Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 4
MIKYCRIS spune:
fetelor voi scrieti si nu vad eu mesajele?
inainte se umpleau cateva pagini zilnic dar acum nik!
MIKYCRIS
nastasie spune:
incep prin a-mi cere scuze ca nu am urat la multi ani fetelor:lulu si addiana.va doresc multa sanatate, fericire si multea realizari.
eu tot cu treaba.azi am zis ca ma impusc de nervi.a sunat telefonul ca la nebuni.imi venea sa-l arunc.maine sunt in curatenie generala ca dupa aia eu nu mai reusesc sa fac prea multe cu razvan cat e sotul la curs, decat asa o curatenie de suprafata.
in rest suntem bine, la cta e frumos si profitam din plin de asta.ne pregatim de paste dar nu cine stie ce ca noi nu mancam miel dar fac si eu ceva acolo si vopsesc oua ca altfel nu simt ca vine pastele.
va pup pe toate.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
daraban spune:
MIKYCRIS acum nu mai am probleme cu link-urile acelea pt ca m-am intors in italia.
Eram in Ro cand era problema cu link-urile.
Sper sa ne nimerim la vorba ,pt ca umblu mult dupa Delia prin casa,de cand merge singura.
dana si
delia (11.03.2007)
katiapam spune:
fetelor neata'
unde umblati?
ne moare subiectul in ritmul asta
bine zici Miky inainte zburau paginile acum nu mai scriu gagicile
o zi buna 
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by gbutucica
neatza, breIn primul rind la multi ani pt florile din viata voastra( pt ieri)
in al doilea rind scuze pt lipsa indelungata,
si acu multumesc de cafea, as bea una si cu ochii, desi mai fur asa cite o gura din ceasca sotzului, dar.......
raportez baiatul meu de 2 luni , are 5,250 kile, si 58 cm, vaccinat la zi, botezat si cu foarte multi colici
va atasez la sf mesajului si poze asta ca sa ma iertati
in rest suntem bine, ne pregatim sa mergem in strainatat3e , la Vaslui, de Sfintele sarbatori, sa shadem la aer curat de padure moldoveneasca.
Va pupacesc , babele mele si va doresc saptamina usoara .
poze:
http://community.webshots.com/album/563107702rWFLsK?vhost=community
Giani ..Mamica de ANDREI
,....
bine ati revenit cu tot cu colici...Andrei este frumos foc,sa va traiasca si sa va bucurati de el.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
Neata puturoaselor
Kati dai o cafea?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
daraban spune:
ciao fetelor
Eu am fost azi la scoala,dupa pauza de cateva saptamani,cat am fost in Ro.
S-au bucurat colegele si profa ca ma vad,dar si eu m-am bucurat de ele.![]()
Pe Delia am lasat-o acasa cu o prietena care a venit la noi ieri.
S-au descurcate de minune.
Va pupam 
dana si
delia (11.03.2007)
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu o fuga sa va salut, ca tot cu treaba sunt, dar macar acum la sfarsitul programului sa mai dau si eu un semn, nu?
Va dau cate o
buna la toate!
Si fug iar, ca mai am 10 min. si zbor sa-mi iau piticul de la cresa.
Pupici multi la toata lumea. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
adriana_m spune:
Salutare
Am venit si eu la o cafea si daca nu mai e mai fac eu una poate asa mai vin fetele pe aici sa mai bea macar o cafea.
Eu cred ca toata lumea e ori pe afara cu bebeii ori in focurile pregatirilor de Pasti. Voi cand faceti cozonacii? Ca eu nu stiu cand sa-i fac: maine e sarbatoare, joi se fac numai oua am inteles, vineri parca nu e bine sa coci nimic ca nu-ti iese si imi ramane numai sambata ceea ce nu-mi convine ca sunt prea multe apoi sambata de facut. Asa ca nu stiu cand o sa incerc sa fac si eu doi cozonaci. Voi cand va apucati de copt ceva?
katiapam spune:
Adriana-m-sfatul meu e sa faci cind ai timp si ce vrei si ce poti
eu cum nu sint superstioasa deloc fac treaba cind am timp fara exceptii ![]()
te poti apuca de treaba si ai sa vezi ca iti ies cozonacii,daca gindesti pozitiv si nu te iei dupa povesti toate ies ![]()
acum fiecare cum vrea bineinteles
Asa Gina macar vi la salut
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai

,