Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 7
addiana spune:
intru pe fuga rupta de oboseala...pe scurt: trebuie sa ne mutam imediat dupa Paste!
raisa va trebui sa poarte orteze la picioruse timp de 6 luni
...
am citit putin, dar promit sa-mi fac timp sa citesc tot!
denisa nastere usoara si fara complicati!
lulu cu intarziere la multi ani fericiti!
kati, mikycris, gina, adriana m, adriana multumesc pentru urari!
fix de ziua mea am primit vestea ca trebuie sa ne mutam!
eu o sa fac sambata pasca, maine sper sa reusesc sa fac ouale...curatenia a ramas pt cand ne mutam... si cam atat!
va
pe toate! si sa nu ma puneti absenta, promit ca dupa ce terminam cu mutatul o sa trec mai des pe-aici! 
ramyteo spune:
Buna dimineata fetelor, trezitiva luativa
si hai la treaba cu voi![]()
Eu am intrat sa va salut si apoi am sa plec , va
pe toate fara exceptie
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
katiapam spune:
si de la noi spor la treburi
de aceea e asa pace pe aici ca sinteti toate cu pregatirile de sarbatori ![]()
siiiiiiiiiiiiiiiii
s-a nascut azi printesa Diana a lui Kitzy cu cezariana
3,500 kg si 55 cm apgar 9
BINE AI VENIT PE LUME DIANA SI KITZY REFACERE RAPIDA
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
adriana_m spune:
Salutare
Felicitari Kitzy si refacere cat mai rapida si sa-ti traiasca printesa sa se faca mare si cuminte.
Azi m-a apuc de cozonaci dar cu inima cam stransa ca nu stiu ce o sa iasa. Mi se pare ceva asa de complicat si de delicat de facut (sa pui laptele caldut dar nu fierbinte sau rece, ouale sa fie la tem camerei...) Complicat rau si cum nici nu am facut niciodata nu se stie ce o sa iasa. Dar poate am norocul incepatorului. Si vopsim si ouale azi. Astept sa vina copilul de la gradi si ne apucam de treaba ca am luat ceva de vopsit si pt copii asa ca il pun la treaba si pe el cu riscul de a-mi sparge ceva oua
.
Pupici la toata lumea si spor la treburi. Mai dau o cafea tare pt cine mai are nevoie.
ramyteo spune:
Kitzy sanatate multa la amandoua si trimitem multi 
Fetelor, asa... asa pregatitiva ca vin la voi![]()
gina saraca nu a reusit sa mai intre a fost plecata in oras, asa scria acolo la mess
cand am scris sa vada toata lumea am scris asa "am pierduto pe Gina" si dupa un timp apare si imi zice ca nu mi-am pierdut una bucata prietena
si apoi eu am scris sa vada toata lumea "nu mai anuntati politia ca am gasito"
si unul dintre frati incepe in disperare buzzuri dupa buzzuri si intreaba "doar nu ai pierdut fata"
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by adriana_m
Ancadragoman am incercat sa votez si imi zice ca perioada de votare s-a incheiat.
katiapam asa e si aici de nu se simte nimic. Pastile lor au fost luna trecuta dar oricum nu am simtit nimic deosebit pt pastile lor. Doar ca am luat iepurasii de ciocolata si vopseaua de oua la reducere. Nici noi nu simtit sarbatorile ca si acasa. Eu sunt cam cu doua sapt inainte de pasti si o sapt dupa pasti suparata si amarata. Ca sunt aici si nu acasa si ca nu simt nimic. Asa sunt si de craciun. Dar ce sa facem, nu putem sa le avem pe toate. Si noi o sa mergem pastile astea cred la o intalnire cu romanii de aici. Au inchiriat o casa si mergem acolo cu mancarea gata gatita de acasa fiecare cu cate ceva. sa vedem cum o fi. Eu nu as prea vrea sa merg dar decat sa stam singuri acasa mai bine mergem acolo ca poate o sa fie bine pana la urma. Spor la treburi la toata lumea si mai dati si pe aici un semn de viata.
daaaaaaa??????
Nu stiam dar multumesc ptr intentie

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani