Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by nastasie

gata, gata.am venit.nu dati in mine.dar am tras cu razvan.raportam ca acum suntem bine insa prinsa cu treaba dupa sarbatori.si suntem si singuri.si m-am si certat cu sotul inainte de plecare.prima oara cand ne despartim suparati.avem cam o saptamana si mi-a picat tare naspa.
sunt super prinsa cu hartiile mele.bine ca macar e rezolvat cu burta.m-am cam speriat ca e prima oara cand am probleme cu el cu burta.ne bucuram ca vremea tine cu noi si nu stim cand trece timpul.ajungem pe la 7 acasa.cad seara lata.
va pup pe toate.maine promit sa intru.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Ma bucur ca sunteti bine cu burtica si cu tati lasa ca va impacati voi si stii ce dulce este impacarea dupa asa o cearta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daraban

ciao fetelor
Mikycris cum e bebelina,ce ti-a zis la medic?

daca doriti sa o vedeti,aici e ....

DELIA

dana si delia (11.03.2007)

Delia este mortala si poza asta este super http://good-times.webshots.com/photo/2046227650101953909mohRYa

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

anca, si la noi ta-su are tot vreo 1.80 si ceva.si eu bineinteles tot pana in 1.57.si eu sper sa semene razvan cu ta-su mai inalt si bine facut.
eee, cu impacarea stiu cum e, dar de obicei ne impacam pana la plecare dar de data asta m-am ambitionat pentru ca m-a enervat tare rau.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza,
Noi ne chinuim cu KKrea, si vai de burta lui Andrei!

aNCA , SARUMINA DE RASPUNS.

si restul de fete

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
nu prea am dat pe aici
Giani-daca nu functioneaza cu ceaiul de musetel incearca sģ cu para sau prune la borcanel
sa vezi ca face dar daca nu face pune-i un supozitor cu glicerina sau inainte stimuleaza-l cu termometrul
una din astea tot functioneaza,succes
Daraban-scumpa Deliuta
Miky-ce tii-a zis la eco?

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Anca-ce dulce e Maria in scaunel la masa ea doarme
cum ii faci spanacul?
la mine prima data la mincat tot a doua oara mai putin e drept ca l-am facut altfel,poate imi dai vreo reteta buna
Nastasie-impacati-va repede si prin telefon,nu stati suparati
motivele le stiti voi dar se vede ca iti pare rau
lasa ca e dulce impacarea

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buan fetelor, Nastasie suntem mali, mali, mali tetite macar copiii nostri de neor intrece baietii de regula sunt mai inlti da fetitele...nu stiu , eu sper
ACum iar fug da mai vorbim ori mai tarziu oari maine, la toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Daraban e scumpa foc Delia. Mai vad ca toata lumea are numai fetite frumoase pe aici. Poate imi da-ti si mie reteta de facut fetite frumoase poate, poate...
La noi azi e vreme urata cu ploaie. Eu cu copilul suntem raciti un pic. Bine ca nu cu febra deci el merge la gradi.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Kati eu fierb spanacul cu putin ulei si il amestec cu ou,branza sau legume

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

kati, acum vorbim prin telefon, dar stii cum...asa...fara alintari sau vorbe frumoase.imi pare rau ca il iubesc, dar m-a si suparat si a trebuit sa ma infoi un pic.

varsta lui razvan

Mergi la inceput