Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Buna dimineata fetelor .Dau cate ola fiecare.
PS: poate mi se mai sterge din absente
Ancaprintesa sa sti ca am vazut cum se chinuia sa prinda ce nu e pe langa ea, dar e cuminte mei, Teo nu statea culcata pentru nimic in lume, aio, ficamea la 5 luni nu am mai putut sa o tin am puso in rotobli si facea ravagii prin casa, prima data a mers cu spatele apoi cand a vazut ca merge cu fata tot tragea, fete de mese , tot ce putea ea sa prinda, trebuia sa fiu tot cu ochii dupa ea si daca vedea ca nu mai are de "lucru" incepea scartzaitu, incepea sa urle vaio si trebuia sa o iau din rotobil , asistenta noastra ne-a zis "are fata personalitate" vaiiiii ca simteam ca nu mai pot. Apai printesa ta daca e asa cuminte esti o fericita
![]()
multi galustei
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Vrem si noi cate un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=28" target="_blank">Mam facut mare...bandita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Cu batic
Maria este f cuminte inca ,nu face figuri asa mari si daca are cu ce sa se joace sta linistita si o jumatate de ora
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by katiapam
si de la noi spor la treburi
de aceea e asa pace pe aici ca sinteti toate cu pregatirile de sarbatori
siiiiiiiiiiiiiiiii
s-a nascut azi printesa Diana a lui Kitzy cu cezariana
3,500 kg si 55 cm apgar 9
BINE AI VENIT PE LUME DIANA SI KITZY REFACERE RAPIDA
ticker
mamicąde
GIULIA
mai dire mai
Bine ai venit pe lume Diana si sa fii cuminte si papacioasa

anca
de
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
Nu este nimeni?
Hai ca dau o cafea mareeee
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va urez "Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Fie ca sfintele sarbatori pascale sa va aduca lumina in suflet si multa sanatate!" 

kitzy, felicitari pentru bebelina scumpa! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! 

Am fost cu piticul la analize si iar a iesit o anemie usoara, dar o sa vedem dupa sarbatori ce ne mai zice si dr., deja nu ma mai impacientez inainte.
Eu nu promit ca mai reusesc sa intru pe forum pana pe 5 mai, pentru ca vom avea vacanta de Pasti si poate plecam pe undeva.
Va pup pe toate, fara exceptie si pe piticii vostri! 

Sa ne vedem cu bine dupa sarbatori! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
GAta am venit am luat cafeaua si am fugit , din nou![]()
Gina multumim la fel, multi 

Anca pai chiar ca ai o fetita cuminte, zau asa ficamea nu statea atata
o data cand deja mergea in picioare mire soramea ia pus muzica hip-hop la calculator si ia pus castile pe urechi si a stat si ficamea 5 minute linistita , a ascultat muzica
si atunci Mire a zis "asta e dovada clara ca a stat si teo 5 minute in loc"![]()
VA 

si ne mai auzim
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
adriana_m spune:
Am venit si eu la o cafea mare.
Ieri nu mi-au iesit cozonacii
dar macar mi-au iesit ouale si nu am spart decat 2.
Azi mai incerc sa mai fac odata cozonac si daca nici azi nu iese ma las pagubasa.
Spor la treburi la toata lumea.
pupici
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by adriana_m
Am venit si eu la o cafea mare.
Ieri nu mi-au iesit cozonaciidar macar mi-au iesit ouale si nu am spart decat 2.
Azi mai incerc sa mai fac odata cozonac si daca nici azi nu iese ma las pagubasa.
Spor la treburi la toata lumea.
pupici
lasa ca data viitoare ies bine sau cumperi
mie cozonacxii mi-au iesit super ,mama este priceputa rau
anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Ginuta sarbatori fericite si tie alaturi de cei dragi si te asteptam pe 5 ,at venim si noi ca plecam in Delta
Ramy lasa ma fata in pace ca daca e prea cuminte zici ca e bonlava![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
katiapam spune:
Fetelor Paste fericit
sa va distrati si sa va simtiti bine
si nu mincati mult ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
daraban spune:
Vreau sa va urez si eu tuturor un PASTE FERICIT ! alaturi de cei dragi.
La mine ouale au iesit super,rosii rosii cum ne plac noua,iar mancarea o fac maine.
pe toate
dana si
delia (11.03.2007)

la fiecare.