Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
mie imi face mama cozonaci ptr ca sunt antitalent![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
adriana_m spune:
Asa e Katiapam cu superstitiile astea. dar e prima data cand vreau sa fac si eu cozonac ca nu mai are cine sa-mi faca. In tara si mie mi facea mama dar aici...
Si am zis sa incerc sa fac si eu doi cozonaci sa vedem daca iese ceva. Atunci cred ca ii fac joi si gata. Ca tot joi o sa fac si ouale. Aici e asa o vopsea de proasta de oua de numa numa. Anul trecut a facut o cunostinta de aici oua si toate i s-au spart cu vopseaua asta. cand le-a pus in paharul cu vopsea au crapat. A ramas saraca numai cu vreo 3 oua intregi. Eu am avut noroc anul trecut si nu mi s-au spart. sa vedem si anul asta. Mie imi placeau tare mult in tara cum ieseau ouale vopsite cu vopsea de tipografie. Numai ca erau tare toxice.
Voi faceti pasca? Eu anul asta am aflat ca de pasti se face pasca. Nici nu stiam ce e aia. Asa ca anul asta o incerc si pe aia sper.La noi in zona in tara nu se facea asa ceva.
ancadragoman spune:
Adriana spor la treaba si sunt sigura ca ies bine.
Avem poze noi la semnatura![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
katiapam spune:
Adriana-m-aici au fost pastele luna trecuta
nu se prea simte deloc si sint doar oua de ciocolata si dulciuri specifice de pasti nu se fac in casa
de pastele noastre ne adunam prieteni organizam intr-un loc o zi cu gratare si oua rosii si mai vedem noi ce facem
sintem un grup de romani adica unde locuiesc eu un prieten a facut o asociatie cu romanii din caertierul unde stam si din cind in cind ne adunam sa combatem sa mai povestim si acum de pasti se organizeaza gratarul inca nu stiu citi sintem,asociatia ne da spatiu si asa nu face nimeni dezordine acasa ![]()
si eu de multe ori fac cite ceva nou si citeodata iasa super citeodata mai putin si de nu-ti iasa cozonacii exact cum vrei nu da vina pe zile sau superstitii depinde cind cum
bafta si spor la pregateli ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
katiapam spune:
Anca -ce mare e micuta ta! a crescut mult 
ce bine ii sta in treningul roz-super 
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Anca -ce mare e micuta ta! a crescut mult
ce bine ii sta in treningul roz-super
ticker
mamicąde
GIULIA
mai dire mai
multumim

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
ramyteo spune:
Fetelor imi pare rau ca nu mai am vreme sa intru pe dc. ieri am fost toata ziua plecata cu ficamea pe afara, cine a mai putut sa o bage in casa? ![]()
Am vazut bebeii si sunt frumosi
la toti
Va ofer cate o 
[cafe] si cate o 

si cate o 

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
katiapam spune:
Ramy-esti de mult pusa absenta
crezi ca treci cu o cafą si o floare?
erai cu prezenta acum abia mai apari,se vede ca a venit primavara ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
adriana_m spune:
Ancadragoman am incercat sa votez si imi zice ca perioada de votare s-a incheiat.
katiapam asa e si aici de nu se simte nimic. Pastile lor au fost luna trecuta dar oricum nu am simtit nimic deosebit pt pastile lor. Doar ca am luat iepurasii de ciocolata si vopseaua de oua la reducere. Nici noi nu simtit sarbatorile ca si acasa. Eu sunt cam cu doua sapt inainte de pasti si o sapt dupa pasti suparata si amarata. Ca sunt aici si nu acasa si ca nu simt nimic. Asa sunt si de craciun. Dar ce sa facem, nu putem sa le avem pe toate. Si noi o sa mergem pastile astea cred la o intalnire cu romanii de aici. Au inchiriat o casa si mergem acolo cu mancarea gata gatita de acasa fiecare cu cate ceva. sa vedem cum o fi. Eu nu as prea vrea sa merg dar decat sa stam singuri acasa mai bine mergem acolo ca poate o sa fie bine pana la urma. Spor la treburi la toata lumea si mai dati si pe aici un semn de viata.
denisa73 spune:
am fost la dr si a iesit masuratoarea contractiilor si a batailor inimii copilului prost,copilul are intreruperi de batai.Mi-a dat recomandare de cezariana si mi-a zis ca maine s-au cel tarziu poimaine sa ma internez.Sper sa iasa bine pana la capat.Va pupic dulce!
37+
GABRIEL si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"