesela.
De doua zile o dor tare rau gingiile. Ieri nu a mincat 300ml din portia zilnica de lapte. Astazi a refuzat pina si babana si o cantitate mai mica de lapte decit ieri.

Emma, imi pare rau sa aud ca e bolnavior Andrei. Cind a fost Daria racita am evitat sa o scot in primele trei zile dar dupa aceea am iesit chiar daca lua antibiotic. Cred ca e bine sa iei in considerare dispozitia lui Andrei si sa iti urmezi instinctul.
Pupici sa se faca bine repede si sa ne intilim in parc.

Nici eu nu am cumparat cadouri de Paste.
Sunt nehotarita ce sa ii iau si sotului. Pe 26 implineste 35 de ani.

O ideee originala are cineva?

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am facut baita si cum Cris nu voia decat brate(nu a adormit a tatzi) l-a luat tati sa-l adoarma(sper).

Noi am avut o zi superba, mai intai au venit nasii la pranz, deh sunt si eu o floricica, apoi am iesit la plimbare in parc, baiatul super cuminte, a dormit....a mai si marait ca vrea in brate( avea cine sa-lm care....tati, nasu.....), il deranja soarele(am dat o tura de IOR si apoi am stat pe bancuta sa ne odihnim cat doarme baiatul).

Luy nu vreau ceva super sofisticat, o felicitare simpla de paste( iepuras, oua rosii) cu poza lui Cristi si mesajul traditional ......poti sa ma ajuti????

Gata a adormit tati baiatul........intre ei baietii.

Roxana, nu cred ca trebuie sa te ingrijoreze ca Andrei nu sta in fund sau in picioare...Cristi nu s-a rostogolit decat din gresala si nici nu cred ca v-a merge de-a busilea, spun asta pt ca atunci cand cade pe burta( spun cade pt ca nu vrea pe burta, nu plange ...urla cand il pun) incearca sa se ridice de fund dar cu picioarele drepte, s-a ridicat in genunchi si apoi incearca sa intinda picioarele, e tare haios, mainile nu stie sa le foloseasaca, in momentul cand le v-a folosi se ridica sigur in picioare.........imi zicea mama ca eu nu am mers de-a busilea, eram tare lenesa din fund m-am ridicat in picioare si am mers, nu topa topa cu face Cristi.

Fetele care veniti acasa drum bun

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Iaca am si eu putin timp liber, abia astept sa ii culc pe copii sa citesc si eu ceva pentru examenul de maine.

Emma, multa sanatate puiului, sa nu fie nimic grav.

Luy si Tomasa, multumim frumos. Nu sunt atat de ingrijorata pe cat am parut, dar recunosc ca am o unda de ingrijorare si imi revine mereu in gand treaba cu statul in fund de cate ori citesc ce mai fac papanasii si dulceticile pe aici. Pentru ca exact asa a descoperit una din prietenele mele problema puiului ei, sigur el era moale per total, nu era vorba numai de stat in fund, insa atunci au realizat ei ca este ceva in neregula. In fine, Andrei nu e deloc moale, dar in afara de incercarile de mers de-a busilea (mai noi merge un fel de 3 labe si un genunchi indoit) su rasuciri, nu mai doreste nimic altceva. Andrei pica in lateral asa cum zice Luy, in fata nu, stie sa se sprijine. Este exact contemplativ, Tomasa ai ales termenul bun. Nici nu se compara cu atomica. La varsta lui ea statea bine in picioare, mergea de-a busilea cu viteza luminii si statea lejer in fundulet.

Ma bucur ca ati petrecut bine azi, a fost o zi super. Nici nu mai stiu cum sa imbrac baiatul. Azi l-am scos in bluza din bumbacel subtire si cu un body cu maneca scurta pe dedesubt. Problema e si cu scufia, la noi este mereu vant si curent, uneori il mai scot si il dau in balansoar si e si mai vant. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa ii mai pun scufie - evident super subtirica - sau nu.

Nici o idee de cadouri?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Roxana draga, nepotelul meu are acum 7 ani.
El nu a stat in fundulet decat de la 8 luni si jumatate.
Nu era curios.La fel ca si Andrei ce era mai usor de realizat, aia facea.
Nu depunea efort deloc.Daca era ajutat ok daca nu, nu.
Eu zic sa nu-ti faci ganduri si nu are rost sa-l compari cu Alex.
Fiecare copil are ritmul lui.
Ai vazut ca daca a fost curios de trenulet s-a pus pe mers.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Nici eu nu am facut cumparaturi de Paste.... si nici nu stiu cand ajung.....

Erina La multi ani! sotului,iti spun acum ca sa nu uit,iar sambata nu voi fi acasa, asa ca nu o sa am net....plecam la parintii sotului de Paste.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

O iau din urma si ajung la zi – guraliva, de sa ma tzinetzi minte pana reintru…! (probabil pe miercuri, asa, de control)

La Multi Ani Sarbatoritilor cu nume de floare!
La multzi ani Dariei de Erina!!!! Cu intarziere, dar cu la fel de mult drag! Si e atat de dulce si surazatoare… dulce-dulce!
Erik-Andreas, bine ai venit cu mami! Si LA MULTZI ANI!!! Ai venit la timp langa noi!
La multzi ani fericitzi celui mai dulce morosan!!! Darius, fanii tai te pupa si-tzi doresc tot ce e mai bun! Suntem topitzi dupa tine – esti tare dulce si expresiv! Rodica, tzi-ai gresit cariera! Pe bune! Pai cu asa tort, eu mergeam si cu Soiuzu’ sa-l duc mamei! Ce fain doarme ajutorul de cofetar!

Carpatina, multzumim. Da, acasa e clar aici! Si, da, am surprezat cu success! (pove mai la vale)
Melania, Morcoveatza itzi multzumeste – si mami lui la fel!
Papanash, pe noi pe-aici asa ne invatza medicii si moasele, sa spalam copii la 2-3 zile, ca sa nu le chinuim pielea delicata (nici adultzilor nu li se recoamnda baie zilnic, tot pe motiv de uscare exagerata si agasare a pielii cu chimicale). Asa ca poate tocmai de aia Ghighi nu are nici o problema. Bravo lui! Iar tu, tzine-o pe aripa poetica – te prinde!
Ce frumos si activ e fluturashul Nanei!! fluturasul vorbaretz!

Mandarinutza, ce dulce e Antonia! Si noi asa ne balacim, da’ nu stam asa frumos! Tare frumosi suntetzi!!! (merci de pontul cu cartea – o caut in tzara)
Ramonaiani, la explicatzia asta cu actul de nastere & calatori nu m-am gandit!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Sabina, La multzi ani micului sfrintzisor Gheo! Mi-e dor de el – ceva poze noi…?
Apropos ca ursuletzul arata helvet: pai oficial are o tzara de sange helvet (strabunica lui – pe care o vizitam de Paste in… Ro! Noi aici si Oma acolo ); asa-i cum zice sotzul tau: voiam sa participam la concurs de foto aici la un targ pt BB (ce, numai voi!?) si cam totzi sunt blonzi si cu ochii albastri – ne perdem in multzime!
Noi casnicia o serbam pe 4th of July (Intependence Day)! Pana acolo ne-a fost cu independentza (acu’ 10 ani). Si voua multzi ani fericitzi impreuna pe 26 (sper sa nu uit, dar la cat de cauca sunt in ultima vreme…!) Stam in Ro 9 zile, ca pe 2 mai suntem nasi de cununie aici…

Betty, ce vesti bune! Bravo, voinicul Mario! Vezi ce cadou tzi-a facut de ziua ta? Tzie LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi cu multa sanatate tuturor.
Sim, esti target penru Vadim, sa te readuca pe fagasul patriotic! Si ce tare e Stefan...!
Roxana, stiu si esti o dulce! As fi vrut eu sa am ce reduce – si la noi eczema pe fatza aparuse muuult inaite de „the big D“. Hmmm… ce sa mai facem? Iar tu nu-tzi fa griji pentru frumosul Banderas – o sa te surpinda cand te asteptzi mai putzin – that’s the beauty! Ar fi prea banal sa fie dupa calendar! Si sa stapanitzi sanatosi masina!
Cecilia, dau vot la motanasul tau frumos, cu laptic pe botic!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine ma intreba pe unde ma plimb prin parc IOR, parca Andreea11 si Bee, eu merg in parc numai daca am cu cine( ma mai vedeam uneori cu Sim sau Tomasa uneori),mai rar singura, mi-e urat sa ma plimb singura, asa ca daca sunt amatoare de intalnire in Parc si ne potrivim la program vin cu mare placere...nu conteaza in ce zona a parcului( mai aproape pe la sere)pe jos sau cu masina la pod....se rezolva, eu ies afara pe la 11 sau 12 in functie de cum doarme Cris, pana pe la max 14(atunci e ora de masa).

poze

Mergi la inceput

Urmy, la multzi ani lui Tudor! Sa creasca mare si voinic – ca frumos stim ca este! Ce zbenguit si povestitor e – fff haios; iar cu casti si ochelari…! Si e bine s-o lase mai domol cu cresterea-n greutate: nu e sanatos sa creasca asa, ca pentru gadinitza, din primul an de viatza.
Multzumim de complimente – esti tare dulce! Eczema aia nu se stie de la ce o face: ar putea fi alergic (dar la ce anume?), ar putea fi de la dintzi… ar putea fi si viral sau ca o „neglijare a pielii“ de catre sistemul imunitar: de ex se lupta pe alte planuri (dintzi) si scade „echilibrul“ pielii si apoi se ajunge la o supra-reactzie/eczema… astea-s ultimele versiuni de la medic.

Daca Tudor are iritatzie la fuduletz dupa caca, e cel mai probabil o reactzie la ph-l diferit (poate acid/cu dentitzia se intampla asta) si bine ca ii trece – eczema nu ar trece chia asa usor. Eu nu cred ca e alergie la alimente (ar fi: diaree sau constipatzie, eczema (si pe alte partzi ale corpului), varsaturi. Nu e cazul lui.)
Pe mine ma cheama Alina Silvia – le folosesc ambele alternativ (mereu musai sa ma gandec care-cum ma stie ). Acuma ce o sa ghicesti din nume? Vezi ca in India cu asta a inceput sesiunea de ghicit in palma (si zau mi-a ghicit niste chestii…!!)

Mergi la inceput

Piciulika calatotie placuta.
Cristiiti multumeste pt vot.

poze

Mergi la inceput