Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 6
ramyteo spune:
Buna dimineata fetelor .Dau cate o
la fiecare.
PS: poate mi se mai sterge din absente
La noi iar e inorat afara cu toate astea tot trebuie sa plec dar ma mai gandesc
Pe la 10 o astept pe Lena la o
asa a zis sa vad ce face, daca vine o sa va salute si ea asa din mers![]()
Katia ce zici azi am fost prima
nu imi dai si mie putin catalogul acela?
nu de alta da i-am cumparat Teodorei radiera
si sa o folosesc si eu putintel, hi hi hi 

galustei
Denisa, Doamne ajuta sa fie bine!!!!!!!!!!!!!
Eu cand am nascuto pe Teo tot asa era nu avea bataile regulate dar macar eu stiu de ce , la voi sper sa fie bine . Va
si sanatate multa tie si bebelului, nastere usoara si refacere grabdnica.
Anca
printesa sa sti ca am vazut cum se chinuia sa prinda ce nu e pe langa ea, dar e cuminte mei, Teo nu statea culcata pentru nimic in lume, aio, ficamea la 5 luni nu am mai putut sa o tin am puso in rotobli si facea ravagii prin casa, prima data a mers cu spatele apoi cand a vazut ca merge cu fata tot tragea, fete de mese , tot ce putea ea sa prinda, trebuia sa fiu tot cu ochii dupa ea si daca vedea ca nu mai are de "lucru" incepea scartzaitu, incepea sa urle vaio si trebuia sa o iau din rotobil , asistenta noastra ne-a zis "are fata personalitate" vaiiiii ca simteam ca nu mai pot. Apai printesa ta daca e asa cuminte esti o fericita

multi galustei
Gina , Nastasie eu va iert ca lipsiti nu de alta da....si eu am lipsit![]()

flacaiasilor
Dodo hai iubito reparati calc. 

lui Bogdan
Restul fetelor va 

Gravidelo sanatate multa si multi 

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
gbutucica spune:
La multi ani pt cei cu numele care se serbeaza azi si anume gheorghe, si derivati!!!
,
noi ne frichinim in continuare cu colici, in rest suntem cuminti
va pup si mai vb
Am pus poze noi la semnatura
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
MIKYCRIS spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME!

30+
Dilara Maria
MIKYCRIS
MIKYCRIS spune:
Denisa73 iti doresc sa ai parte de o nastere usoara si sa va refaceti rapid atat tu cat si bb!
30+
Dilara Maria
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu, in sfarsit, ca si de ziua mea muncesc cu drag si spor! 

La multi ani cu sanatate! tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua de Sf. Gheorghe. 

Fetelor, va pup pe toate, fara exceptie si pe piticii vostri! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
adriana_m spune:
La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua de nume!!!
Am venit si eu la o cafea.
Denisa 73 multa sanatate si sa ai parte de nastere cat mai usoara si fara complicatii. Lasa ca pana la urma o sa fie totul bine.
Pupici la toata lumea.
denisa73 spune:
Dragele mele,nu pot sa cred ca sunt acasa,dupa ce am semnat ca sunt de acord sa-mi faca azi de urgenta cezariana.Pe scrurt toate au iesit bine,lichidul amniotic a iesit in limite normale,dar la limita de jos si a zis ca a gresit aia acum 2 sapt. masuratoarea.Asa ca luni sunt programata la cezariana,dar ma duc zilnic la control.Va pupic dulce!
37+
GABRIEL si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
katiapam spune:
Denisa-stai linistita ca va fi totul bine
refacere rapida si astepatm sa-ti cunoastem comoara
numai bine
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai