Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 3
kitzy spune:
Eu sunt la promotie inca. Nici o noutate pana acum...
39+ cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
katiapam spune:
Gbutucica-bine ai revenit
ce baiat mare si scump ai 
Kitzy-tu cum te simti?
vad ca inca nici un semn
Miky-bine ai venit la cafea
eu am apelat gagicile dar nu prea vin...
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
kitzy spune:
Kati ma simt bine deocamdata, dar sincer, abia astept sa scap mai ales cand stiu ca se poate declansa oricand si nici nu ma pot indeparta prea tare de casa din cauza asta. Sper numa sa se intample odata!
39+ cu
Diana
AMR max 1 saptamana !!!
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu o fuga, ca iar e nebunie la noi, suntem inainte de vacanta de Pasti si trebuie sa terminam salariile, plus ca ne mai vine si un control pe urma... 

Lulu si Diana, va urez "La multi ani!" cu intarziere. Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi si piticii sa va aduca numai bucurii! 

Fetelor, imi pare rau, dar eu in week-end nu prea apuc sa intru, fie ca iesim pe-afara cand e frumos, fie nu am loc de al meu sot la calculator. In week-endul asta ne-am facut de cap. Sambata am plecat de dimineata cu totii la ai mei si am iesit in parc, l-am dat pe piticu' in masinute, nu mai vroia sa plece de acolo, ce-am patit cu el, nu va pot povesti. O sa pun si niste poze, dar sa ma mai eliberez si eu de nebunie. Iar ieri am fost la padure cu ai mei, cu fratele si sora mea si cu piticii nostri si am facut gratar, a fost super! Deci am cam umblat si cam asa o sa facem de cate ori e vremea buna, ca noua nu prea ne place sa stam prin casa. Abia asteptam sa vina caldura, sa iesim cat mai mult la aer.
Hai ca deja m-am lungit, dar promit ca dupa ce ma mai eliberez de nebunie citesc si ce-ati mai scris si voi si va raspund.
Va pup pe toate si pe piticii vostri. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
daraban spune:
ciao fetelor
La noi ploua si e frig
si tare ne-am mai duce pe-afara la plimbare,ca in casa ne stresam reciproc (eu si Delia)
MIKYCRIS voi cum mai sunteti? Fetele tale? Cum v-ati mai revenit dupa pierderea suferita? Ceva noutati la nelamuririle tale in legatura ci Titi?
Delia ce mai zice,cum e cu scoala?
dana si
delia (11.03.2007)
adriana_m spune:
Lulu, Addiana
la multi ani si tot ce va doriti voi. Sa fiti sanatoase si iubite.
Iar nu am mai apucat sa intru pe weec ca am fost tot plecati. Sambata dimineata am fost la o zi onomastica iar dupamasa am plecat in alt oras la vreo 2 ore jumate de condus de aici la o biserica romaneasca si ne-am intors numai noaptea pe la 2. Iar duminica de dimineata am fost un pic la biserica si apoi am fost la cineva la masa de am papat peste. A fost si la noi mai cald un pic si am stat ieri pe afara.
Noi suntem binisor. Azi cand l-am dus pe Robert la gradi a inceput sa faca nazuri si sa planga ca el nu vrea sa stea la gradi. Am plecat ca au zis educatoarele ca o sa fie bine. Sper sa fie asa.
Pupici si mai dau si eu o cafea pt cine mai doreste.
katiapam spune:
Adriana-m-vreau eu o cafea buna
si la noi a fost tot frumos am iesit la plimbare la inghetata si Giuliei i-am dat toata frisca de pe ea inghetata nu am indraznit sa-i dau numai sa guste ca mai are tuse si mie frica sa nu o imbolnavesc
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
MIKYCRIS spune:
Daraban noi mergem cand in sus cand in jos.Delia a intrat deja in vacanta.in legatura cu cele legate de Titi prefer sa vorbim pe net dar fa si tu cava cu linkurile alea virusate ca primesc la greu!
30+
Dilara Maria
MIKYCRIS
VonHelen spune:
Bine v-am gasit si multumesc pentru urari!
Katiapamimi cer scuze ca am scris la celalalt capitol dar abia acum am vazut ca este altul mai recent!
multi pupici tuturor!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin