Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

Ilaisa-la multi ani baietelului tau Vlad,sa creasca mare,sa fie mancacios si papacios!.
Ancadragoman,la multi ani si Mariei de asemenea si la cat mai multe lunite,ani ,zeci de ani,sute de ani!,sa creasca mare,papacioasa si cuminte!.
32+

MIKYCRIS

multumim ptr urari si ptr cafeluta.
cum te simti?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kitzy

Miky n-am mai avut emotii din cauza durerilor eram prea concentrata pe ele
La dr am dat 10 mil, la anestezista 2 mil si la pediatra 2 mil.
La asistente n-am dat nimic, doar la cea care i-a pus cerceii i-am dat 100.000 lei vechi. In rest asistentele s-au purtat frumos cu mine si fara sa le dam bani.
La o asistenta de la neonantologie i-am dat 200.000 pt ca venea des sa ne ajute cu alaptatul fara s-o chemam noi si mi s-a parut corect sa-i dau ceva.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

Felicitari ptyr minunea mica ,am vazut filmuletul si buzele ei m-au cucerit.Sa fiti sanatoase si mancacioase

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denisa73

Luni 28.04.2008 la ora 8.13 s-a nascut "GABRIEL" a cantarit 3300g si 53cm lungime.A luat apgar 9/10/10. Acum suntem acasa si nu am avut probleme.Va pupic dulce!

GABRIEL si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Bine ai venit mititelule,sa fii sanatos si sa iti bucuri pparintii

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastasie

eu acasa ca fimiu a fost bolnav:diaree, greata, febra.acum suntem mai bine dar nu mi-a ars de nimic.si aici era full in mamaia.nu va zic ce masini, plin de pustani.si inca mai sunt.cred ca o sa fie asa pana duminica.pupici la toate.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Acum sunteti bine?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Gata sunt la zi?
Gina pe unde umbla?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Byu, La multi ani, cu intarziere! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Vladut, La multi ani! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sanatos si sa le aduci numai bucurii lui mami si lui tati!

Am reusit si eu sa intru acum dupa o absenta de 10 zile, dar am fost plecati din Bucuresti la socri, la Slobozia. Din pacate, vremea nu prea a tinut cu noi, dar tot am mai iesit pe ici, pe colo. Am facut si niste poze si filme la tara, dar inca nu am avut timp sa le pun pe site-uri, ca sa le vedeti. Poate reusesc zilele astea.

Maaaaaama, cat ati putut sa scrieti! Nu stiu cand o sa recuperez. O sa incerc sa va raspund zilele astea.

Eu sunt iar tare prinsa cu inchiderea de luna, ca daca am stat o saptamana in vacanta, azi a trebuit si inca mai trebuie sa tragem tare sa terminam.

Anca, uite ca am aparut si eu!

Fetelor va pup pe toate, fara exceptie si de maine o sa ne vedem si o sa stam mai mult la palavre.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor.
Am intrat sa va trimit cate o pentru fiecare.
bun venit "ratacitelor" ca ati cam tras chiulul cu sarbatorile astea
las cate o si mai revin

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

salutare!

kitzy am mai savurat o data dolofana ta!!!

Byu, La multi ani, cu intarziere! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Vladut, La multi ani! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sanatos si sa le aduci numai bucurii lui mami si lui tati!

Anca la mai mare cu Maria ta frumoasa!

nastasie imi pare rau de cupilu tau ca s-a imbolnavit poate trece

denisa bine ai venit acasa , sa fiti sanatoase si recuperare rapida1

va pupacesc pe toate pe nasuc si aveti grija de voi!!

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna seara fetelor ce faceti?
noi pe aci pe acasa, afara ploaienui corect, cica Busu a zis ca toata saptamana ploaie Ma duc la busu sa il iau la bataie de parca saracu om e de vina
VA pe toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Of, ce ma enerveaza vremea asta ca nu pot iesi un pic afara cu Diana, numai pe balcon. Da maine la noi se preconizeaza mai mult soare si nori si poate rezolv o plimbare pe la amiaz.
Multumesc pt vb frumoase in privinta pozelor si filmuletului, ma bucur ca va place

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput