Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ramy ai fost tare cu pusca. Taica-so o sa stea de paza

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare
Kitzy ai o fetita frumoasa foc. sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Nici nu am mai vazut copil asa mic si sa zambeasca asa frumos si mult.
Anca frumoasa si a ta grasunica si imi vine si mie sa o musc de falcute. Sunt dulci foc copilasii astia cu falcutelele lor.
Va pup pe toate fetele si vad ca a inceput sa se mai scrie si pe aici. Un semn bun.Dau si o cafea sau o apa cu lamaie ca m-am apucat de baut apa cu lamaie sa mai curatam toxinele de dupa pasti.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Kitzy api sa sti ca tacsu o sa stea de paza ca asa zice si al meu ca isi ia una. Sti sa iti zic ceva, cand eram prieteni ziceam ca mergem la petreceri si dormeam la al meu ca sa nu mai umblam noaptea pe strada mei da a fost primul baiat la care am dormit, adica la sotul meu si intr-o noapte i-am zis, daca o sa ajungem sa ne casatorim si facem o fetita si va face asa cum facem noi....
Mei inca nu stim daca va face sau nu da ne-am casatorit si fetita avem
Mikycris succes si asteptam vesti bune!!!!!!
Adriana , cam absenta doamna nu stiu ce e cu tine
Restul fetelor cam lipsitit

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gata, gata.am venit.nu dati in mine.dar am tras cu razvan.raportam ca acum suntem bine insa prinsa cu treaba dupa sarbatori.si suntem si singuri.si m-am si certat cu sotul inainte de plecare.prima oara cand ne despartim suparati.avem cam o saptamana si mi-a picat tare naspa.
sunt super prinsa cu hartiile mele.bine ca macar e rezolvat cu burta.m-am cam speriat ca e prima oara cand am probleme cu el cu burta.ne bucuram ca vremea tine cu noi si nu stim cand trece timpul.ajungem pe la 7 acasa.cad seara lata.
va pup pe toate.maine promit sa intru.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Nastasie lui Razvanel, ma bucur ca e bine. Cu sotul lasa ca vine el acasa si va impacati . VA pupam

la toate fetele si noapte buna!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
Mikycris cum e bebelina,ce ti-a zis la medic?

daca doriti sa o vedeti,aici e ....

DELIA

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Daraban, deci...ai o minune mica multi de la noi ca e tare dulcica.
VA si trezirea ca e dimineata si dau cate o
Mai da Katia cred ca asa cum e ea "patroana clubului" ii preagatesc acum

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Anca stai linistita ca si eu sunt mai mica ca tine 1,57 no...ase ca...al meu are 1,72 si soacramea la fel da poate seamana pe ea si o fi si ea mai inalta

Teo
Perlute

hai ca ne-am gasit inalte rau
la noi tati are 1,84 si ma gandeam si eu ca o sa semene cu el

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

Fetelor am venit si eu la o .
Gina bine ai revenit!
fetelor eu azi merg la dr. ginecolog sa vad ce mai face bebelina mea si exact cate sapt. de sarcina am.
am sa aduc vorba si de cezariana sa vedem ce spune doctorita.
mai vorbim. pe toate fara exceptie.
32+

MIKYCRIS

Asteptam vesti
Dar de ce vrei cezariana?

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adriana_m

Salutare
Kitzy ai o fetita frumoasa foc. sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Nici nu am mai vazut copil asa mic si sa zambeasca asa frumos si mult.
Anca frumoasa si a ta grasunica si imi vine si mie sa o musc de falcute. Sunt dulci foc copilasii astia cu falcutelele lor.
Va pup pe toate fetele si vad ca a inceput sa se mai scrie si pe aici. Un semn bun.Dau si o cafea sau o apa cu lamaie ca m-am apucat de baut apa cu lamaie sa mai curatam toxinele de dupa pasti.
pupici

multumim ptr muscaturi...buna ideea cu apa

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput