Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
Neata si poftiti la cafeluta
Gina bine ai revenit si asteptam poze
Pupici la fete
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ramyteo spune:
'Neata fetelor. DAu
trezeala.
Kitzy lasa ca vine ea caldura de o sa ne saturam de ea
asa era si eu nerabdatoare sa ies afara cu Teo, eu am iesit dupa o saptamana dupa ce am iesit din spital doar ca atunci era vara, cald, no da de dimineata pana seara eram tot afara cu Teo si la o luna cand a vazuto dr. a zis "ia uite ce sa bronzat"
da eu am ferito cat am putut de soare doar dimineata lasam sa mai bata soarele pe ea si eu repede mam scos ca mi-am ferit fata dar dr a zis "lasa draga , inseamna ca are pigmentul bun"
us ce am scapat![]()
Si eu am vazut pozici si film numai ca am uitat sa iti zic ca sa iti iei pusca de pe acum ca are niste buze ficata.....o sa dea gata toti baietii
VA 

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Anca oare tie ti-am zis ca ti-am vazut grasuna mica
? Mai da cred ca tota ziua o musti de falcute
multi de la noi.
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ancadragoman spune:
Ramy imi vine sa musc din ea tot timpul ![]()
Am facut si noi ier vaccinul si cu ocazia asta a cantarit-o si are 8400g![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
gbutucica spune:
Netza, bre dau si eu cafea cu caru , ca eu tot nu mai beau desi 
Anca am vrut sa te intreb.... , ca esti mai cu experienta, la cite luni ai dat MAriei suc de fructe??, si ce cantitate, Am o prietena care mi-a spus ca ii da si calciu , da mie nu mi-a zis nik doctorul.
pupici la restul de lumi!!!
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
ancadragoman spune:
Suc de pe la 3 luni jumate,prima zi vreo 8 lingurite si de a doua zi cat vrut ea din biberon.
Calciu nici eu nu i-am dat ca dr a zis ca de obicei iau copii care au probleme cu fontanela
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
ramyteo spune:
Noua ne-a zis dr. ca la toti copii se da calciu in lunile cu R dar eu nu i-am dat asa.
Anca aiooo ce sarmaluta ai![]()
Teo la 6 luni avea numai 7,100gr si lungimea 71cm. Era mai "michita" cum zicea ea , micuta
acum stie sa zica![]()
la bebeii vostrii
Teo
Perlute
ancadragoman spune:
Ramy are 66,5 cm ,deci cam bondoaca dar nii eu nu sunt inalta rau(1,63
)
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
ramyteo spune:
Anca stai linistita ca si eu sunt mai mica ca tine
1,57
no...ase ca...al meu are 1,72 si soacramea la fel
da poate seamana pe ea
si o fi si ea mai inalta![]()

Teo
Perlute
MIKYCRIS spune:
Fetelor am venit si eu la o
.
Gina bine ai revenit!
fetelor eu azi merg la dr. ginecolog sa vad ce mai face bebelina mea si exact cate sapt. de sarcina am.
am sa aduc vorba si de cezariana sa vedem ce spune doctorita.
mai vorbim.
pe toate fara exceptie.
32+
MIKYCRIS