Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 13
Andries spune:
La Multi Ani!! Sanatate, fericire si mult, mult noroc tuturor sarbatoritilor cu nume de floare!!
afibebe sa ai parte numai de momente de acest gen!!
La noi... ca la nebuni, alergam, muncim de ne sar capacele, nici sa ridicam ochii la cer nu mai putem!!
Noutati despre Mirciu: baleste la greu, dintii de sus stau sa iasa, dar dor rau de tot, papa bine, se joaca cu frat-su, e o poezie!! Papa supa cu mare placere, la fructe se mai stramba...nu-i plac. Nu sta bine in fund, mereu cade intr-o parte sau in fata, dar se chinuie, are ambitie!! Si vorbeste...vorbeste frate...cand va vorbi si el "de-adevaratelea", probabil ca eu si cu sotul nu vom mai avea loc in casa de gura lor (a celor doi frati). Cred ca i-am facut vorbind!
Andries
afibebe spune:
quote:
Originally posted by Andries
La Multi Ani!! Sanatate, fericire si mult, mult noroc tuturor sarbatoritilor cu nume de floare!!
afibebe sa ai parte numai de momente de acest gen!!
La noi... ca la nebuni, alergam, muncim de ne sar capacele, nici sa ridicam ochii la cer nu mai putem!!
Noutati despre Mirciu: baleste la greu, dintii de sus stau sa iasa, dar dor rau de tot, papa bine, se joaca cu frat-su, e o poezie!! Papa supa cu mare placere, la fructe se mai stramba...nu-i plac. Nu sta bine in fund, mereu cade intr-o parte sau in fata, dar se chinuie, are ambitie!! Si vorbeste...vorbeste frate...cand va vorbi si el "de-adevaratelea", probabil ca eu si cu sotul nu vom mai avea loc in casa de gura lor (a celor doi frati). Cred ca i-am facut vorbind!
Andries
iti multumesc frumos.
si pe Cristi l-au chinuit mai mult dintisorii de sus.
bine ca au iesit.
dragul de el, acum ii iese altul.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
danielle02 spune:
LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor cu nume de floare!!!
la cat mai multe lunite si anisori sarbatoritilor de astazi!!!
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
danielle02 spune:
`neatza fetele,eu va pregatesc si va astept la o mica barfa
la noi e inca liniste chiar daca trebuie sa ne pregatim de decolare,tati doarme,Ebonee nu il lasa are o trompetica off off
casa e vraiste :(((
va si va doresc o duminica superba!
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Sabina spune:
La multi ani mami Flori de vmkrisss si tutoro celor care poarta nume de floare!
Azi se sarbatoreste si sf Gheorghe, pt ca ar pica in Miercurea mare.
deci La multi ani turor celor care poarta numele sfantului.
:)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
afibebe spune:
quote:
Originally posted by danielle02
`neatza fetele,eu va pregatesc si va astept la o mica barfa
la noi e inca liniste chiar daca trebuie sa ne pregatim de decolare,tati doarme,Ebonee nu il lasa are o trompetica off off
casa e vraiste :(((
va si va doresc o duminica superba!
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Dani,drum bun.
cristi
sunt mare
afibebe spune:
quote:
Originally posted by Sabina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina micutului Gheo.
sa fie sanatos si fericit.
cristi
sunt mare
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Multumim!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
La multi ani! bb Gheo.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Cine ma ajuta sa fac si eu o felicitare de Paste cu poza lui Cristi???????? am incercat sa descarc programelele puse de Luy dar nu potttttttttt.....
poze
afibebe spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Cine ma ajuta sa fac si eu o felicitare de Paste cu poza lui Cristi???????? am incercat sa descarc programelele puse de Luy dar nu potttttttttt.....
poze
Imi spui si mie te rog unde sunt programele date de Luy.
cristi
sunt mare