Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 18
kitzy spune:
Ramy ai fost tare cu pusca. Taica-so o sa stea de paza ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de
Diana ( 24.04.2008 )
adriana_m spune:
Salutare
Kitzy ai o fetita frumoasa foc. sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Nici nu am mai vazut copil asa mic si sa zambeasca asa frumos si mult.
Anca frumoasa si a ta grasunica si imi vine si mie sa o musc de falcute. Sunt dulci foc copilasii astia cu falcutelele lor.
Va pup pe toate fetele si vad ca a inceput sa se mai scrie si pe aici. Un semn bun.Dau si o cafea sau o apa cu lamaie ca m-am apucat de baut apa cu lamaie sa mai curatam toxinele de dupa pasti.
pupici
ramyteo spune:
Kitzy
api sa sti ca tacsu o sa stea de paza
ca asa zice si al meu ca isi ia una. Sti sa iti zic ceva, cand eram prieteni ziceam ca mergem la petreceri si dormeam la al meu
ca sa nu mai umblam noaptea pe strada
mei da a fost primul baiat la care am dormit, adica la sotul meu
si intr-o noapte i-am zis, daca o sa ajungem sa ne casatorim si facem o fetita si va face asa cum facem noi....
Mei inca nu stim daca va face sau nu da ne-am casatorit si fetita avem
Mikycris succes si asteptam vesti bune!!!!!!
Adriana , cam absenta doamna nu stiu ce e cu tine![]()
Restul fetelor
cam lipsitit
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
nastasie spune:
gata, gata.am venit.nu dati in mine.dar am tras cu razvan.raportam ca acum suntem bine insa prinsa cu treaba dupa sarbatori.si suntem si singuri.si m-am si certat cu sotul inainte de plecare
.prima oara cand ne despartim suparati
.avem cam o saptamana si mi-a picat tare naspa.
sunt super prinsa cu hartiile mele.bine ca macar e rezolvat cu burta.m-am cam speriat ca e prima oara cand am probleme cu el cu burta.ne bucuram ca vremea tine cu noi si nu stim cand trece timpul.ajungem pe la 7 acasa.cad seara lata.
va pup pe toate.maine promit sa intru.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
ramyteo spune:
Nastasie
lui Razvanel, ma bucur ca e bine
. Cu sotul lasa ca vine el acasa si va impacati
. VA pupam
la toate fetele si noapte buna!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
daraban spune:
ciao fetelor
Mikycris cum e bebelina,ce ti-a zis la medic?
daca doriti sa o vedeti,aici e ....
DELIA
dana si
delia (11.03.2007)
ramyteo spune:
Daraban, deci...ai o minune mica

multi de la noi ca e tare dulcica.
VA
si trezirea ca e dimineata si dau cate o 
Mai da Katia cred ca asa cum e ea "patroana clubului"
ii preagatesc acum 
Teo
Perlute
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Anca stai linistita ca si eu sunt mai mica ca tine1,57
no...ase ca...al meu are 1,72 si soacramea la fel
da poate seamana pe ea
si o fi si ea mai inalta
Teo
Perlute
hai ca ne-am gasit inalte rau
la noi tati are 1,84 si ma gandeam si eu ca o sa semene cu el

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
Fetelor am venit si eu la o.
Gina bine ai revenit!
fetelor eu azi merg la dr. ginecolog sa vad ce mai face bebelina mea si exact cate sapt. de sarcina am.
am sa aduc vorba si de cezariana sa vedem ce spune doctorita.
mai vorbim.pe toate fara exceptie.
32+
MIKYCRIS
Asteptam vesti
Dar de ce vrei cezariana?
anca
de
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by adriana_m
Salutare
Kitzy ai o fetita frumoasa foc. sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Nici nu am mai vazut copil asa mic si sa zambeasca asa frumos si mult.
Anca frumoasa si a ta grasunica si imi vine si mie sa o musc de falcute. Sunt dulci foc copilasii astia cu falcutelele lor.
Va pup pe toate fetele si vad ca a inceput sa se mai scrie si pe aici. Un semn bun.Dau si o cafea sau o apa cu lamaie ca m-am apucat de baut apa cu lamaie sa mai curatam toxinele de dupa pasti.
pupici
multumim ptr muscaturi
anca
de
povestea nasterii

32+