Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 20
daraban spune:
ciao fetelor
Multumim de aprecieri 
Am fost azi la cumparaturi pt plaja.
Duminica am vrea sa mergem daca va fi timp frumos.
Am cautat si pt Delia un costumas mic mic de plaja,dar n-am gasit.
Nu vreau sa o las in fundiku gol ca poate ma da in judecata cand va fi mare ![]()
IN rest,e vesela tot timpul si draguta cu toata lumea si vorbareataaaa,numa ca nu o intelege nimeni ce zice.![]()
dana si
delia (11.03.2007)
katiapam spune:
Nastasie-stiu si eu cum e faza cu vb numai asa
pe cind se intoarce? asteapta-l cu o
si trece tot,important e ca va iubiti mult,aum ce sa facem nu intotdeauna apar certurile in momente potrivite
Daraban-cred ca e tare scumpa Delia,cum vb cu ea si in it si romaneste? eu amindoua ca daca am de gind sa ramin aici inca mult si bine vreau sa stie amindoua
o zi buna
Anca-daca nu sint pe faza faci tu capitol nou?
va pup pe toate
ticker 
mamicą
de
GIULIA ![]()
nastasie spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Nastasie-stiu si eu cum e faza cu vb numai asa
pe cind se intoarce? asteapta-l cu osi trece tot,important e ca va iubiti mult,aum ce sa facem nu intotdeauna apar certurile in momente potrivite
Daraban-cred ca e tare scumpa Delia,cum vb cu ea si in it si romaneste? eu amindoua ca daca am de gind sa ramin aici inca mult si bine vreau sa stie amindoua
o zi buna
Anca-daca nu sint pe faza faci tu capitol nou?
va pup pe toate
ticker
mamicąde
GIULIA
katy, la cat m-a suparat el ar trebui sa ma astepte cu
.abia acum incepe cu mesaje de amor, desi si-a dat seama ca a gresit de mult dar s-a tinut tare cum se zice.il astept we asta ca s-a trecut pe lista acolo sa plece de vineri.maine am programare la epilatadriana&
razvan 01.11.2004varsta lui razvan
nastasie spune:
quote:
Originally posted by katiapam
Nastasie-o sa fie totul bine
ticker
mamicąde
GIULIA
stiu, katy, saru mana de sustinere.
adriana&
razvan 01.11.2004varsta lui razvan
ancadragoman spune:
Frumoase domnisoare poftiti aici 19
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ramyteo spune:

bine ca facusi misto de mine Anca

MAi eu nu gasesc capitolul nici cum, daca dau pe cap 19 apare inceputul cap. asteia

Ancaaaaaaaa ce se intampla?

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Hai ca am intrat si eu un pic sa va salut.
Imi pare rau ca nu am avut timp sa mai citesc din urma, vad ca acusi-acusi se incheie capitolul si nici nu mai stiu ce se mai intampla cu voi si cu bebeii. Promit ca o sa citesc de luni incolo sau poate chiar de azi, spre sfarsitul programului.
Eu sunt tot prinsa cu treaba si nu stiu in ca secol o sa ma eliberez, dar tot intru sa vad ce mai faceti si sa va salut macar.
Scuze ca nu pot sa stau prea mult cu voi, dar promit ca daca ma eliberez o sa stau mai mult. Voi stiti ca eu nu prea va neglijam, dar acum nu mai imi vad capul de treaba si cu auditul pe care o sa-l avem pe cap trebuie sa aducem multe lucrari la zi.
Maine o sa plecam la Breaza cu nasii nostri, sa ne mai relaxam un pic si iar nu o sa mai intru pe forum.
Razvan e bine, toti suntem bine. La analize a iesit tot anemie usoara si e posibil sa fi avut si o infectie urinara. I-am repetat urocultura si asteptam rezultatul. Sper ca i-a si trecut pana acum. Nu a mai luat in greutate cine stie ce, mai slabise si a pus la loc cat avea. Are tot 10,700 kg.
Va pup pe toate fara exceptie si pe piticii vostri si promit ca o sa revin cu forte proaspete de luni incolo. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gbutucica spune:
Bey , ce se intampla ca 19=cap 18 < anca??????
eu am intrat sa va dau de
si de
ca azi Andrei face 3 luni!!!! sa fie pt toate mamicile de pe aici si sanatate si voua si puiutilor

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea